Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (6)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Güzel abim inşallah. Kaç zamandır şu 27.40-50 barajını aşabilsek kalıcı olabilsek fincanın kulpu bile gelse çok ciddi güzel olur. Lakin aşsak bile yollarda çok riskli ihtimaller var. Örneğin Hem ons tarafında 2'li 3'lü tepe ihtimalleri, Hem gümüş TL tarafında 7 TL civarı 2'li 3'lü tepe ihtimalleri var. Tabi bunlar ihtimal ama kesin olacak diye bir durum söz konusu değil. Gerekli seviyelerde gerekli kapanışları orta hacimli yükselişleri devam ettirebilirsek yeni zirve denemeleri kaçınılmaz olacaktır bana göre. ytd
ALTINCIDAYI_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ALTINCIDAYI_ ()Çanak kulp formasyonu gereği ani bir yükselmede söz konusu lakin 2020 hayatın her alanını alt üst etti, standartlar devam ederse 30dolar çanağınında ani bir şekilde tamamlanması gerekiyor hatta artısıyla
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Hocam ben de öyle düşünüyorum ama tabi geniş anlamda ihtimalleri bilmek de önemli sonuçta. Tabi aşırı hızlı yükseldik. Biraz yatay devam etme ihtimali var ama kanallar arasında tekrar güç kazanırsa diye umuyorum ben de. Bakalım hayırlısı. ytd
ALTINCIDAYI_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ALTINCIDAYI_ ()Üçgenin son bulduğu tarihte 22 nisan o zamana kadar üçgen içindede yol alma ihtimalide var lakin ben kısa zamanda yukarı ihlalleri göreceğimizi düşünüyorum
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()1H de flamamsı vardı sanki bir de
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Şimdi daha iyi oldu bence altıncı usta orta kısmı eline sağlık :)