Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (45)
5BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Hocam yıllardır bu sitedeyim son 2 yıldır sterlin sayfasındayım çoğu insan terste kalıyordu atıp tutanın haddi hesabı bellisizdi. bu işi hem bilen hem dürüst insan çok azdı ama çok şükür en azında sterlin sayfasındaki arkadaşlar öğreniyorlar paralarını birilerinin aklı ile yönetmiyorlar burada al sat değil bilgi paylaşımı var işte kalite bu ben şuna inanıyorum bu işi herkes öğrenebilir sadece biraz gayret yeterli olacak
Hüzünbaz_Gram_Altıncı_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hüzünbaz_Gram_Altıncı_ ()Hocam küresel olarak öyle bir durum olabilir de Türk lirasında öyle olmuyor işte. Dolar altına karşı güç kazanırken TL de dolara karşı güç kazanıyor. Ama Ağustos'a kadar beklersen her ikisi de çıkar. Düşün ki birine borç verdin. O da bir kaç ay sonra getirecek.
Konyalimm için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hüzünbaz_Gram_Altıncı_ ()Ellerine sağlık üstadım.
Bu işlerle uğraşmayı bundan sevmeye başladım hocam. Tonlarca farklı teknik var ve doğru kullanıldığında birbirine çok yakın sonuçlar veriyor.
Mesela Ichimoku üzerinden günlük grafiğe bakıyorum, mavi tenkansen ve kırmızı kijunsen kesişmiş durumda. Altın eğer 1816-1818 bölgesini aşağı kırsa kesişmiş iki çizgiden mavi olanı kırmızın altına düşüp otomatik olarak orta güçte sat sinyali verdirecek. Bu da tam da senin farklı bir teknikle söylediğin şeye tekabül ediyor. İki farklı teknik aynı sonuca çıkmış. İşte çok ilginç geliyor bunlar bana.
Akif44 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam dün gece söyledim tekrar söylüyorum ons burada 1900 kadar yükselebilir ama korktuğum orayı geçememesi işte o zaman obo oluşur ve düşüş başlar aslında dün ayrıntılı yazdım şu an kafada yazıyorum kısaca ons 1818 i kırarsa veya yeni dip yaparsa veya yeni zirve yapmıyorsa kaç
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Eyvallah hocam. hoş geldin
Nevkar1976 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hüzünbaz_Gram_Altıncı_ ()Üstadım bu arada 1760 için Şubat gibi düşünmüştüm ama Ocak bitmeden gösterecekler gibi geldi bana. Grafiklerde gördüğüm durum hiç iyi değil. Tabi alım fırsatı bekleyen için iyi ama.. Sen ne düşünürsün? Daha aşağısı var mı sence şimdilik?
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Hocam düşünce olarak güzel düşünmüşsün. benim planım 3/3 döviz 1.3 ile dolarla veya tl ile ama genelde dolarla parite yapmak stres yapmıyor genelde kazandırıyor. geçen gap oluşmuştu o zaman ful dolara geçmiştim yani güven oranı yüksek olduğu zaman ful yaparım örneğin şimdi 1.32 de gap olmuş olsa hemen parça parça dolara geçerim bilirim ki o parite 1.32 ye gelecek
0BeğenmedimŞikayet
Hüzünbaz_Gram_Altıncı_ ()İnşallah görür hocam.
Dolar konusunda kişisel beklentim aynı. Sözleştim kendisiyle. Kollarım açık bekliyorum. Zamanı gelince çıkma teklif edeceğim.
Konyalimm için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hüzünbaz_Gram_Altıncı_ ()Gram altın ve sterlin üstadım.
Kısıtlı bilgimle trend değişmezse Şubat veya Mart'ta 1760'ı göreceğini sanıyorum. Orada gram alırım, tepki yükselişini görüp yükseleceği yere kadar elimde tutarım, düşeceğini fark edersem satarım, Nisan veya Mayıs'ta 1670'i beklerim, Ağustos'ta elimden çıkarırım diye plan kurdum.
Sterline ise dolar döndüğünde gireceğim. Şu an 7'de 2 dövizdeyim. Kalan 7'de 5 günlükte şimdilik güzel kazandırıyor. En azından kaybettirmiyor :)
Senin planın nedir üstadım? Geçen yaz full sterline girdiğini söyleyince senden cesaret alıp ben de full girmiştim. Güzel kazanmıştım sayende.
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Eline sağlık bu arada sen ne almayı düşünüyorsun