Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0408 19:13:46
EUR 35.9767 19:13:46
USD 34.5408 19:13:46
ALTIN ONS $2705.5850 19:13:46

Grafiği gönderen: drtunahan

⭐⭐drtunahan ()
Gümüş

Sevgili dostlarım Altın onsun günlük grafiğinde 21 günlük ve 50 günlük ortalamalar 200 günlüğü kesmiş durumda , yani görüntü kötü . ASYA ve ÇİN alım yaparsa toparlar inşallah yoksa düşüş 1750 bandına kadar inebilir , bu da gümüşü peşinden aşağı çeker , dikkatle takip edelim

Yorumlar (44)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

Gram34 ()

Bende dusunme ile alma asamasındayim gümüşe nedense cesaret edemiyorum altin alsam dahami iyi bilemedim.

Silvercompetant için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Silvercompetant ()

Eyvallah saol ama kulluk zarardayim her türlü emtia ve dövizde

Benim_ciğerim_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

drtunahan ()

Grafiğime bakarsanız alttaki 0.38 fibo destegi gram altında 388 TL, bu kırılmamalı

Gram34 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Benim_ciğerim_ ()

Hayırlı olsun
Allah bereketini versin

0BeğenmedimŞikayet

Silvercompetant ()

Mutlaka diye bisey yok ben 250 gram aldım 400 tl ortalama ile.

Gram34 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Benim_ciğerim_ ()

Bende parça parça alıyorum 400 altına düşmüş kaçmaz belki bir miktar salabilir
Çin altınsız yapamaz
YTD

drtunahan için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

drtunahan ()

Ay sonuna kadar kök söktürecekler Altın yatırımcısına , ben bu seviyelerde altın da toplamaya başladım , yıl sonuna kadar dolar bazında en az %30 kar bırakır zannımca

Benim_ciğerim_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Gram34 ()

1758 mutlaka gelmeli mi? Destek suan 1775 degil mi?

0BeğenmedimŞikayet

Benim_ciğerim_ ()

Hocam bi ihtimal daha var çin asya altını alır ay sonuna doğru alımları artabilir
ytd

0BeğenmedimŞikayet

Silvercompetant ()

:)
Sizce nasıl dayandı son 3 gündür birkaç milyar dolarlık buyuk fonlar altin dan çıkıp gumuse giris yapti.

0BeğenmedimŞikayet

drtunahan ()

Altın için farketmez belki ama gümüş 26 bandının altına iner

0BeğenmedimŞikayet

Silvercompetant ()

Yani 1758 i gormesi lazim ne kaldkki zaten 20 usd mi

0BeğenmedimŞikayet

drtunahan ()

Bu kesişme 21 ve 50 günlük ortalamanın yukarıdan gelerek 200 günlüğü kesmesi ölüm kesişmesi, toparlar alttan gelip 200 günlüğü keserse altın kesişme olur

0BeğenmedimŞikayet

Silvercompetant ()

Biz buna altin kesişme diyoruz işte.
6 aylık bir düşüş trendinde altın ons bazinda çoktan yukarı atması lazımdı , manupulasyon ust seviyede , ABD tahvil faizleri 6 ayda 4.5 kat artmış durumda borsalarda gram satış yok , altin çıkacağı yerde düşüyor.
Acaip bir durum var

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum