Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (6)
1BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()eline sağlık Hocam güzel analiz grafik için teşekkürler
Hüzünbaz_Gram_Altıncı_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
memp ()Cok tesekkur ederim hocam sizler tecrubelerinizi paylastikca bizlerde kararlarimizi daha kolay almaya basliyoruz. kullandiginiz baska indikatörler varsa paylasiminizi bekliyoruz hocam. ichimoku kullandikca guzellesiyor. yanina hocalarimizin grafikleride eklenince bir o kadar daha anlam kazaniyor. emeginize yureginize saglik
Hüzünbaz_Gram_Altıncı_ için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Hüzünbaz_Gram_Altıncı_ ()Sayın memp hocam. Ben eskiden RSİ, Macd, stoc. rsi falan hepsine bakardım. Sonra hiçbir işime yaramadığımı gördükten sonra bakmamaya başladım. Ek olarak gbptry'ye doğrudan bakmıyorum bakmıyorum. USDTRY ve GBPUSD'ye bakıp ondan sonra ortak bir kanaate varıyorum.
Sadece şunu söyleyeyim: Ben 9.70'ten sterlin aldım. Bir daha gelse yine alırım.
Çünkü GBPUSD'de yakın zaman sonra karşımıza çıkacak bir SpanB dışında ciddi bir direnç görmüyorum. Onu aşınca 1.5'te bir direnç, sonra 1.72 civarında tehlikeli bir direnç var. Onun ötesinde sterlinin kafası rahat.
Peki 9.70 bir daha gelir mi? O ihtimal hala var. Henüz doların yükselmesini istemiyorlar. Bunu nereden anlıyoruz? Dün 4 saatlik grafiklerde tam al gelecekken müdahale edip kafasına çekici indirdiler. Dirençlerin altına geri yolladılar, oradan anlıyoruz mesela. İki aydır bu müdahaleleri tam gününde ve tam saatine yapıyorlar ve yapmaya devam ediyorlar.
Sterlin de düzeltmeye giderse 9.70 yine gelir. Ben de sepete eklemeye devam ederim. Ben böyle düşünüyorum.
memp için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
memp ()Hocam gbp/try de sanki 4s te al sinyali epeyi gucleniyor gibi gunluktede son kapanis tenkansenin uzerinde olacak gibi yeni bir al sinyali veriyor sanki haftalikta boynunu duzetlmis gibi.. aroon rsi macd stoc. rsi ve MA larda ozellikle 4s te destekliyormu hocam inceleme firsatiniz oldumu.
1BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()böylede okunuyor sonuçta Hocam