Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (19)
0BeğenmedimŞikayet
Ahmetbayramhisar ()Alpaslan Allah yardım etsin
Alparslan_6155 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
enbi ()takipte kal kardeşim, gümüşün son 10 yılını ve geçmişini kontrol et. ihtiyacın yoksa zarar kes yapma , eğer bir aciliyet varsa parça halinde ver zamana dağıt ve yüksekten vermeyi dene. 10 ila 15 güne kadar ons 32 dolar olma ihtimali var gümüş rahat durmaz , az bir ihtimal dipte yapabilir. bu benim görüşüm, ekonomide çok fazla değişken var lütfen bunu yatırım tavsiyesi olarak görme grafikli yorumları takip et başarılar
0BeğenmedimŞikayet
0305_altıncı ()yanlışlıkla 6,85 al girmiş olabilirmisin..
0BeğenmedimŞikayet
Alparslan_6155 ()borsacı bir arkadaş çok ısrar dümüş al diye yanılttı beni
RiCHiE__RiCH__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
zorluilter_ ()6.80 den kaldı elimizde ne olacak
RiCHiE__RiCH__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sener81 ()Anladım teşekkürler.
0BeğenmedimŞikayet
Ahyalandünya ()Pazartesi icin 15 gün önceden 7 ye emir kuranlar yaşadı şans isi ya tutarsa misali mesela ben 6.80 e kurdum
Sener81 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Alparslan_6155 ()emir degil alış rakamın panik şatış yapmamaları için arkadaşlar için yazıyorum zarar 65 bin sakin olup panik yapmadan karar verilmesi gerektigini söylüyorum
Sener81 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RiCHiE__RiCH__ ()Ne gerek vardi ki dostum yazik günah alirken 7.5 olucak dedin sanırım
0BeğenmedimŞikayet
Sener81 ()Neden bu rakamdan almayıp 6.85 e emir girdiniz ? Mantıklı açıklaması vsr mı diye soracam da 1000000 kişiye sorsak hepsi çok mantıksız der neden bunu yapıyorsunuz ? Dünden bu yana paylaşıp duruyosunuz merak ettim açıkçasi.
0BeğenmedimŞikayet
Acemi0404 ()Sen benden de kötü durumdasın Allah sabır versin
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş_platin ()Allah yardımcın olsun abi
1BeğenmedimŞikayet
Alparslan_6155 ()içiniz rahat olsun sakin olun panik yapmayın ben öyle yapmaya çalışıyorum önü açık gibi gümüş onsun
0BeğenmedimŞikayet
Alparslan_6155 ()26 dolar altına gelmeden zararkes yapmayacağım bügün yarın teşvik çıkabilir yeşil enerji vs onlar çkşabilir hayırlısı olsun inşallah
0BeğenmedimŞikayet
GürkanDMP ()Al da yanlız
0BeğenmedimŞikayet
Pdr2008 ()Büyük cesaret inşllah full değildir
0BeğenmedimŞikayet
Androit ()2 bin zararım vardı unuttum Allah yardımcın olsun inşallah tez zamanda kurtulursun
0BeğenmedimŞikayet
NEW_GOLD ()Al diyor sat olmasın