Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (31)
0BeğenmedimŞikayet
Mrkp ()Kıymetli Hocam, gecemiz ve e aylarımız mübarek olsun hepimiz için, hayırlara iyiliklere ve güzelliklere vesile olsun inşallah. Tahmin, öngörü ve çalışmalarınız takdire şayan... Maşallah sübhanallah berakallah. Allah razı olsun. Takipteyim değerli hocam.
drtunahan için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()aynen ben de öyle yapıyorum zaten
YakınTakip için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()bu dolar seviyesine göre 375 en dip beklentim
Temamudanya için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Uzunvade007 ()Çok gec kalsi yukarı dönmek icin.
0BeğenmedimŞikayet
sertkaya57 ()Alımda hemşeriniz olarak Benin'de etiketleyin sayın hocam
0BeğenmedimŞikayet
Temamudanya ()Teşekkürler geçen hafa sahile geldim torunlarla zurna döneriniz çok güzeldi
Peyzajcı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Peyzajcı ()Gemlikten mudanyaya selam olsun
Temamudanya için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Temamudanya ()Altında 390 tl altını bekliyormusunuz
0BeğenmedimŞikayet
YakınTakip ()al kaç yaparız tunahan bey inşallah terse düşürmez 3 gündüz iyi gidiyr :)
0BeğenmedimŞikayet
CEYLO ()Hocam gümüş ons da 26-27 şubat mı dip beklentiniz 27.30 dan usd ye geçtiğim bir parca gümüş var geri alım için 26.15 gelebilir mi?
0BeğenmedimŞikayet
Peyzajcı ()Tesekkurler hocam cok iyisiniz alim firsatinda benide etiketletseniz bekliyor olacagim
0BeğenmedimŞikayet
Kaymazlar ()Birden salacak havası var çok riskli bir seviyede takildik kaldık
-1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()şu an dolar deger kaybettiği için 27.165 ons rakamı gram bazında 6.06 gibi , 27 doların üstü bence gerçekten gümüş için pahalı rakamlar , fakat herkesin risk algısı farklıdır , ben bu düzeyden alım yapmam
Peyzajcı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hilbertuzayı ()Dr tunahan abinin tam tersi düşünüyorsun sebebi nedir Açıklar mısın?
ali_kral için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Peyzajcı ()Hocam buralardan alim yapalimmi daha asaya salarmi
2BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()gann analiz teoremine göre şu an onsların dip yapma beklentisi olan tarihler o tarihler kardeşim , elbette doğrusunu ALLAH celle celaluhu bilir , bizim yapmaya çalıştığımız eldeki veriler ışığında tahminden öteye geçemez
1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()önümüzdekim günler piyasa yapıcılarının bize pekçok oyun kurabilecegi riskli günler , dolunaya kadar zigzag iniş çıkışlara dikkat etmeli , teren kalkıyorn diye yukarıdan maliyetlenmemeli , bence 27 dolar üstü degerler alım için çok uygun degil
YakınTakip için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()hayırlı kandiller , bol kazançlar kardeşim
sürmeli_66 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
SelcukN ()Hocam beklentinizin sebebi nedir?
0BeğenmedimŞikayet
Hilbertuzayı ()Ben abime inanıyorum anlıkta olsun gelecek. Ben de onun izinden gidiyorum
0BeğenmedimŞikayet
YakınTakip ()altın bu seviyeye gerilemişken gümüş 6.01 altını görmedi ben sanmıyorum ama yorumunuz için teşekkürler dikkatli olmakta fayda var
0BeğenmedimŞikayet
ali_kral ()Eyvallah ben 26-27 Şubat'ta 7.00 bekliyorum. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
sürmeli_66 ()Teşekkürler sağolun
3BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()benim son gümüş gann analiz grafiğime bir bakarsanız olası 6.00 altı degerlerin seviyeleri ons bazında görebilirsin kardeşim, dolar düşünce TL bazında alt limit degerleri de düştü , asıl düşüşleri dolunaya yakın bekliyorum , 26,27 Şubat
1BeğenmedimŞikayet
ali_kral ()6.00 alti hayal Dr. Buralar alım yeri dip seviye artık
1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()sabaha karşı 6.15 i gördü emirlerim 6.20 idi yaklaşamayınca 6.15 ten full sattım trade ettiğim gümüşleri , sebebi altın onsun 300 GÜNLÜK HAREKETLİ ORTALAMA DEGERİNİN 21 GÜN VE 50 GÜNLÜK HAREKETLİ ORTALAMA değerleri ile
kesişmesi idi, böyle olunca gümüşün daha yukarı gitme şansı kalmadı, bugün 6.00 altından tekrar alım beklentim var
sürmeli_66 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sürmeli_66 ()Hocam merhaba kandiliniz mübarek olsun 6,20'ler gelir mi tahmininizce saygılarımla
1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()hayırlı kandiller , bol kazançlar kardeşim
Bahri44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bahri44 ()Emeğinize sağlık hocam . hayırlı kandiller
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()teşekkür ederim kardeşim
Bünyaminy için cevaplandı (yorumu göster)