Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (58)
0BeğenmedimŞikayet
TiTaNs ()Konuyu özet gecmissiniz. USD kâr etmek için alınan birşey değildir. Tüm de dünya ticareti USD ile döndüğü için genel geçer ölçüm aracıdır.
ÇANCILAR_PET_SHOP için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
feryal82d ()İyi akşamlar hocam altın için ne düşünüyorsunuz. Dip buralar gibi düşünüyorum . Elime küçük bir miktar paa geçecek alınabilir mi? Pazartesi bizi nasıl bir tablo bekler? Alınabilir mi pazartesi?
Akif44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ÇANCILAR_PET_SHOP ()Takip yok red ben bildiğimi okurum
Düşşükce alırım
Ortalamayı düşürürüm zarardan çıkınca da
TL YE dönüp bir daha dolara bulaşmam
Ticarete devam patron başka çare yok
RedStone için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
bıgbos_ss ()Teşekkürler.
0BeğenmedimŞikayet
ÇANCILAR_PET_SHOP ()Big boss engeli kaldırsın diyor
En iyi sen biliyormuşsun
0BeğenmedimŞikayet
bıgbos_ss ()En iyi anlayan bilen RedStore. Hocam bi zahmet ilet benim engeli kaldırsın.
0BeğenmedimŞikayet
ÇANCILAR_PET_SHOP ()Her cumartesi grafik dersi varmış sterlin sayfasında
Grafikten anlamıyor diyorsun da red
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Eyvallah hocam sağol Aynen
Nevkar1976 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Akan_Deniz ()Hadi inşallah ya. zarar çok bekliyoruz
0BeğenmedimŞikayet
bıgbos_ss ()Suyun çoktan ısınmıstı! Ne tehtidkar laf bu, biraz saygılı olalım.
0BeğenmedimŞikayet
Vahid7 ()Ben 7.25 altını bile beklemiyorum. Ve bu seviyelerden asla satmam. ytd.
bıgbos_ss için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam sen sterlin sayfasına takıl orada gözün gönlün açılır
0BeğenmedimŞikayet
bıgbos_ss ()Yok engellemem, 7 altında hangi rakamı bekliyorsun, anlat ekonomik sebebini 7 altınında inanalım.
0BeğenmedimŞikayet
birkibirki ()Bi dönem Yozgatlı Bekir abim almıştı patenti lakin yaramadı :(
KRAL001 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
bıgbos_ss ()Bırak bu bilğiçlik işlerini usta 1 yıldız almışsın kendini dev aynalarda görüyorsun.
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
0BeğenmedimŞikayet
ÇANCILAR_PET_SHOP ()6.80 cilere el insaf diyor
1BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Hahahaha patenti biz adanalilarda:))
birkibirki için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ÇANCILAR_PET_SHOP ()7.50 de duramadı attı
7.40 da duramadı attı
7.30 da duramadı attı
Gidiyorda gidiyor
0BeğenmedimŞikayet
ÇANCILAR_PET_SHOP ()Zayıffmı 4 yıldız ve zayıf
3346 takipçi ilgınc
0BeğenmedimŞikayet
birkibirki ()Yaaw patentini al barı profil resminin :D her adanalıyı sen zannediyorum :D
0BeğenmedimŞikayet
ÇANCILAR_PET_SHOP ()Hayırlı olsun kâr yaptırır diye düşünüyorum toprağım
Kaçtan aldın kaç k ?
Zalim_cobra51 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Çokomelli89 ()Bugün dolardan çıkıp gümüşe geçtim elimde bir hala tl var bu seviyelerden girmek iyi midir 7.10 - 7 falan görür mü oraları beklemek mi mantıklı olan
1BeğenmedimŞikayet
Realty_word ()Hocam her zaman bu sitede değerli görüşlerinize bizi haberdar edin. emegine yüreğine sağlık bu gün sizin sayenizde biraz rahat uyuruz. bizi bu sellaci bilmişlere yem etmeyin. selamlar