Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (63)
0BeğenmedimŞikayet
Altın20 ()Sizden nefret ediyorum :)
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sinmaz ()Dolar aldim dun aksam 7.34 gumusleri bozunca oda dustu
0BeğenmedimŞikayet
Sinmaz ()6 lar gelirmi yine gumuslerin hepsini sattim
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Üst banttan sekti sanki.
0BeğenmedimŞikayet
mcimen ()Teşekkür ederim
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Tabii var. Dolar yükselmeye başlayacak yakında.
mcimen için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mcimen ()6.80 görme ihtmali var yani doğrumu anlıyorum affınıza sığınarak @celik2119
0BeğenmedimŞikayet
Maliko ()Hocam sence trend ne şu anda hala düşüş varmı senin gözünde yüklü miktarda var güzel de kârdayım
0BeğenmedimŞikayet
Erdibaba55 ()Son kez alt kanal çizgisine dokundu diyebilirmiyiz Çelik Hocam
0BeğenmedimŞikayet
SARISEVMEZ ()suan son tepesinde ozaman öylemi cikis öncesi bi tur 6.05-6.10lar mi kalıyor
0BeğenmedimŞikayet
hakan33 ()hocam grafiğe göre buralardan döner mi dersiniz 6,4 üstü yok mu şuan sizce
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()@sTRADEgist @KÜNÜK Şimdilik grafiğe göre ilerliyor.
0BeğenmedimŞikayet
heros ()abd batiyo
gemi su aliyo artik
:))
BMB27_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tantunici ()Bi yükselişin sebebi nedir gocamm
0BeğenmedimŞikayet
baba_zararda_ ()Hocam su an grafigin hangi asamasindayiz bilgilendirimisiniz
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()@Erool37 Şu grafiğe bir bak bakalım gümüş nereye çıkıyor.
0BeğenmedimŞikayet
deryacakirr29 ()Elinize sağlık Çelik bey çalışma için tşk ederim... Çelik bey altın onsun baya düşeceğinden bahsetmişsiniz gümüşün o kadar düşeceğini düşünmüyor musunuz bu grafikten öyle anladım ... gümüş altından ayrışacak mı yt olmadan öğrenmek isterim düşüncenizi ...
0BeğenmedimŞikayet
_muge ()Darisi basima olacak tecrubeye ulasma dürtüsü:)
0BeğenmedimŞikayet
Raşid ()Elinize emeğinize sağlık hocam.
0BeğenmedimŞikayet
gurbet68 ()hocam siz büyük bakardınız bu gragik küçük hesap işine benziyor :) gram ons 1600 yolculugu başladımı ona baksanız
0BeğenmedimŞikayet
EDEP_ve_VEFA ()Selamlar saygılar Çelil hocam , herkes sormuşturda ::)) bende sorayım adet yerini bulsun. Bugün fed açıklamalarından sonra ne olur ? hayırlı geceler
0BeğenmedimŞikayet
Goldman0007 ()Bunun anlamı ne hocam. Şu grafik yorumlamayı da bibyapabilsem süper olacakto.
2BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()karmaşanın içindeki ahengi yakalamak :)
_muge için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bavkan ()Celik bey grafikte bu gun dip miydi
0BeğenmedimŞikayet
Dolunay_11 ()Yarın tepki gelir mi peki siZce
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Biz çıkmıştık geçen hafta. Çok düşeceğini sanmıyorum ama hızlı bir yükseliş de beklemiyorum.
Dolunay_11 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dolunay_11 ()Hocam merhaba bist100 çok düştü daha düşer mi hissede yakalandım :(
0BeğenmedimŞikayet
_muge ()Hocam sizin grafikleriniz ne kadar sade, galiba biz kendi grafiklerimizi kendimiz karmasik hale getiriyoruz. emeginize saglik
0BeğenmedimŞikayet
CcCmetehanCcC ()Selamün aleyküm Çelik hocam nasılsın gümüşte düşüş devam edermi cevap yazarsanız sevınırım hocam teşekkür ederim