Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (15)
1BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Ons altınla ilgili düşüncelerim net degil. Yanıltmak istemem.
sucu0202 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sucu0202 ()Hocam ons ilgili düşünceniz nedir Yükselme durumu Nedir çok zayıf çünkü
super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()O geri çekilmelerin düzeltme oldugunu düşünüyorum. Ben ce şimdilik geri gelmesini gerektirecek bir durum yok.
novice_silver için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Ben de hem altın hemde dolar var :)
Mlt444 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Zayıf bir ihtimal.
sijo için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Rüyanda görürsün :)
By_tarafsız_adam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_börteçine_ ()Selam. Malatya'dan mi hemşerim :)
Mlt444 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mlt444 ()Hocam yorumlarınızı takip ediyorum ve beğeniyorum. 1/4 altındayım 480 alış. 3/4 dolardayım 7100 alış. Sizce mevcut durumda kalmalımıyım. siz olsaydınız ne yapardınız.
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()dikkat et tam dersi 6 ya iner bak :))
0BeğenmedimŞikayet
sijo ()Hocam peki son kez bi 7.30 lara çekilme bekliyor musunuz acaba? Teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
novice_silver ()merhaba grafiğe göre direnç noktasını üç kez denemiş düşmüş. şimdi iki kez denemiş düşüş gelmez mi
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()A selam. Şu durumda bilemiyorum. Sanırım beni biraz aşıyor.
Umut420 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mik777 ()25.83 te alsaydın iyi kar bırakırdı
0BeğenmedimŞikayet
King_Regal ()Onu buraya değil gümüş sayfasına yazakcaksin burası gram altın sayfası buralar zengin yeri zengin sayfasi
0BeğenmedimŞikayet
Umut420 ()S. aleykum hocam. Gümüşte durum nedir. Saygılar