Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (61)
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Ben ful tl gectim grami 440 dan suan siz olsanız beklermiydiniz saldı salacak havası var ytd
Ege_can için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Vedolizim ()Faiz günü sağ omuzu bozar
0BeğenmedimŞikayet
Ege_can ()Hem gramda simetrik ucgen var suan yukari giderse hedefi 470 hocam asagiyi soylemek istemiyorum ama sinirlarda yuzuyoruz
Kayserimanisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ege_can ()Hocam gram en kotusu ters fincanda 408 mi hesapladim birsey ama daha o seviyeyi beklemiyorum bu siralar cok inat yapiyo formasyonlar hedefine gitmektense 15 dk lik saatlikte dusus formasyonlar yapip dusuruyorlar
Kayserimanisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ZGK ()tamam hocam allah razı olsun
0BeğenmedimŞikayet
Ege_can ()Hocam 1829 altida kalicilikla ters bayrak hedefi 1750 ama ben obo yapmasini isterdim 1880 ile 1895 arasi obo yaparsa hedefi 16xxler onu tam hesaplamadim o yuzden xx dedim
KRAL001 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kayserimanisa ()Ons 16**lere gelirse dolarla gramı dengelerler ustam. İki ay önce yaşadık. Ucuza mal kaptırmazlar gibi geliyor. Yanılabilirim de
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Usta gümüş salar gibi duruyor burdan alinirmi ons tutundumu acaba ytd
0BeğenmedimŞikayet
Ege_can ()Hocam uzun vadede alista sikinti yok ama gonul istiyor iyi yerden almak siz oralardan satin sonra bekleyin alim icin ons 16xx gorunce alisa gecersiniz ytd.
ZGK için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ege_can ()Anladim hocam son kez 6.40 6.50 gorursen sat baktin 6.40 asagiya dustu sat 6.40 ustunde ilerlerse beklet 6.50 ile 6.55 sat hocam beklet graminida 470 gorunce sat
0BeğenmedimŞikayet
Ahmetbayramhisar ()Ben bi parca aldım eyt apla m zarar in büyük üzülüyorum valla
0BeğenmedimŞikayet
ZGK ()aynen ama döndüğünü anlıyor olsam zaten almazdım hiç anlamıyorum
0BeğenmedimŞikayet
Ege_can ()Son treni kacirmamak lazim tren devam ederse tekrar binilir
0BeğenmedimŞikayet
Ege_can ()Hocam piyasada firsatlar bitmiyor bazen zarar az iken trenden atmalak saglikli oluyor trenin sonuna gelince eywah demekten iyi
0BeğenmedimŞikayet
Ege_can ()Son cikis firsati verse yetecek inersiniz trenden baktiniz ons 1900 kalicilik sagliyor o zaman tekrar alirsiniz hedefi 2150 olur gecemezse 16xx hedefi
0BeğenmedimŞikayet
Usd_1 ()Teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
ZGK ()tamam hocam sağol yine zarar büyük
0BeğenmedimŞikayet
Ege_can ()Hocam aklinda bulunsun ons 1895 ustunde kalicilik saglayamazsa satarsin orayi gorursen ben size yazarim zaten
0BeğenmedimŞikayet
Ege_can ()Alim yeri diyemem su ortamda tersine hareket ediyor ama oraya kadar bekliyordum
Usd_1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Usd_1 ()Gümüş için buralar alim seviyelerimidir? Burdan 6.40 -6.50 atağımı bekliyorsunuz?
0BeğenmedimŞikayet
Ege_can ()Suan alma hocam ters bayrakta var 17xx hedefli aslinda ben onsta bi atak 1890 bekliyordum obo yaparak 16xx ler icin gumustede son atagi 6.40 ile 6.50 arasi
0BeğenmedimŞikayet
ZGK ()ortalama düşürmek için kactan alayım param eriyor 6.90 gümüş 517 altın
0BeğenmedimŞikayet
Ege_can ()Suan beklemiyom hocam o seviyeyi biraz zamani daha var ama belli olmazda
0BeğenmedimŞikayet
ZGK ()senin 3. x geliyor kardeş
0BeğenmedimŞikayet
karan ()Hayır ben 6 90 cıyım ya da ölücü
Akan_Deniz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akan_Deniz ()Dolar almadın daha galiba?
karan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
karan ()Evet, zorluyorlar
Akan_Deniz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akan_Deniz ()Endeks ki desteklicek gibi tobo ihtimalini takip ediyorum karan.
0BeğenmedimŞikayet
Ege_can ()7.80 hedefi tobonun kac gundur tamamlasin diye bekliyoz
0BeğenmedimŞikayet
karan ()Evet, oluşursa hedefi 7 70-7 80 bölgesi olur
mersin59 için cevaplandı (yorumu göster)