Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (64)
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()"Öyle horozlar vardır ki,
Öttükleri için güneşin doğduğunu sanırlar"
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sokment ()Mobilden giriyorum hocam, sayfa seçmiyorum. Takip ettiğim profillerin yorumlarını görüyorum sadece.
0BeğenmedimŞikayet
Sokment ()Çok teşekkür ederim hemen takibe aldım.
0BeğenmedimŞikayet
Efem09 ()Çelik hocam size teşekkür etmek istiyorum. Tüm doları gümüşe parite yapacaktım, büyük zarar yazacaktı
0BeğenmedimŞikayet
hayabusa55 ()düz çizgi oldu, pravoları alamayacak :)
RESSST için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ayaz26 ()Kusura bakmayın, çıkmıştım, geç gördüm. Haklısınız arkadaşım. Saygılar
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Crypto_0 ()Çelik kardeşim sağolasın 57750 üzeri gün kapanışı geldiginde meşale yakabilirsiniz :)) ytd
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Hocam bitcoin sayfasına buyurun. @Crypto_0 ve @Blacksin gibi çok değerli yorumcular var. Ben de arkadaşlardan öğrenip 3-5 kelime söylüyorum.
Sokment için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Adam ne yapsın. Daha fazlasını yazmaya kalksa çarmıha germek için bekleyen hazır kıtalara meze mi olsun?
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Okuduğunu anlayamayan birine hicbirsey veremezsiniz hocam
Ayaz26 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sokment ()Merhabalar. Yardım teklifiniz hala geçerli mi :)
0BeğenmedimŞikayet
Hasan_zng ()Konuşma tarzları yetmezmi üstten bakmaları
0BeğenmedimŞikayet
Hasan_zng ()Ancak insanı küçük görürler , başkada bişeyden anlamazlar. boşver sıkma canını
1BeğenmedimŞikayet
hayabusa55 ()ya çıkacak ya düşecek, evet bildiniz :) grafikçik için emeklerine sağlık :)
1BeğenmedimŞikayet
Hasan_zng ()Boşver bunları aynı celik ve uzulanın ağzıyla konuşuyor. karşısındakini küçük görür bunlar yorma kafanı
0BeğenmedimŞikayet
Ayaz26 ()Yolunuz açık olsun arkadaşım, saygılar
0BeğenmedimŞikayet
Eskin_ticaret ()Rest bence yukariya kıracak bu kadar
0BeğenmedimŞikayet
erba ()Düşerse ben demiştim çikarsa yine ben demiştim.. ?
0BeğenmedimŞikayet
Ayaz26 ()Okumuşsunuz ama maalesef anlamamışsınız yazdığımı arkadaşım. Saygılar