Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (35)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Bu bir dolarlık tepki yataya sarıp hafta geneline de yayılabilir! ytd
Dinamitci için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dinamitci ()Anladım kardeşim hayırlısı olsun hayırlı geceler iyi tatiller
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Evet 27.2 ye kadar tepki yapa bilir fakat dolara güvenmediğimi yazmıştım:)
Dinamitci için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dinamitci ()Kardeşim selçukçelik arkadaşın bugün Kaçtan kapatırsa kapatsın pazartesi 1 usd yükseliş olacak diye yazmış sen ne düşünüyorsun
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Evet öyle, düşüş devam görünüyor zaten, gönlümden geçeni yazdım diyelim günlük haftalık aylık kapanış olduğu için önemli...
Bünyaminy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Rsi 44.244 ve ons 26.4 güney yönlü saatlik yatayda dahi düşüşü getirir sn periyot 26.4 şu anda 50 ma aşagı koşarsa 100 ma yı aşagı keserse ytd
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Evet sıkıntı ama bir gün test olur, alışkanlık yaparsa kötü olur, geçen ay iyi kapatmıştı, aslında 26.80 kapatsa iyi olur gerçekten, Aslında bende 25.85 e kadar kapanış kredisi var, bu rakamın altı test olabilir fakat kapanış sıkıntı olur bence...
bana sorsanız bugün 26.810 kapatsın p tesi düşüş devam etsin, ayrıca 27.2 tepki ihtimali de var ama dolar terste bırakır gerek yok:)
Hayırlı geceler bereketli kazançlar
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()26.4 altında kapanırsa seneligin altında kapatmış olur 26.620 altı sıkıntı gerçi boşver yazmıyalım sn periyot eleştiri konusu oluyor tşkr bol kazançlarınız olsun bilmuhabbetimle ytd
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Onslarda Saatlik kapanış düşüş devam diyor! ytd
Hg
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Nasipten ötesi yok dostum:)
1BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()1.5 dolarlık düşüşün illaki 30cent tepkisi olur şu anda trend kırılmış neye güvenip alalım sn imaj yazışmaları okuyorum birtanesi soru sormuş cevaplamış nazikce tepki gelmiş 8 kuruş onunda 3 kuruşu dolar farkından adam adama yazıtçyor düşecek diyenler yüzünden al sat kaçırmış mış bakın ben riskleri yazarım işlem yapmak kişisel karar herkes kendi riskini alır benimkisi insaniyet yoksa ben kendi alsatımı yapıyorum 27.620 üstüne atamadıgı müddetçe düşüş devam edernbol kazançlar ytd
Ömür_sermayesi_pek_azdır_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ömür_sermayesi_pek_azdır_ ()Yok sen aldıgın da bende alacam sen sorumlu degilsin
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Sn imaj alın isterseniz ben almadım almıycam bana soruyorsunuz bu beni töhmet altında bırakır
0BeğenmedimŞikayet
Ömür_sermayesi_pek_azdır_ ()Sayın Bünyamin aldınmı yıne gitti biz yıne tlde kaldık
0BeğenmedimŞikayet
OkanNako ()Bunyamin abi döndüğü yerde haberinizi bekliyoruz abi
Tsk ler
Ytd
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Şu anda sınırdayız ya burdan yukarı kırar 26.27 den. Yada derin aşagı kıracak sn imaj para lordlarının tercihi nereye kadar indirirler onu ben bilemem sadece şu anda düşüyor veya çıkıyor diyebilirim panik yapma sn imaj rahat ol ytd
0BeğenmedimŞikayet
Ömür_sermayesi_pek_azdır_ ()Tiyo ver sayın Bünyamin
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Alım yeri dip sn imaj belli degil daha neresi
0BeğenmedimŞikayet
Halka ()Alırken etiket yapar mısınız. Aldim die
0BeğenmedimŞikayet
Ömür_sermayesi_pek_azdır_ ()Yahu hızlı duşuş yağıp tekrar çikmasın alim yeri neresi
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Ben kahve içiyorum sn imaj
0BeğenmedimŞikayet
Ömür_sermayesi_pek_azdır_ ()Ne yapıyoruz sayın Bünyamin
0BeğenmedimŞikayet
Avnifatma ()Eyvallah abim sevindirirsin Allah razı olsun
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Seyrediyorum aldgımda aldım diye yazarım şu andaki basit tepki gibi gözüküyor
Avnifatma için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Avnifatma ()Bünyamin abi kaçtan girilebilr.
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Anlık seyrediyoruz bekliyoruxsn unuttum
Umutum34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ömür_sermayesi_pek_azdır_ ()Biraktım gemi kaptanı sen iyi idare et dolar işi bozuyor nasıl olacak
0BeğenmedimŞikayet
Umutum34 ()Slm ons daha düşermi diyoruz silver gram neolur kaç tan toplarız acaba
1BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Seyrediyom bilmiyorum neye inecek bırak indirsinler görelim
0BeğenmedimŞikayet
Ömür_sermayesi_pek_azdır_ ()Nereye gider kaça kadar gider