Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (65)
1BeğenmedimŞikayet
Mannakca ()24 ü gecerse gidermi abi
Onursal5377 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Mart 2. Haftası , bilanço makyajı silinmesi ile olacak olan dolar kurunu görelim. :)
Hanmir için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Çok şükür dualar ile daha hızlı.
0BeğenmedimŞikayet
Hanmir ()Gönlümüz hep birlikte zaten hocam siz nasıl oldunuz ağrılarınız dinmiştir inşallah
0BeğenmedimŞikayet
Yalnızİnsan ()Onur abi gümüşten parite yaptım yüzde 50 gümüş. Yüzde elli döviz ne dersin? Dolarda yükseldi. Tl ye mi gümüşe mi?
8BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Gönüllerde olan beğeniler geliyor.
0BeğenmedimŞikayet
Hanmir ()İyi dilekleriniz için sağolun hocam rabbim bizler için dilediğinizin kat kat fazlasını dize nasip etsin iyiki varsınız yanlız hocam ben her öngörünüze bir beğeni yolluyorum çünkü hiç şaşmıyor geliyormu beğeniler
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()7,24 kilit nokta.
Abdullah_sılver_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Adaist0134 ()Onur abi benim gümüşlerde bana ev aldırır mi acaba ev parasını gümüşe yatırdım zarar çok sence gümüş 7 lere nezaman gelebilir zararsız çıksam yeter teşekürler şimdiden
0BeğenmedimŞikayet
Abdullah_sılver_ ()Usta dolar yükselişi sürdürürmü
5BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Şu dolar kahve fincanı 5 beğeni almış, yazık gerçekten. İkram da kabul etmiyor kimse. Dün yazdık dolar öngörüsünü 7,03 de iken. @Hanmir değerli takipçime ve kızına armağan olsun. Mart nisan ev almayı nasip etsin inşallah.
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Bu bilgiler çok gizli, verilemiyor:)
acemisilver için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
xo7 ()Adama açık açık suç işle diyorsun. :)
acemisilver için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
acemisilver ()Merhaba iyi aksamlar ben bu iste yeniyim sizide takip ediyorum tl deyim gumusu ne zaman alayim tavsiyeniz nedir acaba
0BeğenmedimŞikayet
acemisilver ()Merhaba iyi aksamlar ben bu iste yeniyim sizide takip ediyorum tl deyim gumusu ne zaman alayim tavsiyeniz nedir acaba
1BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Yiğenler yiyen olur
Makbul_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Makbul_ ()O zaman varislerime miras bırakıyım.
0BeğenmedimŞikayet
üçkardeşler ()emegine saglık kardesim
1BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Belediye beleş veriyor onu.
1BeğenmedimŞikayet
Kamanli ()Eyvallah hocam tşk ederim. Sürekli sizi takip ediyorum ve tebrik ediyorum. Bu işin pirisiniz
1BeğenmedimŞikayet
osman_d_ ()@Selma5377 yazılı açıklama yaptı bugün kimseye şuradan al buradan sat cevabı vermeyecek
Kamanli için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Bal2kes ()Abi küçük işler sanallar oldu
Altın büyüdü biraz :))
0BeğenmedimŞikayet
Kamanli ()Hocam yeni alislar için kaçı önerirsiniz.
0BeğenmedimŞikayet
osman_d_ ()Abi seni meşgul etmek istemem böyle küçük şeylerle bitlikyun grafiğini mi isteseydim:))
1BeğenmedimŞikayet
Makbul_ ():)) duruyor, kefen parasıo
2BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Küçük işlerle uğraştırma beni:)
osman_d_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Çıkanı ne yaptın 6,3 daki
0BeğenmedimŞikayet
Makbul_ ()Vay vay:) elde nakit olsun diye ufak bir miktar çıksak mı?
Yoksa nakite ne gerek, gümüş gerek mi dersin? :)
0BeğenmedimŞikayet
Avnifatma ()gel ısmarlayım dostum:((