Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (56)
0BeğenmedimŞikayet
pakapaka ()Peki hocam maksimum öngördüğümüz rakam nedir acaba
ALTINCIDAYI_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hkaranfil ()Hocam o zaman 6.05 emir vermiştim iptal edip beklemeliyim şimdiden teşekkürler
drtunahan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sağlıkçı45 ()Sağlık olsun, ne diyelim üstad. Sistemsel şeyler, elden ne gelir ki...
0BeğenmedimŞikayet
ALTINCIDAYI_ ()Kardeşim her zaman tutmasada benim bir izlenimim var gece gördüğünü %90 hatta bazen fazlasıyla gündüz yine gösteriyor piyasa
pakapaka için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Son gümüş ons grafik çalışmamda var
Emelll için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ALTINCIDAYI_ ()Bak şimdi kafam karıştı
0BeğenmedimŞikayet
Emelll ()Teşekkür ederim dip beklentiniz kaç acaba?
1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()27 Şubat, haftasonu, etkisi Cuma ve pazartesiye kalır
Emelll için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ALTINCIDAYI_ ()Hocam redditçiler Çarşamba comex teslimatlarına çok bel bağlamışlar, bu sebeple balinalar salı iyi bir düşürür çarşambaya kadar toplayın diyorlardı onlara bir şans daha vermeyi düşünüyorum :)
2BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Cuma günü kritik gün ,27 Şubat haftasonuna denk geliyor, etkisi Cuma ve pazartesi görülür, DOLUNAY onslar için dip beklentimizin oldugu dönemeç, verdiğimiz al emirleri için dn uygun tarihler
0BeğenmedimŞikayet
Emelll ()Dolunay zamanı hangi güne geliyor
0BeğenmedimŞikayet
Nigar ()Sağolun hocam. O zaman bir parça daha satış yapayım hocam. Salı ya da Çarşambaya tekrar alıma başlarım artık.
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Dolunay öncesi bence bu fiyatlar satış için çok uygun, altın bizi takip edemediği için rasyo da biryere kadar gümüşü destekleyebilir, rasyo 62 altına inemez ise ki öyle görünüyor 6.25 0zeri zor
0BeğenmedimŞikayet
ALTINCIDAYI_ ()İnşallah salı yerine koyabiliriz, çarşambaya yüklü girmeyi düşünüyorum
0BeğenmedimŞikayet
ALTINCIDAYI_ ()Hocam evladiyelik ten bende 30 k daha sattım az önce 6.20 den insan yinede dürtülüyor dediğin gibi:) 80 k kaldı onu bekletiyorum bende
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Benzer sıkıntıyı 20 gün önceki grafik çalışmamda ben de yaşamış idim , çözemedim sebebini
Sağlıkçı45 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sağlıkçı45 ()Eyvallah arkadaşım
0BeğenmedimŞikayet
pakapaka ()Hocam 6.2x yokmu suan için
1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Bana bile sattırdı, 6.17 den 10K sattım, oysa evladiyelik parça idi, 6.20,6.25 ten iki ayrı emir daha girdim ,3. Emir 6.45 bakalım ne olacak
0BeğenmedimŞikayet
ALTINCIDAYI_ ()Bu başka bir program
Sağlıkçı45 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sağlıkçı45 ()Üstad, bu ema'larda altin.in de bende açıyorum ama böyle çıkmıyor grafik? Siteler farklı olunca neden sonuç aynı çıkmıyor?
0BeğenmedimŞikayet
ALTINCIDAYI_ ()Eyvallah hocam, gündüzde 5 indikatörün ufaktan al verdiğini belirtmiştim Şükür Rabbim utandırmadı. Kısa günün karı :)
0BeğenmedimŞikayet
dejavue_1905 ()Teşekkürler sagolun
1BeğenmedimŞikayet
ALTINCIDAYI_ ()Temas edip yukarı kırılım olursa kesin, lakin temas olmama durumunuda göz ardı etmemek lazım, bu kadar yaklaşıp temas etmemeleri nadirdir ama sabaha ama akşama belli olur
dejavue_1905 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Elinize sağlık, like
0BeğenmedimŞikayet
dejavue_1905 ()Sert cikis İzlenimi mi hocam