Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (33)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Rica ederim hocam
Harun7 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()Sende hocam.
KRAL001 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
piyasanın_efendisi ()2680 üstü kaça taşır bizi hocam
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Harun7 ()O zaman 25.3 e gitmeden 32 hedefine yürürüz olarak yorumlasam hata mı yaparım hocam?
0BeğenmedimŞikayet
Harun7 ()Anladım hocam teşekkürler
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Eyvallah kardeşim hayırlı akşamlar bereketli kazançlar
Fatihsultanmehmet için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultanmehmet ()Aynen dostum iyili varsın
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Evet B noktası da destek sağlıyor ortadaki yani 26.50 falan mı tabi sadece fibo lar değil trendler hareketli ortalamalar falan komple bütün destekler önemli
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Eğer bugün 26,85 üstü kapatırsak bizim ikli dibin çalışması büyük olasılık dostum ytd tabiki
Eyvallah kardeşim
Fatihsultanmehmet için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultanmehmet ()Size göre önemli olan bizim içinde önemlidir dodtum
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Bugün 26.80 üzeri kapanış çok önemli bana göre tabi ytd
0BeğenmedimŞikayet
Harun7 ()O zaman şimdi diğerlerinin altında olduğumuz için 26,08 ardından 25.55 takibimizde doğru mu yorumluyorum?
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Yengeç ayı evet. İlk etapta 0.382 ve 0.618 önemli hedefleri esasen arada da 0.50, duruma göre nihai hedefi max hedefi 2 lere kadar gidebilen bir fm. Yahut aralardan da dönebilir sarkma yapabilir falan çok karmaşık bir fm. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Harun7 ()Hocam yengeçe çalışmamıştım şimdi biraz baktım sizin ki ayı yengeç değil mi ? Birde hedefiniz neresi şimdi ben mi göremedim ? Nette de d noktasında sat oradan alta diyor ama ne kadar alta :) sadece sizin her şey başladığı yere döneri biliyorm :) orası mı hedefiniz?
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Aynen öyle kendine iyi bak seviliyosun
Yarasa72 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Ben istakoz derim sen yengeç anla ikisi de denizde zaten :)
0BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()Sabırlı olmak daha iyi dostum. En iyisini yapıyorsun baş ağrısından iyidir. :)
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()22 bekliyoz arkadaşlar orasi dip bize gore 25 orta tavan 30 oda manipüle ile geldi
0BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()25.500 kırarsa eğer çokta düşebilir kırmadığı sürece tepki yükselişi olacaktır. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Ayenn ole al sat aracı oldu artik burdanda fazla inmez 5.50 7.00 arası gezer bu aralar ytd
0BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()Yo dostum valla bakmadım yengeçte iyidir :) ıstakoz sevmem :)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()İstakozlar Yengeçler geliyor gibi dostum baktın mı grafiklerimden, hayırlısı bakalım. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()Hocam bir mal sürekli yükselmez sürekli düşmez. Gümüş spek dolu dikkatini çekerim.
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Aynen balinalar piyasayi yine yemledi adamalr hisse almış balinalar gümüş diye yokladi milleti nerde durur acaba 5.80 görür gibi bazıları 5 diyor kafa karisik
0BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()@BossVurguncu dostum hamsi geliyor mu sence :)
1BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()@KRAL001 bak dostum gapı gördün mü.
0BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()Arkadaşlar dün uyardık. GAP konusunda inşallah yüksekten terste olan arkadaşlar yoktur.
0BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()Valla öyle diyor olabilir yada biraz daha bekle de diyor olabilir :)
alihocadeu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
alihocadeu ()Aynen öyle ? 6.0015 ten alıp sattım ama cuma kapanışta da alicaktim saati kaçırdım varya alsam sağlam kar vardı önümüze bakacağız artık ama sterlin gel bana diyor :)
0BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()Buralar tehlikeli alım yerleri gümüşte millet 6'dan almıyor gidip 6.90'dan alıp ömür boyu sinir hastaliğlığına yakalanıyor :9
alihocadeu için cevaplandı (yorumu göster)