Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (42)
0BeğenmedimŞikayet
Jaykep ()Boşver takma fazla kafaya
DoğukanG06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Jaykep ()Aynen xrp düşüşüne benim takip ettiğim coinler 2 dk içinde düştü süperde çıkıyordu hadi biri düştü diğerleri de düştü bişiler dönüyor iyice soğudum artık aldığım karı geri veriyorum
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaaslan ()İi ki de almadım valla zaten eth tersteyiz bekle bekle bakalım napacak eth
0BeğenmedimŞikayet
Nasipmiş ()Destek noktalarını biliyor musun acaba? Kaça stop koyayım acaba birde TL bazında aldım kafa allak bullak
0BeğenmedimŞikayet
Nasipmiş ()Hocam 0.50 cent alım var kardan 700 zarar acaba yol yakın iken çıkayım mı bi salarsa çok sağlam terste kalırım ana paraya değmesin yeter kafasındayıö
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaaslan ()@Blacksin o grafiği attığında ben tam almak tarafındaydım hatta sordum sen cevap verdin grafiği de inceleyecince short falan onlardan da. Bahsedince almaktan vazgeçtim
0BeğenmedimŞikayet
Jaykep ()Aynen grafikte öyle bi ara sayfaya girdiğim de bende gördüm grafiği o zaman 57 deydi binance den baktım.
Ben 72 döner diye anladım grafiği.
0BeğenmedimŞikayet
MrtZbk ()Boş yapıyorsun kardeş sanane adamın saatinden seni ne ilgilendirir ! Adamın lafıyla mı iş yapıyorsunuz siz kazandığınızda çıkarıp yarısını verecek misinizde kaybettiğinizde veya durup dururken sallıyorsunuz
0BeğenmedimŞikayet
Jaykep ()Görende sanıcak xrp den bi ton zarara girmişsin ne bu sinir sakin
1BeğenmedimŞikayet
Blacksin ()Abicim sana hayirli kaZanclar
1BeğenmedimŞikayet
Blacksin ()Yanlis hatirliuor olamam mi ?15 dk mi simdi problem :)
0BeğenmedimŞikayet
Muro_ ()Ben şahidim aynen öyle oldu...
Blacksin için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Blacksin ()Arkadasim. Ben grafi saat 2.50 de paylastim. Ve xrp 0.72$ da idi ve dusecek diye grafik attim. Ben marketcapmis elkn maxmis ya da redkit mis takip etmem. Grafik ne derse ona bakarim. Sonucta ortada. Pembe cizgiye kadar düşüş yasanacagini belirttim. Geldi mi pembe noktaya ona bakarim
0BeğenmedimŞikayet
Blacksin ()@DoğukanG06 buradan bakabilirsin grafik isliyor mu islemiyor mu.
0BeğenmedimŞikayet
Nasipmiş ()Abi 0.50 usd aldım zarar 700 lira kardan, sence ne yapayım tersi fena olur herhalde burada teslim mi olsam
0BeğenmedimŞikayet
Muro_ ()Usta hakkını helal et malum aranan bir adamsın herkese cevap veriyorsun eos u Allah nasip ederse 7 den satacağız sayenizde ama zamanlaması hakkında değerli bilgilerini rica ediyorum mümkünse teşekkür ederim...
0BeğenmedimŞikayet
Gümüs_baligim ()Anladim hocam. uyuşmayan biseyler var anlasilan. sonu da hüsran oluyor demek ki bu durum da..
0BeğenmedimŞikayet
Blacksin ()0.72$ seviyesinde paylaştığım bir grafiktir ! Acik ve net bir sekilde
Dusmesi icin gerekli 3 sebebi de saydim.
Negatif uyumsuzluk
Obo
Ikili tepe.
Gümüs_baligim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüs_baligim ()Bu grafik pumptan once mi cizilmis sonrasini mi anlatiyor. Bilmeyen adamin sorusu biraz dwgisik olur:)))