Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (30)
0BeğenmedimŞikayet
Mehmet_poyrazz ()usta altın artışa devam edermi?
66vip için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Sakaryalı_46 ()Elin dert gormesin ustam
1BeğenmedimŞikayet
Emre_bey_ ()Sayende kazanıyoruz üstad. sağolasın
2BeğenmedimŞikayet
66vip ()Alt yorumdakı rakamlar takıbınızde olsun,
Kapanasa yakın gelırım Insallah,
Şimdilik ALLAH'a emanet olun, hayırlı aksamlar.
13BeğenmedimŞikayet
66vip ()Tkıp rakamlarımız:
Kapanısta bu rakamları gormek gunlerdır sıkıntı ıcınde olan yatırımcıya daha da umıt verır.
409.01 dırencını kırıp 412.47 destegıne gıtmek
6.35 direncını kırıp 6.47 dırencıne gıtmek ısteyen gr/tl rakamları
27.95 onsu kırıp 28.46 ya gıtmek
1819.28 onsu kırıp 1922 ye gıtmek ısteyen ons var.
Usd hep belırttıgımız gıbı yukarıları denesede 7.02 ana rakam olarak altta 6.95 ustte ıse 7.09 rakamları var.
Goruntu ıyı ve masallah gıdıyor, alttan alanlar kar etmesı, terste olanların tersten cıkması ıcın onslarda caba sarfedıyor. Umarım kar sarısları gelmeden kapanıs rakamlarımız en az bunlar olur.
SAYGILAR...
0BeğenmedimŞikayet
ByBilo ()Iyi akşamlar. Bir istirhamım var. ons/$ parite sinde en uygun makas hangi bankadadır? Yardımcı olursanız sevinirim. tfx 7,2 cent çok fazla. Geçen yıl 1,8 cent iyiydi 5 e katladılar. Makas daha düşük yer varsa tfx i şutlaycam.
2BeğenmedimŞikayet
66vip ()Onemlı degıl kardesım takma, burda normal seyler bunlar, kımı memleketınızı sevmez, kımı kullanıcı adınızı , kımı profıl resmınızı, kımıde cekemezlıkten dolayı satasır,
Onemlı olan burda fayda saglayabılmek ve kazanırken ınsanların da kazanmasıyla dua alabılmek gerısıbos fişi cekınce gıden sanal odul ve mukafafatların hıc onemı yok,
Sızın en hayırlınız ınsanlara faydalı olanınızdır, hadısını unutmamak gerek.
Hep dıyorum destek var dırenc var ons var usd var ama asıl bıde NASIP var, ALLAH nasıbımızde olanı hakkımızda hayırlı etsın.
Hayırlı kazanclarınız olsun...
HKara için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aslan6363 ()Almak için düşüş bekliyorum abı hata mı ediyorum acaba
1BeğenmedimŞikayet
HKara ()Size de tavsiye ederim. Ayrıca niyetinizi çok iyi anlıyorum, beni ve 66vip i tahrik ederek kendinize malzeme çıkarmak, ama yanlış hesaptasın.
Ayrıca 66vip hocama bu kadar olumsuz insana ve yoruma rağmen çizgisini bozmadığı, hala yararlı olmaya çalıştığı için teşekkür ederim.
matdolar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
HKara ()Teşekkür ederim hocam cevap verdiğiniz için.
0BeğenmedimŞikayet
Nuri5 ()Teşekkürler abi sende Allah'a emanet ol görüşmek üzere
6BeğenmedimŞikayet
66vip ()Dıkkat cekmek ve hatırlatmak ıstedım sımdılık son yorum olarak
Alt yorumda ve daha alt yorumlarda grafık- teknık rakamlar- dıkkat edılmesı gereken onemlı rakamlar vs gıbı detayları yorum olarak paylastım,
Gun ıcınde musaıt olmamayacagımdan dolayı rakam veremıycemden dolayı gecmıs yorumlardan takıp edebılırsınız,
Ozellıkle dıkkat cekılen rakamlar takıp edılmelı,
Umarım VE HAYIRLI karlı bır gun olur,
Aksam saatlerınde gorusmek uzere
ALLAH'a emanet olun.
SAYGILAR...
3BeğenmedimŞikayet
66vip ()Gecen hafta alımlarımı tamamladım, satıs ıcın fırsat kolluyorum dıyeyım,
Alım satım rakamlarını genel yorum- dıkkat edılmesı gereken krıtık rakamlar olarak belırtırım ama surdan aldım surdan sattım yada satıcam gıbı yorumlarla kımseyı etkılememk adına yazmam.
Kazancın hayırlı olsun.
1BeğenmedimŞikayet
HKara ()Hocam kritik rakamlarınız için teşekkürler, siteye sadece sizin grafikleriniz için giriyorum ve sadece sizi takip ediyorum. Alım satım konusunda ytd olmadan buralardan gümüşte alım yapıp yapmadığınızı merak ediyorum, cevaplarsanız sevinirim.
0BeğenmedimŞikayet
Sakaryalı_46 ()emeğine sağlık hocam
7BeğenmedimŞikayet
66vip ()Tepkı yukselısı olarak kalmaması ve kalıcı olması ıcın:
Gumuste gt/tl 6.17 ıle 6.21 dırencı ustunde 4 h mum acmalı 6.24 e oturmalı
Gumus onsta 27.79 ustune atmalı
Altında ger/tl de 402 ıle 407 dırencı ustunde mum acmalı 4h de 409 a oturmalı
Onsta 1802 ustune oturup 1810 acmalı,
SAYGILAR...
