Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (115)
1BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Aynen baktım. Bi kontrol edeyim bende o fotoda olanlardan engelli var mı:)
RiCHiE__RiCH__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RiCHiE__RiCH__ ()@Selma5377 alt yorum bende anlamadim
1BeğenmedimŞikayet
_muge ()Hic mi isiniz gucunuz yok diye sormadan edemiyor insan.. tesekkurler admin. saygilar selamlar..
1BeğenmedimŞikayet
tesla007 ()piskolojiyle
1BeğenmedimŞikayet
Net22 ()@admin helâl olsun yine dedektif gibi çalışıyorsunuz sizden kaçış yok)) like
1BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Kendine hayran biri demek ki :)
1BeğenmedimŞikayet
Ya_Nasip_Ya_Kısmet ()Azimli bir kişiymiş kendi adıma tebrik ettim kimse o kişi.
1BeğenmedimŞikayet
Kralfx44 ()Sayın admin Şimdi kim diyecem bu diye korkuyorum bana 188 isim gönderirsin:)
1BeğenmedimŞikayet
Şehzade85 ()Kendi kendine yorumda yapiyormu :)
0BeğenmedimŞikayet
Denizzz_ ()Dikkatlerden kaçmış ama nereye kadar
Sonunda yakayı ele vermiş. Ne ilginç insanlar var. Olaya bakar mısınız ya :))
Tekirdağlı_Murat için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tekirdağlı_Murat ()Ooo nasıl yakalanmadılar 188 hesabı açana kadar :))
Denizzz_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Denizzz_ ()Admin kardeş çok sağolun gerçekten :)) sayenizde baya bi güldüm şu duruma.
Takipçi için yanlış adreste olduğunu fark edememiş arkadaş.
Çok yazık
Yazık ki kendini ne durumlara düşürmüş..
0BeğenmedimŞikayet
frikuva ()İcx te hedef x2 değilmi üstad
Bufalo34 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Goktugbatin ()Neyle uğra sanlar var
1BeğenmedimŞikayet
Ahyalandünya ()Pes artık kelimeler kifayesiz bende
0BeğenmedimŞikayet
karabigalı ()Her hesap için 5 dakika harcasa 15 16 saat sürer azimli birimiş ?
1BeğenmedimŞikayet
tekaüt06 ()Narsisizm:)
1BeğenmedimŞikayet
Yasoaltin ()Kimmiş bu kişi cok şaşırdım
1BeğenmedimŞikayet
bleskepe ()sayın admin tespıt edip bizlerle paylaşmanız cok iyi
2BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ():))) adam emek vermiş bence yazıktır emeğe saygı; )))
Fazla grafik yetkisi varsa alabilirim sayın admin takipçi ve like sayim düştü; ))
0BeğenmedimŞikayet
brokeraser ()2-3 hesap neyse de 188 hesap iyi niyetli gibi durmuyor. Manipülasyon amaçlı olması çok muhtemel.
1BeğenmedimŞikayet
Kras ()Azmetmis o mermeri delmeye :)
1BeğenmedimŞikayet
abdullahb_18 ()Haha çok iyi ya :) :)
1BeğenmedimŞikayet
MANTOŞ ()Aciilen piskiyatriye gitmesi şart kim bu şahıs merak ettim=)
1BeğenmedimŞikayet
casper080 ()farklı fantazileri var bu arkadasın :) ellemeyın mutlu oluyor belki adam
1BeğenmedimŞikayet
Babacan34 ()Vaybe 188 tane hesabı nasil açabilir bi sene :))
1BeğenmedimŞikayet
Felaket~Tellalı ()Admin ifşa edinde ona göre bizde yanılmayalım
0BeğenmedimŞikayet
Souven ()Gereken yapılsın kı bu bır ders olsun
1BeğenmedimŞikayet
eser38 ()Eta diye bir dengesiz var gümüş sayfasında takılıyor genelde o olabilirmi acep.
1BeğenmedimŞikayet
Alperen016 ()H:) gerçekten ülkemizde o kadar silik karakterler var ki değerli ve önemli olabilmek için yapılanları görüyoruz keşke bu zamanı faydalı olabileceği bir iste kullansaymış