Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (49)
0BeğenmedimŞikayet
Kervancı38 ()Hocam tebrik ederim iyi tahmin
0BeğenmedimŞikayet
BatmanLy72 ()Peki tahmini kaça kadar düşer destekleri yazamısınız
1BeğenmedimŞikayet
XDEVRİMX ()Hocam sizde nasıl kesişim oldu bende olmadı benim grafik mi bozuk ama şuan kesişim e yakınlar
0BeğenmedimŞikayet
ANL_ANL ()çok mühim bir bilgi daha önce iki kere büyük kırılım gerçekleşmişti bu durumdan sonra.
0BeğenmedimŞikayet
Scarew99 ()Doktor bey. hem tıp, hem ekonomi . gercekten gıpta ile baktım size. keske sizin gibi degerlerimiz daha cok olsa. sizin gibi karakterler bize yol gosteriyor. surekli ogrenmemiz gerektigini anlıyoruz. paylasımlarınız icin tesekkurler.
drtunahan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Borabaybora34 ()@The_RePaN hocam sagolasin bu arada gümüş destek mi arıyor nedir hocam bilemedik ytd
The_RePaN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
The_RePaN ()Hoş bulduk hocam nasılsınız
Borabaybora34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ferit007 ()Cevabınızı ekleyinizhoşbulduk kardeşim sağol varol..
Borabaybora34 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Borabaybora34 ()@The_RePaN hocam hosgeldin
The_RePaN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
The_RePaN ()Müthiş bir tespit yerinde olmuş bir yorum
6BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()altın gümüşün ayagındaki prangadır , bir gün kurtulursa bu prangadan gümüş gerçek degerine ulaşır
Uzunvade007 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()EyvALLAH Hocam çok teşekkür ederim elinize sağlık uyarı için sağolasın varolasın tedbirle bekliyoruz
0BeğenmedimŞikayet
Temamudanya ()Doktor bey merhaba satış yerini söylermisiniz YTD
Dipten tekrar alırım düşerse düşmezse sorun değil
0BeğenmedimŞikayet
Miisafir0005 ()Valla hocam ne bulutu bitti ne kesişmesi bitti ne ayısı ne boğası bitti bu gümüşün biten sadece biz olduk :)
0BeğenmedimŞikayet
Emre_bey_ ()Keşke ama temkinli olmak her zaman iyi her ihtimali düşünmek lazım terste kalmaktansa kardan zarar etmek daha iyi bence.
0BeğenmedimŞikayet
Yabancı61 ()düşüş beklyorsnuz ozaman dogru mudur
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()ya nasip diyecegiz
ERH_9 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()ema ayarlarını ne yaptımsa hep kesilşim gerçekleşti maalesef , yanılmayı çok isterim
drtaskin için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()inşallah gerçekleşmez diyelim
SARISEVMEZ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
drtaskin ()Hocam benim kullandığım programda henüz bir kesişim yok ama 4slik ichimoku bulut direncine gelmiş satış yemesi olası bir yanlışlık mı var acaba
0BeğenmedimŞikayet
Kral26 ()Usta seni grafikler bu aralar tutkuyor 2 haftadir
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()dikkat etmeli en azından
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()güzel bir haber gelse de beklenti çöp olsa
Emre_bey_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kaya_007 ()ya cikarsa bu fiyata bulamazsan o da var ytd
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()inşallah arkadaşım
Aşkım_gumus için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Uzunvade007 ()Altin yükselse olmaz mi :)
Gümüs dusse de olur diyecem de döverler beni :)
1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()inşallah bu beklenti gerçekleşmez , kim ister dostlarının para kaybetmesini
Bal2kes için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ERH_9 ()Sağolun doktor bey bekliyecegiz o zaman nasipse ne varsa
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()ben de korkuyorum dostum , belki de piyasa yapıcı bunun istiyordur
Uzunvade007 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()her an herşey olabilir , dikkatli olunmalı , %100 hiçbir beklenti gerçekleşmez ama en azından yeni alım yeri degil buraları denebilir, beklemekte yarar var