Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (66)
1BeğenmedimŞikayet
Serap34 ()Önceki ütopik çalışmanız gerçeğe dönüştüğüne göre bu da olur.. Elinize sağlık hocam.
halhil için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
halhil ()Bu arada alt yorumdaki pastayı yaptığım donemde eski mb baskanı vardı, faiz artardı bunada imkansız diyoduk o dönemde, yeni attığım fmde bunun gibi çalışacak diye bir kaide yok ancak fmleri doğru hayal etmişsek ve çalışırlarsa imkansız değildir, teşekkür ederim arkadaslar cevaplarınız ve begenmeleriniz için hayrlı akşamlar.. keşke bilebilsek ne olacağını ytd.
1BeğenmedimŞikayet
ResPectFuL ()seninde eline sağlık halil hocam
1BeğenmedimŞikayet
Gayret1 ()Tesekurler hocam
0BeğenmedimŞikayet
halhil ()Anlasamioz suan ustad :)) onslarin ve paritelerin dusme ihtimali yuksek, dolarin tl karsinda yapacagi hareket yuzde 50, bicak sirti ytd. Ins simdi anlatabilmisimdir
Gayret1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gayret1 ()Ozaman siz doların yanında altın veya gümüşdemi yükselecek kanaatindesiniz
Hocam gümüş konusunda şelaleçıydiniz yanılmıyorsam
Bu bize eksra bi görüsü sundu
0BeğenmedimŞikayet
halhil ()Rasyo altın bölü gümüş demek xau/xag
Şuan rasyo 69.5, ben ne diyorum bu rakam yukselecek yani ne demk ya altin gumusten daha cok yukselecek yada gumus altindan daha cok dusecek vb YTD
0BeğenmedimŞikayet
Gayret1 ()Bu gümüsde 90 92 nedir bilemedim hocam
Dolar çıkarsa zaten onsun düşmesinin bi anlamı kalmaz
Ve anladıgım kadarıyla yükseliş bekliyoraunuz
3BeğenmedimŞikayet
halhil ()@Gayret1 üstad Usdtl alt yoruma ek aşağıdaki gapı kapatmak için ters bayrakta yapıyor olabilir iyice izlemek lazım cuma günkü rakama halen gelme olasılığı var, eurusd parıtesinde 1.13 hedefli ihlali yapmış olan ters fincan kulp olabilir, gümüş için ise ne zamandır dıyorum rasyoda yukarı hareket bekliyorum kimi hesaba göre 84 kimisine göre 90-92 arası, tabiki bunların hepsi çalışır çalışmaz bilinmez YTD diyorum .)
0BeğenmedimŞikayet
Fatih6066 ()panikle al sat yapmayın derim hocam ben bunun acısını 4-5 aydır çekiyorum, 5 ay zararda bekledim, çıkıyor diye aldım on kuruş daha arttı sonra 1,5 tl düştü gerisini sen düşün.
KENANYILDIRIM için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
halhil ()Üstad al sat vs demiyorum demiyoruz bu sayfadaki çoğu kişi, görünenleri söylüyoruz çalışır çalışmazlar bilinmez ytd.
KENANYILDIRIM için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KENANYILDIRIM ()hocam 11,05 sterlin alımında çok mu yüksek 10.70 veya altına inebilir mi uzun vadede tutmak için ben acemiyim bu işlerde
1BeğenmedimŞikayet
Doruk18 ()Teşekkürler hocam
3BeğenmedimŞikayet
halhil ()Gunaydın herkese, alt yorumdaki son tobonun boynunu ihlal ettiğinden oyle bi fm olmıcak arkadaslar, peki şimdi ne yapıyor dolar derseniz, gapı kapatmış olabilir kimi sitelere göre, kimi sitelere göre gap kapanmamış 1.30 derinliğinde 8.28 de sınırı olan çanak oluşmuş, belkide ilerleyen zamanlarda geceki 1.08 lik yükselişe flama veya bayrak direğide diyebiliriz bilemiyorum, bu söylediklerimin hepsi ytd ütopiktir! Düşecektir veya artacaktır demiyorum arkadaslar gördüğüm ütopik fmleri belirtmeye çalştım YTD!
0BeğenmedimŞikayet
Additive ()Yeterince yukarıdan verdiler insanlara onsu aslında. Pandemiyi henüz dünya atlatmış değil. Bu seviyeye inmesi bile şaşırtıcı. Döner diye düşünmek istiyorum :)
0BeğenmedimŞikayet
halhil ()Wurdu sanki alt kanala, kimi sitelere göre hatta mini bi ihlal bile war ytd. Çok ince bi noktada şuan ytd.
Additive için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Additive ()Haklısın usta.
1BeğenmedimŞikayet
halhil ()Bu kaç aylık kanal eğer burayı kırarsa ben korkarım şahsen ytd.
0BeğenmedimŞikayet
Additive ()Doğru :( 1570 hatta 1450 görünür değil mi?
2BeğenmedimŞikayet
halhil ()1670 in altına sarkarsa o bayram biter üstad ytd
0BeğenmedimŞikayet
Additive ()Şu onsa da bir ayar ver de gramcılar bayram etsin :)
2BeğenmedimŞikayet
halhil ()Bugun maşallah tabela hızlı yanıtlıyor bizi x)) ytd
1BeğenmedimŞikayet
Gayret1 ()Nedeyim hocam haklıya hakkını vermek lazım
Sizde haklısınız
1BeğenmedimŞikayet
halhil ()Keşke bilsek, görünenleri söylemeye çalışıyoruz üstad, 10 gun sonrasının tahminini yapamıyacağım bilemiyeceğim kusura bakmayın .(
0BeğenmedimŞikayet
Gayret1 ()Hocam meb kararına biraz çekilirmi alımı ozaman yapsak
0BeğenmedimŞikayet
halhil ()Üstad hepsinin çalışacak garantisi olsa bide zamanını bilsek malı mülkü satıp basarız zaten, eğer o grafikteki tüm fmler çalışır garantisi varsa sizde, hedef 9.15 şimdiden soyleyim size sonra unuturum, ben zamanını ve çalışıp çalışmayacaklarını bilemiyorum ancak tek problem bu ytd x)
0BeğenmedimŞikayet
Gayret1 ()Ah hocam su gırafikleri anlasam bi
Sade kendi açımdan düsünce alıyorum yükselinçede satıyorum
Elimde bimiktar hep tutuyorum kendime göre
Ya nasibbb
Emeginize saglık hocam
Size zahmet gırafik atınca izahınıda yapınki benim gibilerde faydalansın
Selametle hocam
0BeğenmedimŞikayet
halhil ()Üstad alt yorumun altındaki grafiğe bakarsanız bu bilgiyi 6.94 ken vermiştim ben ytd x)
0BeğenmedimŞikayet
Gayret1 ()Bu bilgiyı sabah verseydiniz halil hocam ne güzel olurdu
Vakit nakit olurdu
Hazır usd 7.52 deykene doldururduk
1BeğenmedimŞikayet
halhil ()Şuan alt yorumda yaklaşık hedefler olarak gördüğünüz toboda baya bir ihlali yaptı çalışıyorsa eğer 8.02 hedefine doğru yol alıyor, mesela benim şuan pek güwen olmayan dakikalıkta gördüğüm 7.75 hedefli flama var çalışırsa ancak önceki hedeflerden düşük olduğu için pek paylaşma ihtiyacı duymadım şahsen ytd.