Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (30)
0BeğenmedimŞikayet
Şimşekkk ()Hocam analizlerin hala aynımı. ? alım için 6.20 ve 6.15 e alım emri verdim? bi değişiklik yapacakmıyız?
_MuratTANER için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()düşüş bitti demek için erken , düşmeyecek diyenler zaten ancak kabullendi düştüğünüü, 27.100 bandında dolar kuru uygun olduğun için ilk alımlarımı yaptım TL ile , dolar kurunda hafta ya artiş beklentim olduğu için ilk alım hedefim 6.10 gelemyebilir kaygısı da başlamadı değili , en azından 28.300 bandından sattıklarımı geri aldım , hala %35 nakitteyim
kimyagerme için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
_MuratTANER ()- >6,27
Bu hafta bu kur ile kapanacağa benziyor. Önümüzdeki hafta görüşmek üzere.
1BeğenmedimŞikayet
_MuratTANER ()@gurkan009
1BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Emeğinize sağlık ustam teşekkür ederim
1BeğenmedimŞikayet
_MuratTANER ()@gurkan006
0BeğenmedimŞikayet
Ahk1 ()20 parça nedir ya :)))
0BeğenmedimŞikayet
UMK177 ()Aynen 20ye böldüm 2 parça aldım artık alımları öyle yapıyorum daha önce ağzım yandı:)
0BeğenmedimŞikayet
_MuratTANER ()@Peyzajcı
@Şimşekkk
0BeğenmedimŞikayet
_MuratTANER ()Alt yorumda alım parçalarını en az 20 parça yapın demiştim. O yazılar görünmemiş olabilir.
Alım sinyalleri diğer mesajlarıma bakabilirsiniz. YTD
ALONE_EAGLE için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_MuratTANER ()- >6,26
Düşüşü bugün gün kapanışına kadar izlemeliyiz. Ondan sonra 4 saatlik ve günlük indikatörlerin çizgilerine bakmalıyız.
Şimdilik Pazartesi günü de düşüşün devam etmesi kuvvetle muhtemel görünüyor.
5,5 olur mu?
Şu anki grafiklerde çok zor.
6,10x az bir ihtimal
6,15x orta ihtimal
6,20x kuvvetli ihtimal
YTD
kimyagerme için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()İki kuruş alım olunca para kalmaz dostum nereye gidecek belli değil değilmi?
0BeğenmedimŞikayet
_MuratTANER ()- >6,26
saatlik indikatörlerde burası ilk çukur noktası olarak gösterildi.
Parça alım yapılabilir. YTD
Sonra her 2 kuruş düştüğünde bir parça alınabilir. YTD
0BeğenmedimŞikayet
kimyagerme ()Bu mesajınıza göre pazartesi salı devam edecek gibi düşüş?
Diğer taraftan @drtunahan unahan hocamizin dediği ile örtüşüyor bu durum. Ayrıca 2-3 günlük dusus çok tepki ceksede @Egecan59 nin 5.50 hedefini bulması demek. ! ? Ne dersiniz murat bey @_MuratTANER
0BeğenmedimŞikayet
Peyzajcı ()Duymak istedigimiz sagolun hocam eksik olmayin
0BeğenmedimŞikayet
Şimşekkk ()Hocam nerelerdesiniz ses verin:)ne yapalım:)bekleyelimmi. Nerden fulleyecez
3BeğenmedimŞikayet
_MuratTANER ()- >6,23
6,22 'e geldiğinde parça alım yapılabilir.
ve her 2 kuruş düştüğünde bir parça daha alınabilir.
Maksimum gideceği yer 6,17 olarak görünüyor şimdilik.
Full girmekten kaçının her zaman elinizde bir miktar TL bırakmaya dikkat edin. YTD
0BeğenmedimŞikayet
Şimşekkk ()Hocam alım için sabırla bekleyeyimmi?10 kg alacak kadar bakiyem var ne yapayım tavsiyen nedir?
0BeğenmedimŞikayet
Kral_ekonomi ()Dolar bu seviyeden gümüş almak içimden gelmiyor
0BeğenmedimŞikayet
_MuratTANER ()6,25 ve altı diyelim.
Deniz82 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dlkd ()düşer mi 6.20 lere keşke düşse
Deniz82 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Deniz82 ()6.24 u mu gösteriyor
0BeğenmedimŞikayet
Cekirge_58 ()Onsların işi çok zor belki tl bazlı da doların ani tepkileri tekniği bozabilir ama indikatörler dediğinizi göstermiş zaten. Sizde harika yorumlamışsınız.
0BeğenmedimŞikayet
_MuratTANER ()Evet. (En az)
Şimşekkk için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Şimşekkk ()Eyv hocam. Yani benden bi iatepin olursa elimden geleni yaparım. mutlu olurum.6.35 den aldığımı 3-5 gün gerekirse 1-2 hafta bekleyip 7 yi görmeden satmıyorum değilmi
0BeğenmedimŞikayet
_MuratTANER ()Teşekkür ederim ustam. Sizin de onayınızla şimdi daha kuvvetlendi.
Cekirge_58 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
_MuratTANER ()Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim. Evet yıldızım var. Ama profilden kapattım. Yıldız bize göre değil. Az bir yanıltmaya bile sebep olmanın telafisini yıldızlar karşılayamaz.
Şimşekkk için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Cekirge_58 ()Emeğine sağlık dostum. Alkışlıyorum
0BeğenmedimŞikayet
Şimşekkk ()Eyv hocam beklemedeyiz. hocam senin yıldız alman için yada like falan dyolar burda senin yararına ne yapabilirsek yapalım hocam. Ben pek anlamadığım için soruyorum
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
1BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Çok doğru tamamen katılıyorum emeğinize sağlık