Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (47)
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()26.2 deki librayı geçerse 27.5 geçerse durmaz yukarı tabi p karakterler önemli bir parça girdim 26.2 yi geçerse 1 parça daha gireri diye düşünüyorum hayırlısı risk olmadan olmaz ytd
42hakan42 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Sn rxz5k2 ecmain cumamız hayr olsun
RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Âmin Hepberaber İnşaALLAH Hocam Cuma gecesi duaların kabul olduğu vakitlerde İnşaALLAH Hocam
Cumanız Hayırlı Bereketli ve Mübarek olsun
Bünyaminy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
42hakan42 ()Hedef rakaminiz kac acaba?
1BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Sn rxz5k2 kaç gündür daha ucuzken almadım biliyorsunuz teknik yanılmaması gerekiyor diye düşünüyorum bugün teknige uyduk aldık bekleyip görecez Allahım rabbim terse kalan arkadaşların zararını cıkarmak için fırsat versin diye dua edecez
RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Çalışacak İnşaALLAH Hocam çalıştıracaklar
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Bu çalışmasın bildigim tüm ezber bozulur siyah mumları teknikle bulabilyorsam yeşil mumlarıda bulurum ytd
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Bilmukabele tşkr sn yeni hoca
YeniHoca için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Vlkyasan ()Ne yapacagımızı sassırtılar gözleri cıksın insallah )
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()B.. cash jeton üzerinden sayım yapın etah jeton 1300 maksimal ama şu anda ileri geri yaptırırlar hepsinde parayı tabelaya kaptırma ihtimali hepsinde var inceler bakarım tekrar ytd
Vlkyasan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Vlkyasan ()Rabbim sizlerden razı olsun. Et/h cogunlukta b/tc fazla yok sizin tavsiyeniz varmı dot bu ara atak yaptı duraganda. Suan
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Ltfn vlk sayan ben insanlara yardımcı olabildigim zaman seviniyorum bilmikubele iyi dilekler ve muhabbetle bol kazançlarınız olsun jetonlardaysanız bjetonda 40000 seviyesine dikkat ediniz ytd
Vlkyasan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Vlkyasan ()Sn bünyamin size kardesim diyordum ama içimden dost demek geçiyor keşke bende biraz bu konuda bilgi sahibi olabilsem arkadaslara istedikleri bilgileri aktarabilsem rabbim bu ilmi bana nasip etsin senşn gibi emek veren arkadaslarada allahtan saglık diliyorum hakkınızı helal edin emekleriniz paha biçilemez
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Aynen öyle hocam nötr formosyonu:)
Hayırlı geceler
drtunahan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Sn drtunahan hocam teknik degerlerini yazdım insan neyi görmek isterse onu görür bir şeyi bir şekle benzetmektense olanı görmek gerekiyor belki 1/2h çalışır belki 1h çalışır bilemem ama çok enteresan olan bu daha önceki siyah mumlarıda böyle görmüştük artık nasip zarar da etsem teknik teknik dir ytd
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Ayni grafikte ters filema ve normal bayrak formasyonu yerleştirmiş adamlarla mücadele ediyoruz resmen
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Tşkr sn pdr2008
Pdr2008 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Tşkr sn dr tunahan nasip bu gün olur yarın olur parça girdik artık
0BeğenmedimŞikayet
Pdr2008 ()Bol kazançlar hocam.
0BeğenmedimŞikayet
Gram34 ()Bol kazanclar olsun
Gram34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Hg sn periyot görebildigimiz nasip
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Hayirli olsun, Anjinsanlari bekle
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Tşkr sn agtut
Ağ_tut için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kobrayakışıklı ()Teşekkürler bol kazançlar
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Denedik sn gram 34
Gram34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
DeryaDeniz55 ()Kur olarak kactan aldiniz hocam elimde 10 kg var bende ekleme yapicam o yüzden sordum inanmadigimdan değil
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()23.00 diye biliniyordu, sonra saati ileri alıp TR saati ile 03.00 olacağı söylendi.
Kobrayakışıklı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Dekont atabilirim toplam 15 kg 91200 gibi birşey kuveyt
DeryaDeniz55 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gram34 ()Sn Bünyaminy bereketli olsun.31 dakika önce gümüşünüz yoktu şimdi var demekki guzel şeyler olabilir.
0BeğenmedimŞikayet
Ağ_tut ()Hayırlı olsun bol kazançlar