Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (66)
0BeğenmedimŞikayet
Bahtsizanne ()Alçak gönüllü olmakta bir süper güç gibidir @Blacksin unutmayın sizde oylesiniz
Blacksin için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Elazıgleee ()Fatihin fedaisiii
0BeğenmedimŞikayet
Blacksin ():)) gelin bohcasi daha iyi oluyor
Kartal60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Blacksin ():)) supermen değilim ben arkadaslar. Dilimin döndüğü kadar analiz yapiyorum amatörce
Bahtsizanne için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kartal60 ()Benide kurtar abi Güllüoğlun dan bir tepsi fıstık sarma göndereyim :)
0BeğenmedimŞikayet
Bahtsizanne ()Benide tersten kurtar @Blacksin ben sana kocaktan özel söbiyet göndereyim valla
0BeğenmedimŞikayet
Blacksin ():)) bi daha ki analizlerimi gozden gecirmem gerekecek
akhenaton27 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
akhenaton27 ():)) Yok hocam olur mu hiç öyle şey, benim göndereceğimin içinde yeşil mercimek ezmesi var:))
1BeğenmedimŞikayet
Blacksin ()Onun karari size kalmış. Ben mevcut durumda eos un ne kadar yukselebilecegi tahmini yapiyorum. Minimum 7.50$
Serkan976 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Serkan976 ()Tamam hocam peki hocam su elimdeki naktı eosa aktarım yapım mı :) 4.3xx almıstım ekleme yapım mı
Tşklr
0BeğenmedimŞikayet
Blacksin ()Bana bak :) fistikli baklava yerine bezeyle yedirme bize.
0BeğenmedimŞikayet
Blacksin ():)) alemsiniz. Teşekkürler
Ebru2395 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Blacksin ()Neo hakkinda bilgim yok. Eos u 7.5$ da %50 sat 6.00 da geri al.
Serkan976 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Berfo21 ()Bzrx 1.5 dolara cikar
0BeğenmedimŞikayet
01umut ()Teşekkürler hocam grafikler için gitmeyin bizi bırakmayın sizsiz olmuyor hocam sayfanın en ilklerinden siz kaldınız @nikotin @CoDeX© @SERSEFİL daha hatırlamadıklarım emeklerinize sağlık hepinizin
1BeğenmedimŞikayet
Ebru2395 ()Valla ciddiyim gönderme yolu bulunsun o neki sizlerin emeginuz hakkınız çok hocam
Elazıgleee için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Elazıgleee ():)) düşünmen yetti kalır o kırmaz bizi
0BeğenmedimŞikayet
58_Gora_58 ()Aylık bak çok ucuz yakında bu da ucar
0BeğenmedimŞikayet
akhenaton27 ()forumun tamamı görmeyeydi iyiydi:))
0BeğenmedimŞikayet
Ebru2395 ()Köy cevizi de var tamamdır yollarım da adres işi? Hocam ikna edin ama @Blacksin hocayı kalmaya söz mü:)
0BeğenmedimŞikayet
akhenaton27 ()Adres alayım :))
0BeğenmedimŞikayet
Zeynep_23 ()Elazig cevizi olsun hocam :)
0BeğenmedimŞikayet
Elazıgleee ()Cevizli seviyorum ben onu boş ver onun yerinede yerim @Blacksin :))
0BeğenmedimŞikayet
Serkan976 ()Hocam mrb nasılsınız..
Hocam bu düzeltmeler de ne onerırsın..
Elimde neo ve eos var..
Tşkler
0BeğenmedimŞikayet
Ebru2395 ()Hocam siz kalın analizde yapmayın ben kendim açıp yollarım ev baklavası size neyli olsun söyleyin yeter:)
0BeğenmedimŞikayet
Elazıgleee ()Bende isterem
1BeğenmedimŞikayet
Blacksin ():) 1 tepsi baklava gondermen gerek
2BeğenmedimŞikayet
akhenaton27 ()Walla hocam size ne kadar teşekkür etsek az. Paramı 2ye katladım kısa bir süre içinde...
Analizlerinizle ilerleyip hala terste olan varsa IQ testi yaptırmalı bence:))
0BeğenmedimŞikayet
Hacıabi47 ()Hocam yapmayın böyle, sayenizde ekmek yedik, yalan yok, ilmin sadakası bilgidir. Bi nikotin hocam ve kerem bulut kaldı, birde cripto. Sizin grafikleri özledim valla. Hürmetler
1BeğenmedimŞikayet
Blacksin ():) bi sure analiz yapmayacağım müdür. Zaten su 1 2 aylik surecte verdiğim coinler minimum. Sadece verdigim coinleri degerlendirenlerin cok iyi paralar kazanmis olmasi gerekiyor. Ama genel itibariyle baktigim zaman hic kimse birsey kazanmamis ve hala tersteler
Hacıabi47 için cevaplandı (yorumu göster)