Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (51)
0BeğenmedimŞikayet
C_Angel ()sattım demedi 1551 satış emri koydum dedi. bana demişti.
DoğukanG06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Delete0 ()Hayırlısı olsun inş eminiz yerıne gelir :)
Evet bende bişeyler yapmaya calısıyorum
Bu Btc eter altın gıbı deyıl destek dırenc
Aniden cıkıyor ve dusuyor onuda bilen bırıne danışmak lazımmaluö onlarda siz ve sizin gibi tecrubelı kısıler :)
Yanlış bısey yapmak istemiyorum gece 3 kadar takip edecem belkı alım fırsatı verır yada vermez :)
Bilgilerin için tskler
Kınıklı_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()bunlar kapanıs sonrası gelıcek rakamlar degıl saatler gunler surecek belkıde. kendıne gore en mantıklı yerden isleme girer yada cıkarsın onu bılemem. bu form. calısacak dıye bır garantıde yok hayal benımkısı. ytd
Delete0 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
C_Angel ()peki hocam tşk yinede
RESSST için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Delete0 ()Kapanışı beklemek mantıklı deyıl mı abi
Kapanısa 1500 üzeriyaparsa burdan tekrar girmek mantıklı olmaz mı
Tabi siz daha bilirsiniz sonuca ta tecrubelisiniz tşklrr
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()unutmadan eklıyım % 13 ve % 27 bır tepkı var sonucunda oran buyuk rısk buyuk cekılmelerde o derece guclu olacaktır karar sızın. ytd
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()hersey için ytd :))
C_Angel için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
C_Angel ()nasıl anlamadım ki. rakamlar mı büyük, yoksa büyük olan ytd mi? :)))
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()çok sartlanma karakalem calısması hayal ürünü bu rakamlar büyük YTD :)))
1BeğenmedimŞikayet
C_Angel ()geçen baktım ordan. bundan sonraki bakışımda kullağını çınlatırım ama :))
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()BOZTEPE den bakınca beni hatırla :))
0BeğenmedimŞikayet
C_Angel ()hadi inşallah. ozman tam gaz devam. siz bari bizi bırakmayın. ustaların çoğu kayboldu.