Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (67)
0BeğenmedimŞikayet
Comolocco ()Çok teşekkür ederim sağolun.
blkstallion için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
blkstallion ()aşağı yukarı öyle evet
Comolocco için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Comolocco ()Hocam bu grafik çalışırsa kulp un dibi 103 dolara mı geliyor teşekkürler.
0BeğenmedimŞikayet
Gümüs_baligim ()Sen bekliyorsan gelir abi.
0BeğenmedimŞikayet
blkstallion ()ltc grafiği burada arkadaslar.
0BeğenmedimŞikayet
EMRAHBEY ()herkesin psikolisini bozdu bu btc tekrsr duserse ederse ben ether mi alsam xgldumu cogaltsam yoksa tamamen neo ya mi geçsem kafayi yedim
ZeBuN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
EMRAHBEY ()neo napacagi belli olmaz bir ara aylardir çıkacağı yere 4 günde cıktı 180 lere psikopat yani ona göre
0BeğenmedimŞikayet
HeisenBerg~ ()Uzun vade tek coin bana mantıksız geliyor, çeşitlendirilmeli diye düşünüyorum ama senin tercihin
Ethnin geleceği çok parlak nakitin varsa biraz araştır kafana yatarsa düzeltmelerde ekleyebilirsin
0BeğenmedimŞikayet
HeisenBerg~ ()Sene sonuna kadar gözü kapalı major coin al at köşeye hedeflerinden fazlası gelir usta :D yani bu benim düşüncem, sene sonu ula ocakta alıp beklesem zenginmişim cümlelerini kurariz
eth var mı elinde?
0BeğenmedimŞikayet
Sevinçsevi ()Teşekkürler hocam evet altın ve usd sayfasından
Carpediemist için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Grsynhr ()O zaman biraz daha bekleyelim teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Sevinçsevi ()Hocam Merhaba Ethereum /BTC ile ilgili yorum alabilirmiyim
0BeğenmedimŞikayet
Gümüs_baligim ()Ywnilerin hiçbir şansi yok derken... Tam isabet hocam. Ben de yeniyim. şurda bikac hoca yorum yazmazsa valla tüm para 1 haftada erir. ustalardan tek ricam birilerine kizip ta kacmasinlar.
0BeğenmedimŞikayet
Fakfakir_64 ()Benden tavsiye buraları kaçırma Mart'ta 86 USD ama yinede ytd :d
Grsynhr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Grsynhr ()Hocam elimde biraz dash var zararına sattım Neou alsam
0BeğenmedimŞikayet
Zeynep_23 ()Tamam hocam sizi takip edicem.
1BeğenmedimŞikayet
kompedan ()Sahip çık onlara sakın panikle bir hata yapma
Ebru2395 için cevaplandı (yorumu göster)