Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (32)
0BeğenmedimŞikayet
narmanlı ()Her şeyde vardır bi hayır. Bakalım avrupa bugün ne yapacak
Morgana için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Morgana ():D yazık bıze
narmanlı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
narmanlı ()Sen dün biraz aldın, ben onuda alamadım.
0BeğenmedimŞikayet
narmanlı ()Hocam gümüş alabilecekmiyiz. Ne dersin.
0BeğenmedimŞikayet
narmanlı ()Altın aldınmı.
0BeğenmedimŞikayet
Morgana ()Bana suan tek altın cazıp gelıyor
0BeğenmedimŞikayet
narmanlı ()Benimde hiç gümüşüm yok, bakayım alabilecekmiyim, burdan alınırmı sence.
0BeğenmedimŞikayet
narmanlı ()Neyse nasip. Hayırlısı olsun, ben 427 leri bekliyorum, ordan düzeltme yapacak
0BeğenmedimŞikayet
Morgana ()Çıkmıştım altınları
0BeğenmedimŞikayet
narmanlı ()Kaçtan aldın. Altınları çıkmadın inşallah
0BeğenmedimŞikayet
Morgana ()Dolara baksana alım fırsatı vermıyor sanırım faız ındırımı konuşulmaya başlamış ondan dolayı dolarda gareketlılık olmuş
0BeğenmedimŞikayet
Morgana ()Evet yüksek aldım bıraz ama
0BeğenmedimŞikayet
narmanlı ()Günaydım Hocam, alım yaptınmı.
0BeğenmedimŞikayet
Morgana ()Korkum cuma düşmeden burada yatay devam ettırırse insanlar almaya da korkuyor buradan ve bır çok kişiyi indirdi
drtunahan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kürşat58 ()Tamam hocam teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
Acemidi ()Kac haftadir dusuyor ya cuma gunu ona dayanarak solemistir tesvigi yanlis gune koymuslar
Anak için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Anak ()Teşviğin onaylanacağı cuma günü düşüş beklemeniz biraz mantıksız geldi bana
Acemidi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Garmagan ()Hocam sizin bu hesabı benim grafiğe yüklediğimde, cuma günü 5,84 gibi bir rakam görünüyor. Siz de de durum aynı mıdır? Konuyu doğru anlamışmıyım diye soruyorum.
2BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()yani , hem hafta sonu , hem ay sonu , hem dolunay etkisi...
0BeğenmedimŞikayet
Furkanim ()Cuma düşerse yine alırım 500 TL kâr var
0BeğenmedimŞikayet
Acemidi ()Cuma gunleri zaten dusuyor sabitledi bu cuma duserse iyi tahmininiz olur
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()mart başında teşvik ralli başlatır , cumaya lütfen dikkat
Kürşat58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kürşat58 ()Takip ediyorum hocam teşekkür ederim teşvik falan diyorlar ama hocam
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()grafikte olası satış hedefim orası , orası bile gelir mi bilemiyorum önümüzdeki iki gün içinde , cuma düşüş beklentim var
Kürşat58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kürşat58 ()Hocam 6.45 ve yukarısına gitmezmi diyorsunuz?
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()çok üzgünüm onu kim söyledi ise , mayıs hazirandan önce çok zor
Mehmet_yksll için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()5.90,5.95, 6.01 alış maliyetli gümüşü 6.20 , 6.25, 6.30 , 6.35 ten sattım son parça satş hedefim 6ç45... yani parçalı aım yapıp parçalı satmak önemli , her zaman kafanız rahat olur ve keşke demezsiniz , lütfen full alım ve satımdan kaçının
Ahmetsugla için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mehmet_yksll ()Hocam mart ayının sonlarına doğru altın ons 2000 civarı olabilir deniliyor. Bu sene içinde belki görülebilir bu seviyeler 1 ay icinde sizce mümkün mu bu? ytd
0BeğenmedimŞikayet
Ahmetsugla ()@drtunahan tunahan hocam 5.98 aldigm gumusu 6.20 den verdim suan aval aval izlemektyim yukselisi :) icimden bi ses al diyor parca sizin onerin8z var mi tesekur ederim
0BeğenmedimŞikayet
Mertkan1983 ()6.884 kredi cekip almistim ilk yukseldiginde hata ettim ama is isten gecmisti