Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (26)
0BeğenmedimŞikayet
blkstallion ()eth grafiği burada arkadaşlar 3 gün önce vermişim hedefi. çizimler trend çizgileriyle olduğu için hedef rakamları nokta atışı gelmeyebilir. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Sertanengineer ()Tamamen katiliyorum..
Ayhnkpln için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kompedan ()Ben dürüst olmanız gerektiğini söyledim. Sizede iyi geceler...
Sertanengineer için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sertanengineer ()Gizemli olma derdim yok. Iyi geceler size.
kompedan için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Sertanengineer ()Tamamen katılıyorum. Yukselecek desem kimsin nesin demeden direkt limitini sorar alır bi cok kisi.. Umut dunyasi tabi..
0BeğenmedimŞikayet
kompedan ()Bunu söyleyince gizemli olmuyorsunuz? Dürüst olun ve direk hedefe sorun. Mesela yaz ismini sen yükselince burdasın de? Böyle sadece laf olsun diye konusmus olursunuz.
2BeğenmedimŞikayet
blkstallion ()teşekkür ederim. elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. İnsanız bizde hata yapabiliriz. analizlerimizde ki isabet oranı ne olursa olsun son kararı sizlerin vermesi daha iyi olur.
0BeğenmedimŞikayet
Kobrayakışıklı ()Onu alıştık arkadaş
0BeğenmedimŞikayet
Sertanengineer ()cunku Btc dusecek yeterli bi sebep mi?
Kobrayakışıklı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kobrayakışıklı ()Neden zarar kes yapalım
0BeğenmedimŞikayet
Sertanengineer ()Emin olmayın lütfen.. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
Sertanengineer ()Arkadaşın eth yorumu uzerine zarar etmemesi için öneride bulundum. Btc nin düşecegine kesin gozuyle bakanlardanim.
ATT35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ATT35 ()Sadece eth mi düşecek, niye
0BeğenmedimŞikayet
Sertanengineer ()Bu gece eth zarar kes yapmanizi oneririm ytd.
0BeğenmedimŞikayet
blkstallion ()evet orada bir direnç oluştu. ben teşekkür ederim. hayırlı geceler
0BeğenmedimŞikayet
Sertanengineer ()Sitenin cok eskilerindenim Ta yapan kendi hareket eden biriyim en basindan sonuna grafik ve calismalariniz gayet guvenilir ve iniste de cikista da buradasiniz . Bu konuda like. Bunun disinda diger arkadaslardan ozellikle isim vermek istemedigim bir kac arkadas yukselecegi zaman tek burada.
blkstallion için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
blkstallion ()34 e kadarda düşebilir. önemli olan hafta kapanışı
0BeğenmedimŞikayet
blkstallion ()evet formayon hedefine gitmesi beklenir
0BeğenmedimŞikayet
Sertanengineer ()Ya btc burdan 35400e kadar duserse..
blkstallion için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
blkstallion ()1269 grafiği paylaştığımda ki eth fiyatı o bir direnç deği. eth nin şuan ki direnci 1298. dediğim gibi dominance de saatlik olarak yukarı yönlü bir hareket var bu hareket devam ederse bütün coinler etkilenebilir.