Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (63)
0BeğenmedimŞikayet
horozcu ()her soruya cevap vermeli hocam yalnız hem soruyu soran hem cevaplayan bunun kesinlik içermediğini bilmeli kendini kaptırmamalı
Layaline için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Layaline ()yok dostum biz gözlerimizi kısıp bakmaya çalışıyoruz öyle olunca da net göremiyoruz
ytd
Emr06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Layaline ()ben bi iki kelam ediyorum zor sorular geliyor soylesen bi dert soylemesen ayrı dert
horozcu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Layaline ()ben ve hoca kelimesi hiç uyumlu değil bunu senin soylememen lazım :) hocam
ticaret_adamı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ticaret_adamı ()Aynen hocam geçen sene bi pandemi ayağna iyi vurgun yaptılar bakalım bu seneki bahaneleri ne olacak yada bence önemli soru bahane bulmak isticeklermi
0BeğenmedimŞikayet
horozcu ()eyvallah kim bilebilirki sonuçta biz sadece bizi yönlendirmeye çalıştıkları grafiklerde yön bulmaya çalışanlarız sonuçta
1BeğenmedimŞikayet
ticaret_adamı ()Hocam @Layaline hocama dediğim gibi büyük oyun başlatırlarsa ki bence yapacaklar ama zamanını bilmem ondan folayo temkinli al satlar yapıyom
1BeğenmedimŞikayet
horozcu ()bir adet obomuz var henüz oluşmamış sonrası bayrağın alt bölgesine dokunacakmı ona bakacaz
harbici06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
horozcu ()ne dersin hocam senin düşüncen nedir
0BeğenmedimŞikayet
horozcu ()daha ötmeye başlamadılar :)
0BeğenmedimŞikayet
horozcu ()sonrası buzlar çözülende artık
Aşkım_gumus için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
harbici06 ()Grafikte nereler görünüyor horozcu
0BeğenmedimŞikayet
Emr06 ()Bi tanesini keselim ozaman hocam. etlenmiş maşlh
0BeğenmedimŞikayet
horozcu ()Tl deyim zaten hocam
0BeğenmedimŞikayet
ticaret_adamı ()İzliyelim dostum
0BeğenmedimŞikayet
horozcu ()yinede belli olmaz hocam
Usamr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aşkım_gumus ()Hocam cok tehlikeli bir grafik bunun sonrası da yok gibi
0BeğenmedimŞikayet
horozcu ()eyvallah hocam izleyelim bakalım
XDEVRİMX için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
horozcu ()ama sadece bi ihtimal
Mali______ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Emr06 ()Sat horozları dayı düşerse alttan alırsın. çıkınca da horozları :)
1BeğenmedimŞikayet
Usamr ()Yarı TL deyim eldekini de bozdurmak lazım buraya göre :(
1BeğenmedimŞikayet
Lab_Tek_44 ()Her Zaman gelmiyor
Yada gecikiyor
Güzel tarafı bu:)
canozu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
XDEVRİMX ()Attığınız grafik olabilecek birşey bayrak formasyonu çalışsa zaten 23$ Lara geliyor ve ben 3/4 gumusteyim korkutmaya başladı.
0BeğenmedimŞikayet
Mali______ ()Genelde kotu ihtimaller sonuclaniyor hocam bu gumuste. 1 yukseliyorsa 3 dusuyor 6 surunduruyor. Haklilik payiniz yuksek ihimal.
0BeğenmedimŞikayet
horozcu ()iyi bir grafik atmak isterdim lakin iyilikte göreceli tlde olanlar için çok iyi bir grafik
canozu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
horozcu ()belkide ben yanlış yerden bakıyorum hocam sadece bir ihtimal
Mali______ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
horozcu ()estağfurullah hocam herkes görüyorda paylaşmıyor biz hepsini paylaşıyoruz :) sitede saran olursa onunda görüşüne saygı göstermek düşer
0BeğenmedimŞikayet
horozcu ()oda olabilir tabi
Köksalabi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
canozu ()Bu grafiğin aynısını dış kaynaklı bir sitede gördüm. Görmezlikten geldim. Tam unutmaya calısıyordum yine karsıma çıktı :(
0BeğenmedimŞikayet
Emr06 ()Bu resim daha netleşmemiş.