Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (32)
0BeğenmedimŞikayet
Gram34 ()Amin abi hepimizinkini insaallah ben küçük yatırımcıyim ama olsun nasibimizde ne varsa o.
Murat5635 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()bereketli olsun kardeşim Allah bağışlasın bahtı güzeşl olsun
Gram34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gram34 ()Baktim abi sepete dün 278 den attım 1parca ama onu unutucam altin gibi 403dendi sanırım gramımda var bunlari unuttum. Gumusle ufak ufak al sat yapiyorum yapicam insaallah. Sirada dolar ve sterlin kaldı abi dolarda geri çekilme olursa diyorum bekliyorum cesaret edemedim. Elime para geçtikçe takviye yaparım. Ben al sat isini kaçırıyorum abi beceremiyorum küçük kızım var bu ara toplayıp unutucam.
1BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()sorun yok kardeşim be yaptın platine bakabildin mi
0BeğenmedimŞikayet
Gram34 ()Ayy pardon abi yazismayi iletecektim cok pardon.
0BeğenmedimŞikayet
Gram34 ()@The_Warden
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()onu demesi için 7.40 üstünde kalmalı kardeşim anlık değil kapanış almalı
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()metaller de tek sıkıntı altında bugün de 1725 üstü kapatırsak belki yeni bir sayfa açarız
TheNeWYoRKeR için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gram34 ()7.50dermi abi
0BeğenmedimŞikayet
TheNeWYoRKeR ()Müsait olunca metallerle ilgili de fikrini sorabilir miyim
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()kulp içindeyiz kardeşim yukarı kırmasını bekliyoruz
0BeğenmedimŞikayet
TheNeWYoRKeR ()Son durum nedir kardeşim, nerelerdeyiz, nereleri görürüz?
0BeğenmedimŞikayet
TheNeWYoRKeR ()Kimin ne olduğunu biliyoruz kardeşim, tebrik ederim.
1BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()@TheNeWYoRKeR olduktan sonra herkes çizmeye başlamış mesele olmadan çizmek :)
1BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()tarih çok uzak değil kardeşim mb toplantısına kadar bu hareket belli olur diyeyim ipucu olarak
Cevahir8160 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cevahir8160 ()Baktım beğendim abi çok açık çiziyorsun anlamakta zorlanmiyoruz teşekkürler. sadece işi bi tık üste çıkarıp belki beklediğiniz bi tarih vardır diye sordum. yatay seyretmezse yakın bi tarihte gelirler sanirim
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()grafiğe baktın mı kardeşim içinde ki notlara göz attın mı ?
süre yok bu formasyonları takip edeceğim hangi tarafa yol alırsa ona göre pozisyonu ya değiştireceğim ya koruyacağım
0BeğenmedimŞikayet
Cevahir8160 ()Peki bu hedef bu hafta içinmi yoksa süresi var mi fazladan
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()7.15 kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
Cevahir8160 ()Abi 7.25 denmi 6.89dan mi cikacaksin
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Eyvallah abim elimden geldikçe not yazıyorum grafikten alamadığım günlerde anlamakta zorlandığim detayları yazıyorum ki herkes anlasin umarim başarılı Oluyordur
Altın_Dostu__ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Valla abim kırabilirlerse rakamlar belli köprüden önce son çıkıştan kaçarim
Alp_58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Rica ederim kardeşim ama valla hoca falan değilim murat de kardes de abi de daha mutlu et olmaz mi :)
OkanNako için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Eyvallah kardesim
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Dostu__ ()Dostum, şu grafiklerini ne zevkle inceliyorum bir bilsen, emeğine sağlık.
0BeğenmedimŞikayet
Alp_58 ()İyi pazarlar kardeşim, emeğine sağlık. Bakalım fincan kulp lumu olacak, yoksa çanak yapıp yukarı devam mı edecek. Tabii müdahale edip, çanağı, fincanı kırmazlarsa :)
0BeğenmedimŞikayet
OkanNako ()Tsk ler hocam bilgiler icin
Ytd
0BeğenmedimŞikayet
TheNeWYoRKeR ()Eline emeğine sağlık kardeşim
1BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()@Altın_Dostu__ @Alp_58 @TheNeWYoRKeR @Gio
iyi pazarlar
0BeğenmedimŞikayet
Gram34 ()Tsk ederim abi eline sağlık.