Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (56)
1BeğenmedimŞikayet
ResPectFuL ()tekrar geçmiş olsun halil hocam testinde temiz çıkmış sağlıcakla kal
halhil için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()senin de eline sağlık Halil hocam
1BeğenmedimŞikayet
halhil ()Saolun hocam
Akif44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Vayvay23 ()Akif hocam gümüş de yükseliş hareketi tekrar başlar mi acaba yoksa daha düşer mi
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam aslında formasyonlar kırmış ama takozu kırsam mı kırmasam mı diye düşünüyor takoz vadeli işlemlerde 91177 diğerinde 9107 civarı şu an sınırdalar
0BeğenmedimŞikayet
halhil ()Kac onun pull backi hocam x)
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Eyvallah Halil hocam sağol Aynen hatırlıyorum hocam
1BeğenmedimŞikayet
halhil ()Elinize saglik @Akif44 hocam, 1 hafta once ben corbasini yaptim bakalim icecezmi icmicez mi, hatta hatirlarsaniz sizede yillarin yukselen takozunu yapmistiniz onun pull backi kac diye sormustum x))
0BeğenmedimŞikayet
halhil ()Eyw ustad saolun
Yarasa72 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()Halil hocam burada çok geçmiş olsun. Allah şifa versin kendinize dikkat edin hocam.
0BeğenmedimŞikayet
halhil ()Bu sorunuza bu sayfada cevap veren olmaz bence, ama dusunsenize bu sorunuzun cevabinu benim bildigimi? Cekiyorum kredi basiyorum buraya kisada geri kapatiyorum ohh ne guzel, kimse bilemez ustad ytd.
Avnifatma için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
halhil ()Rica ederim ustad.
Hüzünbaz_Gram_Altıncı_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
halhil ()Pc acamadigimdan tam bakamiom ama buyuk ihtima buyuk takozda da ihlal baslamistir ytd.
1BeğenmedimŞikayet
Hüzünbaz_Gram_Altıncı_ ()Ellerine sağlık üstadım.
0BeğenmedimŞikayet
halhil ()1. Tobo ihlali baslamis gorunuyor arkadaslar ytd.
2BeğenmedimŞikayet
ResPectFuL ()eline sağlık halil hocam
1BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Abi franki zararsiz sattim fena gitti kurtuldum :)
0BeğenmedimŞikayet
halhil ()İlk tobonun boyuna çok yaklaştı birden arkadaslar ytd.
3BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam yatırımcı kesinlikle panik olmamalı terse düştü mü? Sabırla beklemesini bilendir. işin püf noktası bu teknik falan ikinci sırada gelir
Kurtu16 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kurtu16 ()Hocam Allah razı olsun . yani panik yok
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Eyvallah hocam sağolasın sende seviliyorsun kısaca ben kesinlikle zararına satış yapmanı istemem tek yapman gereken sabırla beklemek
KRAL001 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Tesekkur ederim abi parite şuanda iyimi yoksa gerileye bilirmi
1BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Allah razı olsun abi seviliyosun like hakkımda bitmiş hep atardim yarin atacam yorumun degerli benim için saygilar takipteyim sizi paylasimlariniz çok degerli ama ben aceleciyim :)
2BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Hocam daha düşer mi aslında şu anda dolar tl de 7.75 hedefli elmas gözüküyor çalışırsa 7.75 ler gelir. 7.30 lar 200 günlük hareketli ortalamaların olduğu yer buranın altına düşse dahi çok fazla duramaz tekrar çıkar. ilaveten şunu unutma 8.50 lerde gap illaki orayı bir gün dolduracak
0BeğenmedimŞikayet
halhil ()Frankı ne tanırım ne bakarım kimden duyup bulaştıysan ona sormalısın bnce, frank eşittir dolar tl çarpı dolarla olan paritesidir, yani dolar 10 tl olsa parite 0.8 olsa senın frank 8 tl de kalmaya devam eder yada dolar 5 tl olsa paritesi 2 olsa senin frank 10 tl eder, senin parite suan 1.13 müş ondan kimden duyup aldıysan o takip ediyorsa eger daha ıyı yardımcı olur sana ytd.
1BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()7.30 kırılırsa ben o zarar kesi yaparim zaten :)( ytd kayak uymasın kimse bana
1BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()Hocam beni vebal altında bırakıyorsun :) sana sabırlı ol diyorum sen zararkes diyorsun :)
1BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()Paran çok mu hocam paranı çöpe atıyorsun. O kadar 7.35'ten bahsetti sana Halil hocam :) beklemeden daldın yine :) ya buradan tepki yükselişi yapıp yukarı çıkarsa o vebali kimse almaz. Ya da çok düşerse sana akıl olsun :)
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Sorumluluk bende bu salarmi salmazmi onu de bana :)