Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (13)
0BeğenmedimŞikayet
Zeyveli ()Yok hocam, elde BNB'si olanlara indirimli lina sattılar, ondan bahsediyoruz
berbers için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Harbi_Bjkli ()Dostum bu launchpool ve launchpad için Bnb alma, bunda gelecek görüyorsan piyasanın güzel olacağını düşünüyorsan al. Aldığın miktara kıyasla getiri tabiki çok az olacak. Burda maksat orta vade tutuyorsan Bnb biryandan da böyle güzel getirileri var onu demek istedim aslında ytd
berbers için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Smoke ()Arkadaşlar Up kaldıraclı token aldığımızda cüzdan kısmında katil ve ödeme seçeneği var pozisyon kapatınca hangisi ile işlem yapmamız gerekiyor?
0BeğenmedimŞikayet
berbers ()Şu an 150 bin tl boşta nakitim var 75 bnb alabilirim
Aylık mi günlük mü hesap ediliyor getirisi nedir hocam ayrintili yasarsanız memnun olurum
Harbi_Bjkli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zeyveli ()Allah bereket versin, fiyat hiç değişmese bile x3,3; 8.5 centten verdi sanırım, şu an 2,8 gösteriyor coinmarketcap'de
0BeğenmedimŞikayet
Harbi_Bjkli ()Dego zamanı tersteydim Bnb de fulldüm baya çoktu miktar söylemeyim de
Ebru2395 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Harbi_Bjkli ()Bu haftalık Bnb ortalamasına bakıyor onun da biraz etkisi var geçen hafta ben yüklü satmıştım daha da fazla olurdu aslında tabi katılım sayısı asıl etken
Zeyveli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zeyveli ()Katılım çok fazla olunca, az vermiş
0BeğenmedimŞikayet
Ebru2395 ()Ne kadar dolar karşılığı bnb yatırıma?
0BeğenmedimŞikayet
Harbi_Bjkli ()Valla inanır mısın launchpad ve launchpoolda acayip ekmek var piyasayı olumlu öngörüyorsan Bnb kısa vadeli düşüşlerinden etkilenmiceksin güzel getirisi var. Dego dan 121 tether, milan dan 47 tether, Aliceden o gün 14 tether aldım.
Zeyveli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zeyveli ()Hadi iyisin 20$ kar :)
0BeğenmedimŞikayet
Harbi_Bjkli ()Aynen diğer borsadan alanlar çok iyi kar yaptı valla
Lamassu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Lamassu ()Lina 0.28 olmuş %180 artış var şuan