Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (54)
0BeğenmedimŞikayet
umides ()7. Sayfada var ama günlük periyot için söylenmiş 276 \ 336 diye ondan sordum.
RESSST için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()bılmem o hedefler varmıs goremedım ben.
Ragnar_lotbrook için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ragnar_lotbrook ()Dash geçti :)
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()son sayfada oyle bır rakam yok dash bıle yok sondan 4. sayfada 215/220 varmıs sadece oda coktan gelmıs gecmıs. ben goremedım.
umides için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
umides ()Başkan geçen haftaki 12.5 sayfada dash hedefi vardı 280 \ 330 diye tekrar bakabilirmisin onay devam ediyormu.
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()o borsa acılıs saatı tr ye gore. uyanıktır tum krıptocular bu gece merak etme :))
MMS için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
MMS ()Çinliler 5:30 da gelmiyormuydu hocam?
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()4.30 ne ? 24 saat acık pıyasa saat bakmak yanlıs bence.
1BeğenmedimŞikayet
MMS ()Çin geliyo işte 4:30 neyapar acaba? Ters evet kardan zarar
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()4 h da fena gorunmuyor ters cekıc yapmıs sımdılık 1 h sıkıntılı geldı bana. ytd ızlemek gerek. sendemı terste kaldın?
0BeğenmedimŞikayet
MMS ()545 lere düşermi 4 saatlikte hocam onumu demek istedimiz?
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()4 h da 0.545 1 h da 0.678 uzerı kapanıslar yaparsa tepkı alımları gelır dıye beklerım. ytd tabıkı.
0BeğenmedimŞikayet
MMS ()Hayırlı geceler hocam sizden rica etsem chz grafiğğne bakarmısınız akibiyeti ne olur?
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()aslında 61695 ara hedef vardı onu yazmadım :)) seker dıslere zarar izliyoruz hedeflerın gelmesını.
umides için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
umides ()Merhaba @RESSST nasılsın, tebrikler 61.800 gördü şimdilik gelmiş kabul ediyorum 2. hedefte :) muhittin den şöyle 2 güzel hedef alabilirmiyiz pazar şekeri tadında :))
0BeğenmedimŞikayet
Ragnar_lotbrook ()Ne dediysen o başkan sen dersinde gelmez mi @RESSST :)) heykelini dikecm altın ine haha
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()fabrıka ayarlarımda yoktur belkı :)) belkı gordugumu yapıyorumdur bende :)) vakıt nakıttır 4 gun azmı :))
BROKER25 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BROKER25 ()hahaha yav bir tebrik et otmtk yarışıyorum:)))
2BeğenmedimŞikayet
RESSST ()zaten yayınlamıstık al sana yorum :))) YTD
0BeğenmedimŞikayet
Mat__analiz ()Eyvallah doğru dün 28 inerse alınır demiştiniz 28 e emir girdim gelmemiş teşekkürler
Crypto_0 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Crypto_0 ()Dostum direnç orası geçerse devam eder geçemezse salar daha önce de 36 dirençti geçemedi saldı şimdi orası destek olur mu acaba diye düşünüyorum ytd
cengizay03 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Muhtar_58 ()İnşallah kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
Muhtar_58 ()Vurayım kafasına ayıp ediyorsun
0BeğenmedimŞikayet
Crypto_0 ()Az kaldı o da direnci zorluyor geçerse 20 gelir bu sefer ytd
Muhtar_58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
cengizay03 ()42 satış emri uygunmu yükseltiyimmi hotda
0BeğenmedimŞikayet
Atakan_07 ()Sagol dost
0BeğenmedimŞikayet
Crypto_0 ()Yine geldi dirence takıldı sinir olmamak elde değil kırıp geçemedi bir türlü
0BeğenmedimŞikayet
Muhtar_58 ()Bende yokki btt var hahaha
0BeğenmedimŞikayet
Crypto_0 ()Hot gidiyor hot sonunda :)))
0BeğenmedimŞikayet
Crypto_0 ()En kritik yerler 1.2 ve 1.3 dostum ytd
Atakan_07 için cevaplandı (yorumu göster)