Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (35)
0BeğenmedimŞikayet
sagri ()Hayırlı cumalar tekrardan teşekkür ediyorum.
66vip için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sagri ()Birde yanlış sayfada yazmışım galiba sorumu altın için gümüş sayfasında yazmışım alışacağım zamanla galiba :)
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()Trend degısıklıgı olmadıgından destek ve dırencler calsıyor durumda, hayırlı cumalar.
sagri için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
sagri ()Teşekkür ederim bu grafiklerinizi takip ediyorum zaten yeni bir yatırımcı olduğum için grefikteki rakamların değişip değişmediğini merak ettiğim için sordum kusura bakmayın.
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()@sagri
Alt yorumdakı grafıkten takıp edebılırsınız
0BeğenmedimŞikayet
Mhmthsbhl ()Evet evet bılıyorum . Bakalım seyredelım o vakıt
Bünyaminy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kds ()Eline sağlık abi
0BeğenmedimŞikayet
Irem11 ()Sizin beklentiniz ne hocam
drtunahan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()TCMB ne yaparsa yapsin eli açık poker oyuncusu pozisyonunda iken dolar 7.50 alti kalici olamaz
Irem11 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Almadım sn mhmtsbhl daha önceden belirttim 25.75 24.7 arası alım yapmıyacagım şu anda sadece seyrediyorum herkese bol kazançlar
Mhmthsbhl için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mhmthsbhl ()Dusus beklentın devam edıyor mu Sn bunyamıny
Bünyaminy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Irem11 ()Hocam yarın mb ters köşe yaparsa usd düşerse sıkıntı olmaz mı?
1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Evet dostum , benim hesabimda da 26.200 ustu kapanış negatif görüntüyü bitirir, alttan alis emirlerini iptal ettitir
1BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Elinize emeginize saglık 25.905 deki ayrıntıyı dahi anlatmışsınız muhtemeldirki ikili dipin bir ayagının eksik olması dahilinde yinede 25.905 güzel ayrıntı bol kazançlar ytd
6BeğenmedimŞikayet
66vip ()Altın ons 1871, 336- gr tl 445,85
Gumus ons 26,10 - gumus gr tl 6,19
Üzeri kapanıslar yukselısın basladıgı noktalar olacaktır.
Şu ankı durum yukselıyor gorunsede korku ve panıgın gectıgı anlamı tasımaz, dikkatli olmak gerek.
SAYGILAR...
0BeğenmedimŞikayet
Murat3349 ()Ben şahsım olarak grafikler tek başına yeterli değildir sadece grafiklere bakarak yükselecek yada düşecek diyemeyiz benim onaylamadigim başka sitelerden kopyala yapıştırma direnç destek demeleri bu piyasada alıcılar ve satıcılar herşeyi değiştirir bu direnç ve destekler onların yansımasıdır yoksa kimse kimsenin emeğine saygısızlık yapamaz
0BeğenmedimŞikayet
Emre_bey_ ()İnanmayanlar kaybedenlerdir üstadım saygılar bizden.
0BeğenmedimŞikayet
Ürüntoplayıcı ()Ustadım, ons altında 15 şubat 09:00 da bir kırılım olacak, 1-2 gün öncesinden yönü nereye olacak bakarsın grafikten
1BeğenmedimŞikayet
Sosa ()Hocam canını sıkma biz takipteyiz emekleriniz için teşekkürler
1BeğenmedimŞikayet
1I96RD ()Bosver abi sen o bebeleri
Sıkma canını faydan varki kıskanıyorlar kervan yürüyor gerisi belli (:
1BeğenmedimŞikayet
Süvari41_ ()Eline emeğine sağlık arkadaşım
2BeğenmedimŞikayet
66vip ()Hakan kardesım,
Kişi bilmedigi seyın dusmanıdır,
Onlarıda anlıyorum, teknık bılmedıkerındendır dusmanca ve asagılayıcı yorumları, o sebeple ne ben onları nede onlar benım ınanmadıkları yorumlarımı gorerek bosa mesguluyet olmasın dıye , cevap bıle yazmadan sadece engelleme kararı aldım.
Tesekkur ederım sizede, bız haber- verı- grafık- teknık hepsını bırlestırıp temel ve teknık anlamda aklımızın yettıgını aktarmaya calısıyoruz.
Tesekkur ederım, ızlemeye ve ızlenımlerımızı aktarmaya devam.
Hayırlı kazanclarınız olsun.
1BeğenmedimŞikayet
emek36 ()Emek veren herkesten Allah razı olsun...
1BeğenmedimŞikayet
Mormo ()Emeğinize sağlık hocam
6BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Once like vereyim ; iyilik yapıp denize atıyoruz balık bilmez ise HALIK bilir
35BeğenmedimŞikayet
66vip ()Arkadaslar;
Teknıge fasa fıso dıyen, teknıke grafıge ınanmayan asagılayan arkadasların yorumlarını goruyorum,
Ben her ne kadar haber akıslarına verılere onem verıp bunları sızlerle paylassamda genelde bu verılerı teknıkle bırlestırerek yorum yapan bır kardesınız olarak,
Emege saygı duymadıgı gıbı ugras verıp zaman ayırarak yapılan bu emeklerımıze (teknıge vs) faso fıso dıye asagılayan ınanmayanları engellıyorum.
SAYGILAR...
0BeğenmedimŞikayet
Ürüntoplayıcı ()Önümüzdeki günlerde dolardan ziyade, ons lar etkili olacaktır, elbetteki iniş ve çıkışlar olacaktır, sizin grafik deneyimini bildiğim için bist tede başarılı olacağınıza inanıyorum
3BeğenmedimŞikayet
66vip ()Bıstte yatırımım yok ben metal alım satımı yapıyorum, tam aksıne cok hareketlı bır kac ay yasıycamızı ve daha cok al- sat fırsatı verecegını dusunuyorum, yenı donem abd ıle yenı bır pıyasa anlayısı - alısılmıslar degısecek dolayısı ıle alısılmıs hareketler degısecegınden hareketlı gececek bır doneme gırdıgımız ve bu arada anı ve sert hareketler olacagını dusunuyorum,
o sebeple metalerde de hareketler olacaktır, tutarlı ve dogru tespıtlerle ıyı yerlerdekı dogru hareketler yapılırsa kazancın her emtıada da oldugu gıbı metallerde daha ıyı olacagı kanaatındeyım.
Ürüntoplayıcı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kds ()Teşekkür ederim abi
0BeğenmedimŞikayet
Ürüntoplayıcı ()Epeydir siteye girmiyordum, size merhaba demek istedim, grafikleriniz emekleriniz değerli, altın ve gümüş yatırımları vardı eylül ayında altından çıktım gümüş alsat yaptım, yatırımın büyük kısmını Ekim ayı gibi bist e yönlendirdim, az miktar gümüş yatırırım var, son bir kez tepki yükselişinden sonra onuda biste geçmeye planlıyorum, sizinde umarım bist te yatırımlarını vardır, artık gümüş ve altın insanları yoracaktır kanısındayım