Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0484 10:10:12
EUR 36.2879 10:10:12
USD 34.5872 10:10:12
ALTIN ONS $2667.5950 10:10:12

Konu: 11.01.2021 Onslar- TL/Gr ve Usd-66Vip

⭐⭐66vip ()
Gram Altın
5 grafık bır arada,
Destek- direnc ve onemlı sevıler ıcın egıtım grafıgıdır, yatırım amaclı degıldır.

Yorumlar (42)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

EH12345 ()

nasılsınız

Arzu46 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Koxal ()

Emeğe saygı sonsuz teşekkürler

66vip için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

arap_abdurrahman ()

umut etmekten yorulduk be kardeşim orta vadeciyiz ama hakikaten geleceğimiz mum ışığına bağlı::(

1BeğenmedimŞikayet

Arzu46 ()

Emeğine sağlık ustam çok az kişi bilgilendirme mesajı atıyor. suc bizde, siz de değil. kusurumuza bakmayın lutfen

1BeğenmedimŞikayet

Nur_71 ()

Emeğinize sağlık ustam sevgi ve saygılar

0BeğenmedimŞikayet

Ycl_76 ()

Hocam ABD 10 yıllıklar roket takmış resmen onslar daha fazla ayakta kalamaz.

1BeğenmedimŞikayet

HKN2020 ()

@66vip , emek harcayıp birşeyler hakkında bilgi vermeye çalışıyorsunuz. Burda zaten bir kaç kişi Zaman harcayıp, boş muhabbet yapmayıp çaba harcamaya çalışıyor. İnan birilerine faydalı oluyorsunundur /oluyorsunuzdur. Burda zaten kim kimim ne yaptığını biliyordur diye düşünüyorum. Eğer bilinmiyorsa da o da onların ayıbıdır. Hep diyorum en azında destek , direnç , piyasa koşulları , gelişmelere yorum katıp bilgi veriyorsunuz. ) tekrar teşekkürler.

1BeğenmedimŞikayet

Gülenyüz ()

Benim için yazdıklarınız çok kıymetli teşekkür ediyorum emeğinize sağlık bizler için sizler yazmaya devam edin lütfen

7BeğenmedimŞikayet

66vip ()

Rica ederim kardesım,

Dususlerde de yukselıslerde burda olup bılgılendırmeye haber- bverı akısı grafık ve teknık rakakamlarla yardımcı olmaya calsıyorum, aklımızın yettıgı dılımızın dondugunce tabi.

Ama ne emege saygı kaldı ne yazılanlara ılgı, o sebeple cok fazla yazmıyorum, sadece gunun onelı verılerı haberlerı destek dırenclerı gıbı gunluk onemlı bılınmesı gerekenlerı yazıp ızlemeye cekılıyorum.

Gerı donusun ıcın tesekkur ederım, hayırlı kazanclar.

HKN2020 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

HKN2020 ()

@66vip eline sağlık. Teşekkürler bilginlendirme için. İyi akşamlar.

1BeğenmedimŞikayet

Dimuse ()

Emeğinize sağlık

18BeğenmedimŞikayet

66vip ()

Alt yorumlardakı hedeflerımız tamamalanmıstır,

Yeni hedeflerimiz;

Altın ons ta 1862,34 direncı ve gumus onsta 25,69

Altın gr da 448,08 gumuste 6,17 direncini

Usd ise 7,51 direncini takipteyiz.

Avrupa ve abd alım yaparsa bu rakmaları kırmayı denıycez, sayet yapmaz ıse alt yorumdakı hedefler gundeme gelır, şahsi kanaatim yeni hedefi test edecegımız yonundedır.

Saygılar...

1BeğenmedimŞikayet

Pro_Traderxxx ()

Sayın abim 3 çay afiyet olsun ))

5BeğenmedimŞikayet

66vip ()

Alt yorumdakı rakamları pıyasa acılısı ve ozellıkle asya acılısı ıle takıpte olmalı,

Asya pıyasısı acılısında omrumuz var ıse gorusmek uzere,

En buyuk yatırım saglıktır,

Hayırlı geceler,

ALLAH'a emanet olun...

0BeğenmedimŞikayet

Sude_ve_annesi ()

O terste olanlardan biride benim, bi turlu cikamadigi icin- bari altan alip ortalamayi duşürüp öyle kurtaralim diye son care buldum kendime, direk yükselse ne ala, hele altin tersimde var üstüne... :(

0BeğenmedimŞikayet

Arzu46 ()

Siz böyle dua edeceğinize inşallah yükselir de, ben de arkadaşlarım da zarardan cikariz deseniz daha iyi olurdu bence

Sude_ve_annesi için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

66vip ()

Ben ınsallah yanılırım desem sıze saygısızlıkmı etmıs olurum,

Insallah yukselır, dusus gelmeden herkes tersten cıkar, sıtenın cogunlugu terste moraller bozuk,

0BeğenmedimŞikayet

Sude_ve_annesi ()

İnşallah yanilmazsiz, dün gece 5.70 emir girdim, 5.77-78 dönmüş, ala bilsem ortalamayi düşürürdüm baya.

