Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (53)
0BeğenmedimŞikayet
ridvannn ()Yuzdesel olarak 5.45 yapiyor
Layaline için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
horozcu ()Evet internetten yazarsaniz guzel görseller var
çelikkkkk için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
horozcu ()Hayırlısı olsun hocam selametle
0BeğenmedimŞikayet
TheNeWYoRKeR ()Yahu bu kaçıncı? Yok işte kardeşim,5,80 altı yok nedlr bu manasız bekleyiş?
0BeğenmedimŞikayet
tgmiczero ()Düşecek mi yani
horozcu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
çelikkkkk ()Alçalan takoz yukarı yükselen takoz aşağı mı kırma ihtimalidir yani. Bunu anladım.
1BeğenmedimŞikayet
Layaline ()eyw baktım şimdi o hesaba göre doğru
benim hesaba görede
6,57 - 5,79 = 0,78
6,19 - 0,78 = 5,41
yani 5,39 / 5,43 buralara gidebilir
bu rakamsal tesbit grafik üzerinde de örtüşen çizimler var hep bu rakamlara denk geliyor
ytd
0BeğenmedimŞikayet
Destroyer01 ()Benim profilime bakarmısınız
0BeğenmedimŞikayet
horozcu ()Takoz olarak adlandırılan bu formasyonlar üçgenlere benzerlikler göstermektedir. Aralarında ki fark takozlar gittikçe daralır ve üçgenler gibi kanal çizgileri birleştirilemez. Takozun eğilimi ürünün yönünü gösterse de takozlar genelde ters yönde kırılma oluşturur.
0BeğenmedimŞikayet
çelikkkkk ()Ne demek bu @horozcu hocam. Düşen takoz ne demek. Takoz destek görevi görüyor normalde düşen takoz ne demek oluyor ekonomik bir terim olarak
0BeğenmedimŞikayet
horozcu ()Takoz kırılmış gözüküyor seni etiketledigim grafikde ordan buldum
0BeğenmedimŞikayet
Layaline ()bir sonraki düşüş 5,20 hatta 5,10 olabilir benim hesaba göre şimdi biraz daha yukardan olur sanırım bakalım gelirse tabi
5,66 neden peki nasıl buldun
merak ettim :)
1BeğenmedimŞikayet
horozcu ()Bende olası düşüşte dip 5,20 lakin gelirse bana 5,66 yeter orayi bize yedirmezler
0BeğenmedimŞikayet
horozcu ()Cümlemizden hocam
RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
horozcu ()Herkes kesesine göre alir iste
Ozgur6161 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Layaline ()hocam olası düşüte dip beklentim 5,39 civarı yaptığım hesapta bu çıkıyor
ytd
1BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()EyvALLAH Hocam elinize sağlık teşekkür ederiz ALLAH Razı olsun İnşaALLAH takipteyim
0BeğenmedimŞikayet
Ozgur6161 ()5.66 gelsin gene 100 kg alirim.
0BeğenmedimŞikayet
horozcu ()Formasyon hedefi 5,66 hocam
RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
horozcu ()Suan 4 saatlik te takoz kırılmış gözüküyor hedefi 5,66 gelirmi bilemem lakin 6,40 a cikan gümüş almaya deger bence
Konuk51 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Hocam nerelere kadar beklentiniz
0BeğenmedimŞikayet
Konuk51 ()5.66 ne zaman ki 6.40 dan sonra mi
0BeğenmedimŞikayet
horozcu ()@Layaline hocam gümüş te grafikte 5,66 gözüküyor ne dersin bi baksan