Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (34)
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()sizede hayırlı akşamlar hocam
Kurtu16 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()İşte hocam mesele de bu. Çok fazlasını isterken elimizdekinden de oluyoruz.
Akif44 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kurtu16 ()Doğru hocam sanki elimize yapışıyor. Hayırlı akşamlar
0BeğenmedimŞikayet
Gayret1 ()Dogrusunuzdur
Deneme yaılma yoluyla ögrenince sonuç birileriiçin kaçınılmazdır
Ama sunuda kabuletmek lazım hocam
Nasib kısmette var arkasında
Allah hayırlısını nasib etsin
Hesabını veremeyecegimiz mal nasib etmesin
Düşününki bügün gözümü kapadım belkide dünyada hammallıgını yaptıgım malda müülkte kalacak
Heleki dünyanın çesitli yerlerindeki sıkıntı içindeki kardeşlerimizi ve onların hakları... bu dünya imtihandır hocam . selametle
0BeğenmedimŞikayet
memp ()emeğinize sağlık hocam
0BeğenmedimŞikayet
Tolgs ()Aytaç hocanın gram altın 412 hedefi geldi sizin yorumunuzda önemli daha düşermi alım için önerecegınız bır rakam olabılır mı gram altın veya dolar almak istiyorum yüklü vade sorunu yok şimdiden tesekkurler bol kazançlar hocam
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam örnek sterlin 7 tl terste olanlar var sterlin 11.27 oldu yine terste olanlar var ons 1300 terste olanlar var ons 2000 oldu yine terste olanlar var birileri kurtulur bu defa yine birileri terste kalır bu aynen su döngüsü gibi
Yarasa72 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam edindiğim tecrübe bana bunu söylüyor.
Gayret1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()Haklısınız hocam. Ama bu sayfadakiler inşallah görür ve çıkarlar diyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Aynen hocam edindiğim tecrübe bu yönde
0BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()Doğru hocam yine o seviyelerden alan olacak. Bunu düşünmedim.
0BeğenmedimŞikayet
Gayret1 ()Yok okadarda karamsar olmayın hocam
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam kimse kurtulmaz bundan emin ol kaç olursa olsun
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Hocam en doğrusunu yapıyorsun sen şu an farkında değilsin ama sen ileriye yönelik bu işin tekniğini öğrendin. bundan sonra her şekilde kazanırsın. hocam dolar sayfasına 3 gün zor dayandım çareyi kaçmaktan buldum
_muge için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()Bahar ayında inşallah güzel çıkış fırsattı verecek gibi tersteki arkadaşlar kurtulacak gibi inşallah
1BeğenmedimŞikayet
_muge ()Benimki hayata esprili bakmak hocam, para kazanilir kaybedilir onemsemiyorum artik, kaybederken de gulebilmeyi ogrendim:)bu arada dun dolar sayfasinda geziniyordum, sizin icin gunah cikariyorlardi hocam :)Akif hocanin hakkini yedik helal etsin diye:)
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam eline sağlık bence doğru tespit olmuş ons tarafinda görününce hepsinde obo görünüyor demek ki
1BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()Akif hocam altın lirada obo oluşumu var gibi ne dersiniz yanlış mı düşünüyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Rica ederim hocam helal olsun ne demek
0BeğenmedimŞikayet
Gayret1 ()Teşekür ederim sagolasınız
Sizide yordum hakkınızı helaledin
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Hocam hava durumu tahmini yaparlar ya işte onun gibi düşün bizde burada tahmin yapıyoruz
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Hocam kesinlik arama vede sorma kesin olsa kimse işe gitmez masa başında kazanır ben sadece gördüğüm formasyonu paylaşıyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Hocam o dediğin çoğu kişide olur. düşüş olan formasyonları görmemeye sürekli yükselişe dair formasyon arama çabasına girer insan doğru mu? sende olan duyguda tam olarak bu
1BeğenmedimŞikayet
Gayret1 ()Hocam gecenyıl 378 falandı aldım bikısmını bozdum gümüşe gectim az bikısmıda kenarda duruyor
Sanalda metallerke yeni tanıstım alsat pek yapamıyorum
Onun için sordum kesin gelirmidiye
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam hiçbir şey sürekli yükselmez veya sürekli düşmez al sat yapmayı ve kanaat etmeyi de bileceğiz.
1BeğenmedimŞikayet
Gayret1 ()Ne olur açkk olun hocam kesin gelirmi gihorsunuz yani
1BeğenmedimŞikayet
_muge ()Farkindayim hocam, ben kendi grafigimde de bu rakami gormemek icin direniyorum, kendime destek olamiyorum direnc oluyorum:))
0BeğenmedimŞikayet
_muge ():))) hocam boyle iyi oldu simdi daha az endiseliyim:)
1BeğenmedimŞikayet
Gayret1 ()Alsat yapamıyorsak neyPalım hocam:(
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam 1200 uzun vade hedefimiz hemen pat diye gelmez rahat olun siz o arada birkaç defa al sat yaparsınız