Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (66)
0BeğenmedimŞikayet
blkstallion ()benim tercihim her zman dipten toplamaktır.
Riskli07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sıfırlamak ()bende sevmem lakin % 20 gibi attı da doge ye dönmesin
Crypto_0 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Riskli07 ()Eos mu Ada mı desem hangisinde gelecek görüyor sunuz. Gerçi elde 1500 de neo var usta
0BeğenmedimŞikayet
Crypto_0 ()Xrp de yılardır pump coini olmaktan çıkamadı yine bir pump yapıyor olabilir veya xrp de manipülasyon çok olur manipüle de olabilir kendisini hiç sevmem benden uzak olsun uzaya da gitse umrumda değil :)) ytd
Sıfırlamak için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüs_baligim ()Aynen bende okudum. Ama ne kadar guvenilir bilmiykrum.
benico42 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mega38 ()Hocam ben 37 k dan aldım hiç satmayacam devamlı ekleyecem gerekirse 5 yıl
0BeğenmedimŞikayet
Ardaesat ()PPT' den istediğimi alım yeni eos alıcam bende, Algo- Eos- Lrc ile yola devam sonra
0BeğenmedimŞikayet
benico42 ()Reddit ve gruplar pump yapacağı söyleniyor xrpye 1 şubati hedef gösteriyorlar
Gümüs_baligim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sıfırlamak ()xrp ye neler oluyor ustad... reddit xrp ye mi sardılar yoksa
0BeğenmedimŞikayet
Crypto_0 ()Degerli dostum Bende ilk etap 4.50 görünüyor sonra ufak bir düzeltme sonra sırasıyla 12 dolara kadar yükseliş mümkün gibi görünüyor ytd yanılabilirim
blkstallion için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Crypto_0 ()Değerli dostum çok açık ve net anlatayım düşüncemi senaryo 1 öncelikle 40800 üzerinde günlük kapanıs gelmesi lazım o kapanıs gelirse yeni bir ath yapmaya gidecek ve boğayı yıl sonuna kadar devam ettirecek olursa dalga dalga 200k beklentim var senaryo 2 o kapanıs gelmesse dalga dalga düşüş trendinde devam ederek dip arayışına gidecek dip tamamlanması 3-7 ay arası da sürebilir dip tamamlandıktan sonra yeni bir parabolik yükseliş trendine girerek devam ederek kıracak rekorları suan da altların zamanıdır btc Dominans dalga dalga düşüyor altlar da yükselişi tamamladıktan sonra bakacağım duruma ona göre hareket edeceğim ytd saygılar
Mega38 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüs_baligim ()Bugun xrp ye biseyler oldu hocam.
0BeğenmedimŞikayet
Mehmet_Ali060 ()Eyw hocam teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
blkstallion ()xrp müebbet yemiş dostum, o biraz zor çıkar gibi ytd
Mehmet_Ali060 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mehmet_Ali060 ()Hocam xrp de durum nedir acaba şuan almak mantıklımı
0BeğenmedimŞikayet
blkstallion ()8-10 biraz bekletir ama gelir dostum
0BeğenmedimŞikayet
blkstallion ()onun grafiğinide paylaşmıştım, grafikler içinde bulabilirsen bakabilirsin.
Sefkuz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mega38 ()Hocam bitcoin 2021 sene sonu hedefi ne olur sizce
0BeğenmedimŞikayet
Crypto_0 ()8-10 arası başlayacağım bende parçalayıp göndereceğim bekliyoruz bakalım :)) ytd
0BeğenmedimŞikayet
Sefkuz ()Xtz ne olur birde ona baksaniz almayı düşünüyorum
0BeğenmedimŞikayet
blkstallion ()yok kardeşim oraya kadar roketler sonra dinlenir biraz o manada söyledim. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Crypto_0 ()5.50 çok ucuz kanka o kadar ucuza satmam :))) ytd
0BeğenmedimŞikayet
Esmod ()Yarını beklemekte fayda var yada risk alıcam sağolun hocam
0BeğenmedimŞikayet
blkstallion ()çok fazla mesaj geliyor aynı anda aradan kaçıyor bazen yada düşmemiş olabilir.
Biriyim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Biriyim ()Son attığım mesaj çıkmadı herhalde yine neden mesajlarım çıkmıyor anlamadım :/ vaay 5,50 mi harika bekliyorum zaten ilk geldiğimde yüklü almıştım :)))
0BeğenmedimŞikayet
blkstallion ()eos grafikteki direnci kırarsa hedefi 5,50 ytd
0BeğenmedimŞikayet
blkstallion ()algo haftalık ve aylık dirence takılmış durumda şuan. bu pazar hem hafta hem aylık açılış var. bu iki güçlü direnci aynı anda kırar yada düzeltmeye gider. ytd
Esmod için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Esmod ()Tesekkurler peki sepete algo atsammı 0.67 den atmamak için zor dayanıyorum ama yeniyim kontrollü ilerlemeye calısıyorum
0BeğenmedimŞikayet
blkstallion ()hedefler mutlaka gelir zamana ihtiyaç var 0,30 dan alan %100 den fazla kazandı.
0BeğenmedimŞikayet
Biriyim ()Evet onu da gördüm çok sevindim zaten :) tabi güveniyorum :p