Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (22)
0BeğenmedimŞikayet
EloniCampbell54 ()Teşekkür ederiz. Şuan sizin fikriniz nedir temel desteği görür mü yoksa yükseliş sinyali mi.
0BeğenmedimŞikayet
Dielife ()Eline sağlık hocam
0BeğenmedimŞikayet
Metizm01 ()Tüm dünya hayran :)
Akıncı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()dondurmanıza hayranım ama :)
Metizm01 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Metizm01 ()Evet abi Kahramanmaraşlıyım.
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()eyvallah kardeşim senin iş baya büyük öylese almış kadar oldum sagolasın kahramanmaraşdamısın?
0BeğenmedimŞikayet
Metizm01 ()Amin abi. Ben Türkiye geneli toptancılara mal yapıyorum. Boyun yastığı, servis kılıfı, oto kılıf direksiyon kılıfı paspas vs vs. Lazımsa göndereyim dondurmayla beraber abim :)
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()bu zamanda imalatcılık daha zor gerçekden allah yardımcımız olsun
0BeğenmedimŞikayet
Metizm01 ()Bende tekstilciyim. Kot toptancısıydım sonra kumaşçı oldum toptancılıpı bırakıp şu an hem Kumaş hem de oto aksesuar üretimi yapıyorum. Baba mesleği ama bayrağı 1 tık zirveye taşımaya çalışıyorum bizden sonra gelenler için.
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()tuhafiye üstüne 40 yıldır baban devam eden küçük bir mekanımız var
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()yok ya o nerden cıktı öyle birşey yok yandaki rakamlara bakmayın o grafigin fiyat çizelgesi
muratmushabb için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
muratmushabb ()240 gelecek şimdi battik ozaman neyse bekleyeceğim artık
1BeğenmedimŞikayet
Nur_71 ()Emeğine sağlık kardeşim
1BeğenmedimŞikayet
Metizm01 ()Bütün sektörlerde aynı durum var. Teşekkür ederiz paylaşımların için. Bu arada ne iş yapıyorsun abi?
0BeğenmedimŞikayet
Yeşilllll22 ()Daha aşağı gidicek dimi
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()eyvallah kardeşim sürekli pc başında olamıyorum esnaf oldugumdan bu aralar işler biraz sakin muhabete katılmaya çalışıyorum can sıkıntısından birşeyler çizip karalıyorum arada da böyle.
0BeğenmedimŞikayet
muratmushabb ()Ne olacak yani simdi
0BeğenmedimŞikayet
Metizm01 ()Nacizane fikir olarak soruyorum txf kullanıcısıyım. 1 parça alsam nasıl olur acaba?
0BeğenmedimŞikayet
Metizm01 ()Yükseliş desteğini kırarsa ortalık alev alev yanar. Sen yorum yazmayınca usta acaba başına bir hal mi geldi diyorum :) sen buraları terketme akıncı abi. Geç tanıdık erken kaybetmek istemem. Saygılar hürmetler
0BeğenmedimŞikayet
BlackPiegon ()Siyahsa alım fırsatı gecikecek gözüküyor TL de isen şanslısın demek
1BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()gerçekleri görmek isdemedi kimse kardeşim bir tek senin dikkatini çekti.
0BeğenmedimŞikayet
Metizm01 ()İşte gerçekler...