Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (34)
1BeğenmedimŞikayet
deryacakirr29 ()Elinize sağlık akıncı bey çalışma için tşk ederim...
Akıncı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()nasıl bir ürün sürekli yükselmez diyorsak arada düşüşler olup yeni alıcılar ile yukarı giderse düşüşde aynı şekildedir sürekli düşüş olmaz bazı önemli desdek seviyelerinden yukarıya dogru tepki verir bir dalgalanma yaşanır. yükseliş trendin fiyat daha yüksekler yapmak için düşer, düşüş trendinde daha dip yapmak için yükselir..
HaLLac` için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ziynetçi_56 ()büyük obo da baş boyu kadar sertleşirse fırtına koparacak rakamlar yanar gibi
0BeğenmedimŞikayet
HaLLac` ()ben çay. içiyorum kardeşD
legolas001 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
legolas001 ()İnş öyledir yoksa kadayı yivsiz hahah vadeye koymaya mecbur kalıcaZ ne yapalım boş boş bekleyelimmi
0BeğenmedimŞikayet
FiLiNTA34 ()Şuan alıma girelim mi yoksa düşüşe geçecek mi tekrardan?
0BeğenmedimŞikayet
HaLLac` ()hocam tepki yükselişi dediniz ya ben halen TL deyim onu demek istedim:)
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()tam olarak neyi anlamadın kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()günlüklerde obo var evet hedefi 406 liranın altlarında şuan söz ettigim kısa vadeli bir tepki yüselişidir.
Ziynetçi_56 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
HaLLac` ()halen almadim hocam dün Msj hakkım doldu yazamadim size, bekliyorum nasip.
1BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Eline sağlık Hocam çok teşekkür ederiz
0BeğenmedimŞikayet
Ziynetçi_56 ()Ben büyük resimdeki obo hedefine odaklandım:)
Ziynetçi_56 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ziynetçi_56 ()sol omuz baş sağ omuz 428 de aşagı kırdı yükseliş trendinin son kalesi 406 desteği tuttu eğerki aşagı yönlü bir kırılım olursa obo hedefi sıkıntılı gibi death cross bile başlatabilir. 428.80 üstü kapanışlar görülmesi lazım
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()grafigi olan her şeyin desdegi dirençi olur kardeşim
Kayserimanisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kayserimanisa ()En mantıklısı öyle yapmak zaten. Belki yanılıyorum ama kendi adıma iki bacaklı bir emtiada TL bazında destek direnç olmayacağını düşünüyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()ithimal var tabiki ama zamanını bilemiyorum
Nazen_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()bir çok şeye bakıyorum analiz yapıyorum ve bunların sonucunda genel bir sonuç çıkarıyorum piyasalar hakında nerede fırsat varsa o tarafı seçiyorum sadece altın ile ilgilenmiyorum yani
Kayserimanisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nazen_ ()Hocam emeğinize sağlık. Tekrar düşme ihtimali ne zamanı bulur ortalama.
0BeğenmedimŞikayet
Kayserimanisa ()Selamlar kardeşim. Gram altın grafiği değil de meseleye ons ve dolar grafiği olarak yaklaşmak bana daha mantıklı geliyor sanki. Mesela ons ağustostan beri sürekli düşüşte ama dolar sayesinde 540 zirvesini gördü.
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()eyvallah eksik olmayın
dewaju için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
dewaju ()@Akıncı emeğine sağlık sevgili hocam, saygılarımı sunarım
7BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()tepki yükselişi devam ediyor son durum şöyle,
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()@HaLLac` herşey olması gerektigi gibi olmaya devam ediyor kardeşim..
1BeğenmedimŞikayet
deryacakirr29 ()Elinize sağlık akıncı bey...
1BeğenmedimŞikayet
yunus61816 ()Tepki yükselişi dediğiniz gibi dikkat etmek lazım.
1BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()başladı zaten 425 veya 433 kadar tepki yükselişlerine güvenmem nereden dönecegi hiç belli olmaz.
zynpclk078 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()saatliklerde kısa vadeli düşen kırılmmış birde TOBO formasyonu bu tepki yükselişini desdekler durumda YTD..
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()şans diyelim (:
Şükrullah için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()piyasa beni ancak böyle kısa vadede yanıltabilir ama uzun vade hiç birşey yapamaz.. faakt bu uyumsuzluk giderilmesi gerekir önce tepki saglıklı trendler için gerekldir.
Bigitowest için cevaplandı (yorumu göster)