Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 08:16:19
EUR 35.9598 08:16:19
USD 34.5492 08:16:19
ALTIN ONS $2717.4500 08:16:19

Grafiği gönderen: Harbi_Bjkli

Band da fena bir W var. Dikkat çekerim ytd

Yorumlar (58)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

MikaHakkinen22 ()

Yok işte :)) O yüzden rvn ile havamı atıyorum :))

Emirhanaydin için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

MikaHakkinen22 ()

Anladım dostum, çok sağol :)) O 43binde maalesef full maldaydım yaa.. Bu da tecrübe oluyor yaşaya yaşaya :))

Harbi_Bjkli için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Harbi_Bjkli ()

CHZ napmış gördün mü daha da gider belki ama birden fişi çekebilirler büyük risk. Ben SXP deyim o da biraz yürüdü. BAND ın önü açık diye düşünüyorum. Ne alırsan stop koy dostum. Nerden terstesin?

GOKHAN1422 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Emirhanaydin ()

Chz mi var sende:)

MikaHakkinen22 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

MikaHakkinen22 ()

10 günde 6x yaptı bu coin dostum.. Muhtemelen o zamana denk geldin :(( Bazen zararkes yapmak kazandırıyor böyle olunca :)) Bol kazançlar :))

ARAFBEY için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

GOKHAN1422 ()

Teesteyim ne yapayım zararkes yapıp chz ye geçetim mi hocam. Yada başka coin fikriniz varsa

0BeğenmedimŞikayet

MikaHakkinen22 ()

Ben de biraz hava atayım o zaman sana, chz'de . ıçtıktan sonra :)) 50'den var bende :)))

Emirhanaydin için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Harbi_Bjkli ()

Burda düşüşün ne ile alakalı olduğu önemli. Misal TOMO 1.79 dan 1-2 günde 2.90 lara geldi ordan yuvarlandı şimdi 2.50-2.60 geziyor. Yani PUMP oldu onun ceremesini çekiyor. BTC kaynaklı düşüşlerde ise BTC ye göre işlem yaparım BTC desteklerinden altcoin alırım. BTC 43.000 e dayandığında aldığın düşük hacimli altocoinlerin çoğ min. %50 yaptı neden çünkü o kadar düştüler :) ytd.

0BeğenmedimŞikayet

ARAFBEY ()

Bende 20k vardı onun yüzünden onca fırsat kaçırdım en son satım chz girdim iyiki de satim )

0BeğenmedimŞikayet

Harbi_Bjkli ()

Valla BTC paritesinde haftalığı pek güzel durmuyor ama şubatta 2 günde 3x yapmış sanırım BTC olarak. Bunlar yataya bağlıyor birden pumplıyor. Birden fırlamış şimdi onun ceremesini çekiyor biraz. 0, .0000027 BTC nin altı sıkıntı yanlız altı baya boşluk duruyor. Zirveden de BTC olarak %63 geride. Ben olsam 0, .0000027 BTC ye stop koyar tersteysem beklerdim. Ytd.

0BeğenmedimŞikayet

Emirhanaydin ()

Bendede var yaw bıktırdı:))

0BeğenmedimŞikayet

MikaHakkinen22 ()

Ne çektin be dostum RVN'den :((

0BeğenmedimŞikayet

MikaHakkinen22 ()

Mesela bir coini 100'den çıktık diyelim. Tekrar aynı coini almak için ne kadar düşmesini beklersin?

0BeğenmedimŞikayet

Borabaybora34 ()

Tm sagolasin

0BeğenmedimŞikayet

Harbi_Bjkli ()

Binance mobil daha kolay tamam dostum haber ederim bol kazançlar.

Borabaybora34 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

GOKHAN1422 ()

Hocam merhaba rvn için görüşünüz nedir

0BeğenmedimŞikayet

Borabaybora34 ()

Bende paribu var hocam binance yi beceremedim kapattım tribe girdim binancede sagolasin avax xlm trx neo btt rvn filan olur etiketle yeter bana

0BeğenmedimŞikayet

Harbi_Bjkli ()

Tam anlamadım dostum ne demek istediğini biraz daha açıklarmısın

0BeğenmedimŞikayet

Harbi_Bjkli ()

SXP den güzel kar ettim onun da gideri var ama bunun daha hızlı gidebileceğini düşünüyorum ya da BNB den çıkçam bir miktar dalacam bence güzel seviyeler. Dediğim herşey BTC nin düşmeme ihtimali gözönünde bulundur. BTC düşerse bunlar çok fazla düşer. Ytd.

0BeğenmedimŞikayet

MikaHakkinen22 ()

Aydınlatman için teşekkür ederim dostum :)) Peki ben de senin gibi al- satçıyım. Çıktığım malı ortalama yüzde kaç alttan almam gerekir sence? Üç aşağı beş yukarı bir ortalaman vardır diye düşünüyorum :))

0BeğenmedimŞikayet

Borabaybora34 ()

Tsk ederim sagolasin bu arada olurda alim yaparsan beni etiketle hocam eos beni haşat etti:) @Harbi_Bjkli

0BeğenmedimŞikayet

Harbi_Bjkli ()

Sepetin güzelliği bu işte iyi mal seçimi biryerden turna vuruyor :) Bereketli olsun.

0BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

Hangi coin bu

0BeğenmedimŞikayet

Borabaybora34 ()

Ont ve eos dayım hocam suan ont karda çok şükür @Harbi_Bjkli

0BeğenmedimŞikayet

Harbi_Bjkli ()

Valla bunu Türkiye de pumplayan bir grup var ayrıca çok güzel yeşil mum yakmış direnci kırdı hacmi düşük çok hızlı bir hareket beklentim dahilinde BTC sert düşmez piyasa bozulmazsa. Böyle malların düşüşü de fena oluyor stoplu hareket etmek lazım. Ben 18 dolarlarda bundaydım az karla sattım sonra da sanırım 11 dolarlara kadar çekilmişti. Ytd.

0BeğenmedimŞikayet

MikaHakkinen22 ()

Türkçe meali pozitif düşünmeliyiz sanırım :))

0BeğenmedimŞikayet

Harbi_Bjkli ()

BTC paritesi ezilmiş akümüle oluyor şuan BTC paritesinde minimum %53 gideri var. USDT sini sen hesapla. Değişik bunlar ya birden hareket yapıyor. Ben EOS da olsam hareket görene kadar yükselen piyasada başka mallara dalardım sepet yapmamış isem ytd.

0BeğenmedimŞikayet

Borabaybora34 ()

Eos ont guncel yorumun ne hocam @Harbi_Bjkli

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum