Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (40)
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Emeginize saglık
drtunahan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Elcuar ()Amacım 400 500 Gr artirsam rahatlarim. biraz... 10kg almistim
0BeğenmedimŞikayet
Elcuar ()Aslında 7.04 ten almıştım ilk alimimi
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()6.50 ortalaman varsa durumun çok kötü değil, neredeyse herkes terste kaldı
Elcuar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Karakartal26 ()Tmdir hocam sagoslun
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Teşvik sinrasi yükselebileceğini ust limit , büyük fonlar yardımı olmadan ancak o kadar
Karakartal26 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Ben vereceğini umut ediyorum, büyük fonlar hala devrede değil, büyük fonlar devreye girmez ise yukselme güdük olur ilk direncte takılır ileri gidemez , ileti gitmeyi 3/4 sefer dener beceremezse, guc kazanmak için bir alt desteğe yönelir, takip edelim
0BeğenmedimŞikayet
Borabaybora34 ()Ins kardes tersten çıkarsın hepimiz çıkarız
0BeğenmedimŞikayet
Elcuar ()6.50 den zarardayim . satip gram artırmak adına fırsat olurmu aceba
0BeğenmedimŞikayet
ALTINCIDAYI_ ()Sabaha kadar muhtemel hocam, hatta görürse bu sefer durmayabilir
0BeğenmedimŞikayet
Karakartal26 ()Tesviklemi 27 beklentin abi
0BeğenmedimŞikayet
Ozgur6161 ()Bakalım zarari ne zaman çıkaracağız hadi hayırlısı
0BeğenmedimŞikayet
Elcuar ()Satıp düşünce alım fırsatı verirmi
2BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Yorumlarım ve beklentim ayni once artis gelecek dedim , ABD açılışı ile artış basladi , beklentim 27.000 duzeyine kadar /- 0.500, daha yukarı olur mu , keske olsa
0BeğenmedimŞikayet
Elcuar ()Yorumlarınızı bekliyoruz tunahannbey
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()evt biraz risk alım yukselince bir kademe satıp alttan alım beklenebilir , tabi zararda isen sıkıntı olabilir
0BeğenmedimŞikayet
irem94 ()benimde cok nakitim kalmadi ondan dolayi ne kdr asagidan alirsam ortalamam icin iyi olcak
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()ben de alım için fırsat bekliyorum, daha önce yuklü alımlarım var , ilk kademe alımı yapılabilir , 24.00 altı olmadan ben almam , tabi bu benim risk anlayaşıma göre böyle
irem94 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gram34 ()Tşk ederim cvp verdiginiz için. Ozur dileyerek sorucam ogrenmey2 calisiyorum 4 saatlik 4 saatte olacak saatlikde artis ayno saatte olacak anlamina gelmiyor degilmi sanırım süresi var.
0BeğenmedimŞikayet
irem94 ()suan burdan alalimmi az miktar nakitim kaldi da son alimim da
0BeğenmedimŞikayet
Elcuar ()Peki hocam fake yükseliş olursa dediğiniz yere kadar bozdurup düşüşü mu bekleyelim ne dersiniz
1BeğenmedimŞikayet
Neşedertaşk ()6.37 olur 27'ye kadar yükselirse..
ayss için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Emelll ()Ben de bilmiyorum inanın
ayss için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
TOLGACAN96 ()Hocam inşallah şu söylediğiniz FAKE yükseliş olur da, satar kurtuluruz diyorum.
Zira alttaki dünkü habere rağmen yükselmeyen Ons'larda hayır gelmeyecek.
ALINTIDIR:
Senato azınlık lideri Demokrat Senatör Schumer (Yakında çoğunluk lideri olacak) açıklamasında 2.000 $ 'lık ödemeleri desteklediğini söylerken, milletvekillerine yazdığı yakın tarihli bir mektup, üçüncü bir çekin 1.400 $ olabileceğini de belirtti.
Schumer meslektaşlarına yazdığı mektupta "Demokratlar bir önceki tasarıda çok daha fazlasını yapmak istediler. Doğrudan ödemeleri toplam 2.000 dolara çıkarma fırsatı verildiğinde çok daha fazlasını yapmaya söz verdiler" dedi. "Bunu halledeceğiz."
0BeğenmedimŞikayet
ayss ()Kaç tekabül ediyor acaba 6.40 mı?
Emelll için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Emelll ()Teşekkür ederim sağolun
0BeğenmedimŞikayet
Sinmaz ()Hocam bugun mu ben yine rahat durmadim sepetimdeki dolari bozdum aksam gumus e takviye yaptim 6.02 den
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş_platin ()İns abı gelsın de cıkalım artık
2BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()26.2-27.0? a kadar fake yükseliş bekliyorum
Emelll için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()4 saatlikte düşmeyi teyid eden formasyon var , saatlikte de artış yönde formasyon var
Gram34 için cevaplandı (yorumu göster)