Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (19)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Altın onsta düşeni kıracak gibi miyiz acaba önemli seviyelerdeyiz. Günlük ve haftalık kapanışlar doping olabilir. ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Çok teşekkür ederim hocam sağ olun
RiCHiE__RiCH__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RiCHiE__RiCH__ ()Geçmiş olsun hocam
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Evet şimdilik olumlu görünüyor gümüş. İnşallah bu seviyeler üzerinde devam ederse daha iyi ama özellikle hafta kapanışı önemli olacak. Gün içinde değişkenlik durumu olabilecek gibi. Açıkçası ABD merkezli fonlar buralardan maliyet kırdırma ihtimali üzerinde duruyorum. Ama bakalım nasıl gidecek.
Altında da 1840 üzeri kapanışlar gerekli inşallah, dolar pek güven vermese de...
Değindiğin noktalar da önemli sürekli bir değişkenlikler bakalım neler olacak hayırlısı olsun
LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Gümüş olumlu duruyor altın ayagı biraz korkuttu beni attigin grafigin olma ihtimali altin 1880 i kirarsa daha yuksek gibi. Rasyo da yine temmuz 1 ile 20 arasinda ucmadan onceki gibi gidiyor. Dxy ve us10y de 2 gundur dususde bakalim ne yapacaklar. Ben tesekur ederim bilgi alisverisi ufkumuzu acar
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Valla gümüş adına hep belirttiğim
27.40-50-60 bandındayız ama tehlike geçmiş değil bana göre. Umarım bu band üzeri günlük ve haftalık kapanışlar alabiliriz. 2 yönlü temkinli olmak en güzeli bana göre. ytd
Teşekkür ederim görüşlerin için
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkür ederim bereketli kazançlar dilerim
atesbey06 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkür ederim güzel görüşlerin için :) esasında bunun eskizi vardı
Bu da ondan biraz daha detaylı gibi oldu umarım altından terste olan insanlara iyi gelir fikirsel açıdan.
Bizim Devrim de yapmıştı onu da anmadan edemem sağ olsun
62Dersim için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Hayvanat bahçesi maşallah abi :D
ATSIZ25 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
atesbey06 ()Emeğine sağlık dostum
0BeğenmedimŞikayet
62Dersim ()Estağfurullah, olur mu hiç öyle. Hem de altın kelebek yapmışsın:) Elelrine emeğine sağlık tekrardan.
0BeğenmedimŞikayet
ATSIZ25 ()maalesef paşam hayvanlar alemi gibi piyasa ayılar boğalar yarasalar kelebekler :)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()4 saatlik ve saatlikte rsi çok olumsuz geldi ben 27.5 bozduğum gümüşü 26 alamadım bakalım 23.4 veya 24.9 bekliyorum gelmezse yükselişten sonra bir kere daha 27 düzeltir sattığıma alırım kısmet :)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Çok teşekkür ederim hocam, biraz kırgınlık var ama atlatırım inşallah
Bu biraz karalama oldu ama idare eder umarım ytd olaraktan :D
62Dersim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Düzeltmeler yapa yapa gidiyoruz, yol çetrefilli ama bakalım daha altta dip olursa ona göre güncelleriz inşallah :) ytd
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bir şey değil abi senin de ellerine sağlık her zaman,
Hayvanlar alemine döndük hiç sorma :))
ATSIZ25 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
62Dersim ()Eline sağlık hocam. Bekleyelim.
Bu arada hastasın sanıyorum, çok ama çok geçmiş olsun. Bir an evvel geçsin gitsin umarım.
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()dip belki biraz daha aşağıda olabilir bende senin grafiğin aynısını düşünüyorum. rsi bana olumsuz geldi sanki son bir düzeltme yapacaklar gibi bakalım yaya mı kalcam dibi görcem mi :D
0BeğenmedimŞikayet
ATSIZ25 ()eline sağlık kardeşim kelebekler yarasalar :)