Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (71)
0BeğenmedimŞikayet
Engincan06 ()Aynen arkadaşlar... bunun yaşanmış yakın zamanda örnekleri var mıdır... Ek sıkılastırmanın bir parçası olması adina
Recep3472_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dogukan_durgun ()Kesin kardeş
0BeğenmedimŞikayet
Recep3472_ ()MB olağanüstü bir toplantı yapıp faiz artırımı yapabilir mi sizce?
super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Unal66 ()7.50 de satis yiyebilir
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Dolar geri çekilebilir. Yani satışlar gelebilir. O zaman dolara girilebilir.
0BeğenmedimŞikayet
Recep3472_ ()Günaydın hocam, şu an için neye girmek daha mantıklı sizce? Beklemedeyim de bir türlü karar veremedim
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Onsa bakarken doları unutmamak gerekiyor. Ons evet düşüyor ama dolar ona oranla çok daha fazla deger kazanabiliyor.
1BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Evet. Yeni bir rekorda diyebiliriz.
Baricello_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Recep3472_ ()Herkes kendi riskini alır hocam. Ben böyle düşünüyorum siz ise farklı. Umarım yakın zamanda sizde istediğiniz noktaya gelirsiniz ve zararinizdan kurtulursunuz.
Furkanim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Furkanim ()Ben bozdurdum ama işte
1BeğenmedimŞikayet
Recep3472_ ()Herkes kendi riskini kendi alır. Piyasada hep kar yapacağız diye bir şey yoktur. Şunu anladım yapacağın zarar sana maddi olarak bir zarar olur fakat tecrübe edinirsin. Şunu da unutmamak gerekir tecrübeyi de parayla satın alamazsın ama birkaç sene bekler yine de o zararı çıkarabilirsin. Bu defa da zamanından çalmış olursun.
0BeğenmedimŞikayet
Baricello_ ()beklenti 9 uzerimi super_congueror
0BeğenmedimŞikayet
Furkanim ()Bizde 533 den alıp 425 den bozdk E30 bin zarar var
0BeğenmedimŞikayet
Recep3472_ ()Doğrudur fakat 460'dan aldım altını çok düşünce 429 dan bozdum. Sonra dip noktasını kendime göre belirleyip 398 den aldım şimdi ise 413 den sattım. Toplamak gerekirse yaptığım zararı bir nebze de olsa kar yaparak kapatmaya çalıştım. Tabiki bu da bir nebze de olsa tercube oldu bana. Biraz daha sakin ve rasyonel düşünüp kadar vermeye çalışacağım. Altın uzun vadede kâr yaptırır düşüncesini de zarar yaparken anladım ki bu bence çok da doğru bir ifade değil.
0BeğenmedimŞikayet
Furkanim ()Vay be iyi etmişsin kar kardir
0BeğenmedimŞikayet
Recep3472_ ()398 den altın almıştım sonra 413'ten bozdum. İlk defa al sat yaptım. Şimdi ise onsun durumuna göre tekrardan bekliyorum. Doğrusu da söylemek gerekirse yeniyim ve sizin gibi birkaç kişinin analizine bakıp ona göre bir yatırım yapmayı düşünüyorum
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Kusura bakma ama neden full tl de bekliyorsun?
0BeğenmedimŞikayet
Recep3472_ ()Gördüm hocam, full TL'deyim grama gireceğim ama beklemedeyim su an
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()@Recep3472_ mavi(4) bitmiş olabilir. Grafigin içini oku.
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Evet zor biliyorum. İçine girmeyen bilemez. Ama bazı kurallar var ve bu hoşuma gidiyor :)
Gün_olur__ömre_bedel için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Elyıt güzel ama piyasaya yataya bağlayınca işin icine zikzaklar giriyor o zaman da benim kafam karışıyor Halil abim:))
0BeğenmedimŞikayet
Kaganefe ()Elliot sayımı nedir?
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Ben genelde 'elliot' sayımı ile bakıyorum. Diger türlü risk daha fazla geliyor bana :)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Bu bölgenin önemi satış için degerlendiriliyor olması :)Rsı biraz yükselmiş. Bölge direnci çalışıyor.
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Teşekkür ederim.
@ThE_CeNtUrY
0BeğenmedimŞikayet
sijo ()Tamamen katılıyorum
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Ayrıca sınırlı bilgimle değerlendirdiği mi de söyleyeyim yani senin gözünle bakma şansım yok halil. abim:))
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Evet Kritik Bölge, Ben de formasyon biçiminde değerlendireyim Yukarıdaki yani bölgenin üstündeki çanak aşağı katlamış şimdi aşağıdaki çanak yukarı katlayacak ya da düzeltme adı altında Kulp oluşturacak Ayrıca rsi de uyumsuzluk görünüyor düzeltme şart galiba
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Evet eline saglik halil. abim
0BeğenmedimŞikayet
ThE_CeNtUrY ()selam, seni görmek güzel tekrar. her zaman ki gibi yine hedefler tutarlı ve doğru