1BeğenmedimŞikayet

66vip ()

Asya bıraktıgı rakam ustunde bır rakamla karsılacak, ne yapacaklarını kestırmek guc,

Yukarı gıtmek ısteyen bır ons var ancak cok hacımlı olmadıgından gıdemıyor, Dusuncem bıraz daha asyanın satabılecegı yonunde, ancak yanılabılırım tabı,

2BeğenmedimŞikayet

66vip ()

Estagfurullah kardesım, kendı adıma kendı yatırımım ıcın takıp etmeye calısırken belkı faydalanan olur dıye paylasıyorum.

Çok yazıyorum, yazmamaya calsıyorum, bana yazanlarada arada cvp yazma fırsatım oluyor tesekkur ederım guzel dusuncelerın ıcın.

Utandırdın benı, saygılar.

Pro_Traderxxx için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Pro_Traderxxx ()

Sayın abim
Yazdıklarının altına değil imza kalıbımı basarım
Sayfada değerli yorumculardan birisisin
Yatırımın olmasına rağmen her zaman
Her riski bizlere sen gösterdin
Hiç bir zaman şu olacak bu olacak demedin
Burda en büyük saygı gösterilmesi gereken birisi var ise
Kesinlikle o da sensin, saygılar sunarım
Gece 12 den sonra sayfan ziyaret edilecektir inşaAllah

1BeğenmedimŞikayet

Sude_ve_annesi ()

Dün gece ki düşüşten sonra bu gece Asya ne yapar sizin tahmininizle?

1BeğenmedimŞikayet

Tunaq ()

Emeginize saglik hocm tesekkrler

6BeğenmedimŞikayet

66vip ()

Bır nesıl ucan kus yok acun bılmem nerde vs vs gıbı programlarla buyunce magazını pek seven bır grup olustu:)

Sitede de bır kac kısının taptıgı onculukle o onu demıs o bunun nıkıymıs o sunu yapmıs yorumlarından yapılan pıyasa yorumları arada kaybolur oldu.

Yatırım takıp ısıdır, Kım ne yapmıs takıp yerıne pıyasa analızı takıbımı yapmak gereklıdır,

Bıraz emege saygı ve daha cok pıyasa yorumları okuyabılmek dilegiyle,

Nacızane uyarıdır, SAYGILAR...

0BeğenmedimŞikayet

66vip ()

@Pro_Traderxxx

Alt yoruma gore sınıflandır ıste kardesım,

Kım ne amaclı yorumcu analızcı

1BeğenmedimŞikayet

Raşid ()

Üçü bir arada saat on ikiden sonra inşallah

1BeğenmedimŞikayet

Raşid ()

Eyvallah hocam sağolasınız

6BeğenmedimŞikayet

66vip ()

Alt yorumdaki rakamlar ustunde kalıcı olamayı basaramamıs gıt gelle delınmıstır. Asya kapanıs rakamlarına yakın sekılde avrupa pıyasası gerı teslım edecek gorunuyor. Asyanın alım yapması gereklı kı yenı bır trend olusabılmesı ıcın asyanın alım yapması ve rakamların yerını saglamlastırması gerekır.

1 gun once verdıgımız Alttakı rakamlar hala takıbımızde olmalı.

Gram Altın için 66vip yorumu (19 saat önce) Cevap yaz
Konu: 11.01.2021 Onslar- TL/Gr ve Usd-66Vip

Ons ta 25,30 Altına gelmeden 26,11 ustu atmalı

gumus gr tl de ıse 6,02 ve 6,04 ustunde mumlar acmalı

altında ıse 1845,39 altına gelmeden 1852,47 yı kırıp

440,34 ustunde saatlık ve 4 saatlık mumlar acmalı.

Yukselıse gıdıyor dıyebılmek ıcın.

Yok bu rakamlar uzerıne atamazsa 5:00 mumu onemlıdır dusus ıcın yenı bır kanal olusturabılır.

Umarım kırar ve herkes tersten cıkar.

SAYGILAR...

https://altin.in/66vip

1BeğenmedimŞikayet

poyraz_eksen ()

Şuan enflasyonu düşürmek için MB önce kuru baskılayalım sonra maliyetlerin düşmesiyle baraber enflasyon da düşer üretim artar stratejisiyle hareket ediyorlar. Bence az da olsa 100bp gibi faiz artışı yapacaklar.

0BeğenmedimŞikayet

Runner ()

Ayin kaçındaydı mb toplantısı hocam?

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum