Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0497 11:09:58
EUR 36.3030 11:09:58
USD 34.5596 11:09:58
ALTIN ONS $2696.4300 11:09:58

Grafiği gönderen: Bünyaminy

çalşır ve 25.75 in üstüne çıkar rsi 48.94 olursa yön 90 derece kuzeydir dogru olanı söylersek fişekçi olma zamanım gelmiş olabilir ytd

Yorumlar (47)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Bünyaminy ()

26.2 deki librayı geçerse 27.5 geçerse durmaz yukarı tabi p karakterler önemli bir parça girdim 26.2 yi geçerse 1 parça daha gireri diye düşünüyorum hayırlısı risk olmadan olmaz ytd

42hakan42 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Bünyaminy ()

Sn rxz5k2 ecmain cumamız hayr olsun

RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

RXZ5K2 ()

Âmin Hepberaber İnşaALLAH Hocam Cuma gecesi duaların kabul olduğu vakitlerde İnşaALLAH Hocam

Cumanız Hayırlı Bereketli ve Mübarek olsun

Bünyaminy için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

42hakan42 ()

Hedef rakaminiz kac acaba?

1BeğenmedimŞikayet

Bünyaminy ()

Sn rxz5k2 kaç gündür daha ucuzken almadım biliyorsunuz teknik yanılmaması gerekiyor diye düşünüyorum bugün teknige uyduk aldık bekleyip görecez Allahım rabbim terse kalan arkadaşların zararını cıkarmak için fırsat versin diye dua edecez

RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

RXZ5K2 ()

Çalışacak İnşaALLAH Hocam çalıştıracaklar

0BeğenmedimŞikayet

Bünyaminy ()

Bu çalışmasın bildigim tüm ezber bozulur siyah mumları teknikle bulabilyorsam yeşil mumlarıda bulurum ytd

0BeğenmedimŞikayet

Bünyaminy ()

Bilmukabele tşkr sn yeni hoca

YeniHoca için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Vlkyasan ()

Ne yapacagımızı sassırtılar gözleri cıksın insallah )

0BeğenmedimŞikayet

Bünyaminy ()

B.. cash jeton üzerinden sayım yapın etah jeton 1300 maksimal ama şu anda ileri geri yaptırırlar hepsinde parayı tabelaya kaptırma ihtimali hepsinde var inceler bakarım tekrar ytd

Vlkyasan için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Vlkyasan ()

Rabbim sizlerden razı olsun. Et/h cogunlukta b/tc fazla yok sizin tavsiyeniz varmı dot bu ara atak yaptı duraganda. Suan

0BeğenmedimŞikayet

Bünyaminy ()

Ltfn vlk sayan ben insanlara yardımcı olabildigim zaman seviniyorum bilmikubele iyi dilekler ve muhabbetle bol kazançlarınız olsun jetonlardaysanız bjetonda 40000 seviyesine dikkat ediniz ytd

Vlkyasan için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Vlkyasan ()

Sn bünyamin size kardesim diyordum ama içimden dost demek geçiyor keşke bende biraz bu konuda bilgi sahibi olabilsem arkadaslara istedikleri bilgileri aktarabilsem rabbim bu ilmi bana nasip etsin senşn gibi emek veren arkadaslarada allahtan saglık diliyorum hakkınızı helal edin emekleriniz paha biçilemez

0BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

Aynen öyle hocam nötr formosyonu:)
Hayırlı geceler

drtunahan için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Bünyaminy ()

Sn drtunahan hocam teknik degerlerini yazdım insan neyi görmek isterse onu görür bir şeyi bir şekle benzetmektense olanı görmek gerekiyor belki 1/2h çalışır belki 1h çalışır bilemem ama çok enteresan olan bu daha önceki siyah mumlarıda böyle görmüştük artık nasip zarar da etsem teknik teknik dir ytd

0BeğenmedimŞikayet

drtunahan ()

Ayni grafikte ters filema ve normal bayrak formasyonu yerleştirmiş adamlarla mücadele ediyoruz resmen

0BeğenmedimŞikayet

Bünyaminy ()

Tşkr sn pdr2008

Pdr2008 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Bünyaminy ()

Tşkr sn dr tunahan nasip bu gün olur yarın olur parça girdik artık

0BeğenmedimŞikayet

Pdr2008 ()

Bol kazançlar hocam.

0BeğenmedimŞikayet

Gram34 ()

Bol kazanclar olsun

Gram34 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Bünyaminy ()

Hg sn periyot görebildigimiz nasip

Periyot için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

drtunahan ()

Hayirli olsun, Anjinsanlari bekle

0BeğenmedimŞikayet

Bünyaminy ()

Tşkr sn agtut

Ağ_tut için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kobrayakışıklı ()

Teşekkürler bol kazançlar

Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Bünyaminy ()

Denedik sn gram 34

Gram34 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

DeryaDeniz55 ()

Kur olarak kactan aldiniz hocam elimde 10 kg var bende ekleme yapicam o yüzden sordum inanmadigimdan değil

0BeğenmedimŞikayet

Yaseminnisa ()

23.00 diye biliniyordu, sonra saati ileri alıp TR saati ile 03.00 olacağı söylendi.

Kobrayakışıklı için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Bünyaminy ()

Dekont atabilirim toplam 15 kg 91200 gibi birşey kuveyt

DeryaDeniz55 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Gram34 ()

Sn Bünyaminy bereketli olsun.31 dakika önce gümüşünüz yoktu şimdi var demekki guzel şeyler olabilir.

0BeğenmedimŞikayet

Ağ_tut ()

Hayırlı olsun bol kazançlar

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum