Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0439 12:07:47
EUR 36.1039 12:07:47
USD 34.5620 12:07:47
ALTIN ONS $2697.0350 12:07:47

Konu: Ons Altın - Yıllık Grafik - 03.02.2021

Öncelikle belirtmem gerekir ki ben yatırım danışmanı değilim. Ve kimseye yatırım tavsiyesi vermiyorum.

Diğer bir konu da ben ons altın takip ediyorum. dolar ile altın alıp satıyorum. altını n TL fiyatı ile ilgilenmiyorum.

1828 dip seviyesinin tepe noktası olan 1843 dolar üzerinde koyu yeşil renkte mum yapmış değiliz.

Güncel olarak 1828 dip ile 1843 dip seviyesinin tepe noktası arasında yer alan 1838 ons seviyesinde kapanış yaptık.

1828 seviyesinin altında yeni bir dip yaparsak yeni dip seviyesinin tepe noktasının üzerinde koyu yeşil renkte mum yapmasını bekleyeceğiz.

Ya da diğer bir seçenek tekrardan aynı dip seviyesini koruyarak 1843 ons üzerinde kapanışları takip edebiliriz.

Her ne olursa olsun 1 ay gibi bir sürede 2100 seviyelerine ulaşacağız.

Ben bu seviyelerdeyken dolar ile ne altın alırım ne de altın satarım. Özellikle belirtiyorum altının TL fiyatı ile ilgilenmiyorum. Gram/Dolar adına konuşuyorum.

Bazı arkadaşlar söylediklerimi saptırıyor. Ya da okuduğunu anlamıyor.

Okuduğunu anlayamayan insanlarla uğraşmak istemiyorum.

Okuduğunu anlamayan insanlar mümkünse engellesin beni paylaştıklarımı görmesinler.

Herkese iyi geceler.

Yorumlar (17)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Murat1414 ()

Teşekür ederim sağolasın.

abdullahb_18 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Sertanas ()

Gram dolarla ons arasında balans görevi görüyor

Sertanas için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Sertanas ()

Tamamda mesele orda zaten gramı dolara yada doları grama cevirdiginiz zaman size ekstra bir getiri yok ikisinide TL cevirdiginizde aynı rakam çıkıyor ama ons dolar dolar ons olsa ekstra getiri var ama gram olarak uygulandığı için ekstra getiri saglamiyor

0BeğenmedimŞikayet

abdullahb_18 ()

Ben Kuveyttürk bankasında bu işlemi yapıyorum. Bankanın canına minnet hem alırken hem de satarken komisyon ödüyorum. Böyle bir şey mümkün isterseniz 1 gram gumus ile alıp satarak deneyebilirsiniz

Sertanas için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Sertanas ()

İyide bizim bankalarda altını ons bazında satış yokki hep gram tuzaginin kucağına atıyorlar insanı bilerek çünkü gram onsla dolar arasındaki dengeyi sağladığı için ons satışına sıcak bakmıyorlar ve bu sayede sizin tezlerinizde boşa çıkmış oluyor

0BeğenmedimŞikayet

abdullahb_18 ()

Mesela yerinizde olsam elinize para geçtiğinde direk gram altın almam TL ile, bekleyin TL de dursun paranız doları takip edin dolar ne durumda en son nereden nereye yukselmıs yukselmısse almayın dolar bekleyin eğer ki baktınız yukselmıs öncesinde ve düşmüş demekki güzel bir yerden yakaladınız doları o zaman dolar alın sonra ons altını takip edin ne yapmış bu ons altın yukselmıs mi dusuyor mu yukselmısse almayın ons altın bekleyin dussun bı dip yapsın ve dip yaptığını hissettiğiniz anda en sonkı tepe noktasından baya aşağılarda ise dolar ile ons altın alın ve onsun yükselmesini bekleyin ve bekleyiş sürecine devam ons yükselip güzel makul bir kar bırakınca napiyoruz dolara geçiyoruz... Döngüyü bu sekılde devam ettirin. Bol kazançlar

Murat1414 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Murat1414 ()

Ben full gramdayım. Ve para buldukça ekliyorum üstüne

0BeğenmedimŞikayet

abdullahb_18 ()

Bu sekılde yaparsanız sabırlı olursanız zarar etmeden kar edersiniz. Zarardaysanizda TL de beklemektense bu sekılde gram ve dolar arttırarak daha erken tersten kurtulursunuz. Keske bana da birisi ilk altin aldığımda bu sekılde anlatsaydi. Bodoslama daldım altına sonra kendi başıma tecrube edine edine yıllık grafıktekı ons tarafında oynanan oyunu keşfettim. Ve yöntem olarak dolar ile altın alıp satmalıyım dedim kendime hakkınızda hayırlısı olsun

0BeğenmedimŞikayet

Murat1414 ()

Eğer öyle olursa dediğiniz gibi yaparım

0BeğenmedimŞikayet

abdullahb_18 ()

Vermesi lazım bunu danışın bir kuyumcuya

0BeğenmedimŞikayet

Murat1414 ()

Kuyumcu bana tl yerine dolar verir mi ki

1BeğenmedimŞikayet

Murat1414 ()

Ne demek istediğinizi şimdi anladım. Teşekkür ederim.

0BeğenmedimŞikayet

abdullahb_18 ()

Mesela bakin ben bu grafıgi takip ediyorum. Ne zaman ki hedefim gelir o zaman dolara gecerim

1BeğenmedimŞikayet

1I96RD ()

Tskler bilgiler için cok tsk ederim kardeşim

2BeğenmedimŞikayet

Melisada ()

Güzel bir paylaşım olmuş emeğinize sağlık(like)Hayırlı geceler

1BeğenmedimŞikayet

_börteçine_ ()

Eline diline saglik dostum.

1BeğenmedimŞikayet

Lamassu ()

Eline sağlık kardeş teşekkürler. Mala anlatır gibi anlatmışsın. Heralde artık anlarlar.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum