Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (52)
0BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()Ama grafiğimde güzel çalıştı hocam :))
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()Hocam sağlık para için değmez her gün ekrana bakıp moral bozarak stres yaparak değil grafik çizmeyi öğren dostum daha iyi alım satım yaparsın bu tavsiyedir :)
alihocadeu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Saka_ ()eyvallah dost
0BeğenmedimŞikayet
alihocadeu ()Hocam sabredince aliyorsun ya kar ben bunu anladım :)
Yarasa72 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()Size ders olsun hocam :)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Like lar yıldızlar güzeldir ama en güzeli yüzlerinizdeki gülümseme :)
Saka_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
alihocadeu ()5.95 gördüm bakmadım hiç az önce baktım şaşırdım ama. ciktim aynen şimdi biraz sefa zamanı gidip pizza malzemesi alayım bugün pizzalar benden :))
0BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()Hocam kar ile çıkmışsan eğer senin için tepedir :) yeterli dinlen hocam hava al biraz gez dolaş kanser olmaktan iyidir :)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Eyvallah inşallah bereketli olsun. Temkinli iyidir ytd olmadan...
Emre_yavuzay07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
alihocadeu ()Hocam nasılsın ben 3 bin le çıktım ya aslında full cikmicaktim da talimat kalmış eskiden :)(
0BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()Hocam dediğim gibi tam çizdim gümüş ne durumda diye alım yapacaktım. Çizdim acaba dedim 25.8 den döner mi dönmedi oradan 27.100 yapıp dönecek sanırım 25.8 lere tekrar ytd.
0BeğenmedimŞikayet
Emre_yavuzay07 ()Her ihtimali düşünmek lazım o yüzden 25 kuruş kar yazdı mi her 10 kuruşta küçük küçük parca çıkıyorum
0BeğenmedimŞikayet
Saka_ ()like ler senin olsun yıldızlar da eyvallah kardeşş
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Spenk efendiler Satış baskısı verdi verdi sonunda giden gitti psikolojisi sağlam olan kaldı. Bakalım Ya nasip. Panik olmadan yanlışa düşmeden inşallah devamı kapanışlar. Her yer tuzak dolu. Her daim her şeye hazır olacağız mecburen...
Piyasa bu... ytd olmadan tabiki
Oyun kurucular her durumu severler...
0BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()Hocam güzel speklediler bizi :) 27.100 onsa dikkat aman düzeltme gelebilir ytd.
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bugün ağzımız bal yesin ama ayılar artık uzak dursun inşallah :)
XDEVRİMX için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
XDEVRİMX ()Aynen tadından yenmez:))
0BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()tabi kırdı demek için erken ama kırarsa 27. xx lere kadar yükseliş görebilir ya da tekrardan 25.2 onsa geri dönebilir destek almak için.
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Harika olur hemde. Ama gün kapanışı alsak tatlı ötesi olur o seviyelerde... ytd
XDEVRİMX için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
XDEVRİMX ()Hocam 26.1 in üzerinde bir kapanış alsak süper ollur
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Kırdı demek için erken hocam lakin aşması güzel tuzak olmasın kapanışı güzel alalım da. Tek korkum o. Başka ne deyim. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()@BossVurguncu hocam mavi kanalı kırdı 25.8 kırarsa güzel bir yükseliş var görünüyor ytd.