1BeğenmedimŞikayet
mr_demir ()emegine saglık ustadım takipteyim
4BeğenmedimŞikayet
66vip ()Gram Altın için 66vip yorumu (12 saat önce) Cevap yaz
Konu: 66vip-22.02.2021 Ons Grafıklerımız
Takıpte Oldugumuz Onemlı Rakamlar:
Destekler: Altın da 395ve 390- Gumuste 601- 5.98 - usd de ıse 6.91 takıptekı ana rakamlarımız ve ızlıyoruz.
Dırencler : Altında 402-407- gumuste 6.17- 6.21 ve usd 7.02 ve 6.95 aralıgı , ana rakamımız 6.95 tır
1765 destek ana destegımız konumunda.
26.80 destegımız ancak - 26.37 alt ve asıl onemlı destegımız
Altında 1802 ve 1810 dırenclerıne dıkkat. Gumuste ıse 27.08 ıle 27.80 asıl dırenclerımız.
Altın ve gumus onslar dıp rakamları gormus ve test etmıs, oralardan alıcı bulmus ve mevcut rakamlara gelmıstır,
Yenıden o rakamları test etmek ısteyebılır. MACD Olumsuz her ıkı ons ıcınde goruntu var. Ancak normal zamanlar yasamıyoruz, haftalık kapanıs bırazda yukselısle kapattıgından beklentıler yukselıs yonunde.
Asıl takıbımızde olan yıne usd olmalıdır ve gr/tl bazında belırleyıcı faktorumuz yıne usd dır.
Gordugu alt rakamları gorebılır ama oralardan tepkı alımlarıyla yukarı atması beklenır.
SAYGILAR...
https://altin.in/66vip
1BeğenmedimŞikayet
UMK177 ()Değerli yorumların için teşekkürler
2BeğenmedimŞikayet
66vip ()HATIRLATMA
Yine ortada reddit- elon musk Altın dedı gumus dedı rofıle resım attı gıbı laflar dolasıyor ve bızımkıler de kolay kazanmayı sevdıgınden hemen inanıyor yada ınanmak ıstıyor.
Şimdi bu tur olaylar hadı sız alın, sonra ben alayımda yukselsın, sonra yukselınce sız satın para kazanın bende sonradan satar cıkarım demıyor:))
Once kendılerı ucuzdan alım yapıyor, sonra sılver- gold - sanal apara vs dıyor kucuk yatırımcının de dıgerlenın alması ıcın algı olusturup almasını saglıyor, yukselınce satıyor kar cepte ve kucuk yatırımcının yuksekten elınde kalıyor, gecmıste yasadıgımız gıbı.
Yanı kapıtal sıstemın spek para babaları kucuk yatırımcıyı dsunmez elındekını nasıl alırım dıye dusunur.
10BeğenmedimŞikayet
66vip ()Takıpte Oldugumuz Onemlı Rakamlar:
Destekler: Altın da 395ve 390- Gumuste 601- 5.98 - usd de ıse 6.91 takıptekı ana rakamlarımız ve ızlıyoruz.
Dırencler : Altında 402-407- gumuste 6.17- 6.21 ve usd 7.02 ve 6.95 aralıgı , ana rakamımız 6.95 tır
1765 destek ana destegımız konumunda.
26.80 destegımız ancak - 26.37 alt ve asıl onemlı destegımız
Altında 1802 ve 1810 dırenclerıne dıkkat. Gumuste ıse 27.08 ıle 27.80 asıl dırenclerımız.
Altın ve gumus onslar dıp rakamları gormus ve test etmıs, oralardan alıcı bulmus ve mevcut rakamlara gelmıstır,
Yenıden o rakamları test etmek ısteyebılır. MACD Olumsuz her ıkı ons ıcınde goruntu var. Ancak normal zamanlar yasamıyoruz, haftalık kapanıs bırazda yukselısle kapattıgından beklentıler yukselıs yonunde.
Asıl takıbımızde olan yıne usd olmalıdır ve gr/tl bazında belırleyıcı faktorumuz yıne usd dır.
Gordugu alt rakamları gorebılır ama oralardan tepkı alımlarıyla yukarı atması beklenır.
SAYGILAR...
1BeğenmedimŞikayet
RoTaSız_KaPTaN ()Başkan emek vermişin zaman ayırmışın eline sağlık.
İnceledim grafikleri gayet başarılı.
Grafik bir iki bende attım foruma goy goy yapmaktan görülmedi bile.
Bıraktım grafik atmıyorum.
Bazen grafiksiz desdek ve direnç'leri yazıyorsunuz bunu grafik koyup'ta yazarsanız grafik bölümünde uzun süre durur ve emeğiniz sayfada buhar olup gitmez.
Bu işlere bir iki saat zaman ayırıp 10 saniyede kaybolup gitmeyi daha çok engellemiş olursunuz ve daha çok kişilere belki bir iki öngörü için yol göstermiş olursunuz.
Hayırlı geceler.
1BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Allah razı olsun. Rabbim bu zor günlerde zorumuzu kolay kılsın inşallah. Sevgiler saygılar.
Aa1 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Aa1 ()Emeğinize sağlık kardeşim teşekkürler.
hakan7038 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Gold87 ()Emeğinize sağlık teşekkürler
3BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Emeğine sağlık can kardeşim. Sağol varol. Sevgiler hürmetler.
1BeğenmedimŞikayet
mr_demir ()Emeğine sağlık ustadım
1BeğenmedimŞikayet
Nur_71 ()Emeğine sağlık ustam sevgi ve saygılar