Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (50)
0BeğenmedimŞikayet
Crypto_0 ()Tarla zamanına kalmaz merak etme daha önce gelecek :)))
Muhtar_58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BROKER25 ()dikkat et tarlada boğa ile karşılaşma:)))hahahha
0BeğenmedimŞikayet
Crypto_0 ()Hangi jetonlar onlar kardeşim?
Hacıabi47 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hacıabi47 ()Hocam merhabalar, bazı jetonlar bugün yüzde 30-40 civarında getirdi ama satmadım. satıp alttan alabilirdim ama dediğiniz olayı beklediğinin için ellemedim açıkçası, mantıklı kı sizce?
Crypto_0 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Muhtar_58 ()Valla oda gelecekse gelsin yarın bir gün tarla zamanı gelecek akşamdan akşama anca gelirim :))
0BeğenmedimŞikayet
Crypto_0 ()Ben bayagı düzeldim iyiyim iyi :)) sende tamamen iyileş gel boğa başlamak üzere:)) ytd
0BeğenmedimŞikayet
Borabaybora34 ()Sagol kardes
Erbil07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Muhtar_58 ()2 gün önceye göre %72 civarı daha iyiyim hahaha sen nasılsın
0BeğenmedimŞikayet
Muhtar_58 ()Evet hocam ona birşey demedim zaten avaxa benzettim sadece aynı şeyi ondada bekliyorum bol kazançlar:)
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Sol üst köşeye bakarsanız Bake/bnb yazıyor. Yani bake' adlı coinin bnb adlı coin'e paritesi.
Nairobi07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Crypto_0 ()Muhtarım hoşgeldin nasıl oldun iyi misin
0BeğenmedimŞikayet
Nairobi07 ()Üstad ne hangi coin olduğunuda yazma şansın yok mu ya sürekli grafik atıyorsun allah razı olsun da bilemiyoruz hangisi
0BeğenmedimŞikayet
Erbil07 ()Bir buçuk aydır bekliyorum 3 dolardan çıkmadım:)çelik hoca Dusk duruyor değil mi?
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Çanak formasyonu kar satışı sonrasında yükselişe devam edeceğim demek hocam. Çanağını tamamlayan uçuşa geçer inşallah.
0BeğenmedimŞikayet
Muhtar_58 ()Grafiği avaxa benzettim avaxta çanağı tamamlamak isterse o bekleyrn arkadaşlar pişman olmazlar inşallah
0BeğenmedimŞikayet
Borabaybora34 ()Tmm kardes sagolasin
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Tekkeyi bekleyen çorbayı içermiş. 100x görelim inşallah.
0BeğenmedimŞikayet
Erbil07 ()Avax değil hocam Bake de
Borabaybora34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Borabaybora34 ()Kac usd diyor kardes avaxa
0BeğenmedimŞikayet
Erbil07 ()Bekliyoz hpcam