Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (14)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş_platin ()Hakımızda hayırlısı olur ıns abı oralara gelmez ıns abı maf oluruz ınankı
Emektar07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
___İsTanbLue___ ()Gümüş düşüşe geçtimi kamyonun freni patlamış gibi gece komdulara vura vura gidiyor namıssız altın en azından o zaman sağlam duruyor o yüzden altındayım %90 gümüş %10 olası çöküşlerde grçicem ama inşaAllah çökmez öyle yazık wallahi para kolay kazanılmıyor insanların emeği var :(
-1BeğenmedimŞikayet
Emektar07 ()Gelirse 78 iyidir çok detaylı bakmadım ana direnç sayılır. Ama gelmese bile gümüş 5.50 ye düşse bile Altın çok fazla düşmeyecektir. Bugün Altın aldığım yere yükseldi Satıp Tekrar Parça Parça gümüş Almayı düşüntüm. Ama elim gitmedi :- )) Bekleyecez bakalım Gümüşe dip yaptırırlarsa 5.30-5.50 arası gelirse o zaman bir senaryo belirleriz. Altın daha sağlam duracağını düşünüyorum inşaAllah öyle olur. Aslında 5.30 - 5.60 arası geleceğinden öyle eminim ki satıp TL de beklemek istiyorum Ama işler Terse dönerse TL de terste kalabiliriz iç sesim ne derse onu yapacağım :- ))
https://altin.in/bildirim
Gümüş_platin için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
Emektar07 ()Gelirse 78 iyidir çok detaylı bakmadım ana direnç sayılır. Ama gelmese bile gümüş 5.50 ye düşse bile Altın çok fazla düşmeyecektir. Bugün Altın aldığım yere yükseldi Satıp Tekrar Parça Parça gümüş Almayı düşüntüm. Ama elim gitmedi :- )) Bekleyecez bakalım Gümüşe dip yaptırırlarsa 5.30-5.50 arası gelirse o zaman bir senaryo belirleriz. Altın daha sağlam duracağını düşünüyorum inşaAllah öyle olur. Aslında 5.30 - 5.60 arası geleceğinden öyle eminim ki satıp TL de beklemek istiyorum Ama işler Terse dönerse TL de terste kalabiliriz iç sesim ne derse onu yapacağım :- ))
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş_platin ()591 Suan son 10k lık kurşunum kaldı:)) onuda nerden kafasına sıkacagım sasırdım kaldım:))
0BeğenmedimŞikayet
___İsTanbLue___ ()Hocam sizle hemfikiriz galiba yorumlarınıza baktımda benimde hedefim rasyo 80 üzeri gümüşe geçmek düşüşlerde gümüş tepetakla oluyor rasyoda 80 iyimidir sizce altından gümüşe geçiş için
0BeğenmedimŞikayet
Emektar07 ():- )) 6.38 denmi Almaya başladınız en alt kaçtan aldınız
0BeğenmedimŞikayet
Emektar07 ()O zaman Emektar07 yi dinlememiş olabilirsiniz :- )) Yaklaşık 10 gün önce gümüş 6.50 lerdeyken Alım yeri için ilk hedefi 6.10 2. Hedefi 5.80-6.00 olarak belirlemiştim.6.10 dan ilk parça 5.80-5.90 gibi 2. Parça gelirse 5.40-5.60 arası 3. Parçayı alıp 7.00 civarı bekleyebilirdiniz Üzgünüm :- ((
Bozkurt43 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mstf33 ()kaç ortalamanız var
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş_platin ()320 bını 638 parca parca geldık yıne tersteyız abi:)))
0BeğenmedimŞikayet
Bozkurt43 ()Parça parça ala ala parça alçak para kalmadıysa
0BeğenmedimŞikayet
Emektar07 ()1 hafta önce grafik çalışması yapmıştım Aşırı detaylı değil ama 24.65 $ kırılır ve kalıcı olursa sıkıntı büyür aşağıda 22.65 civarı var işler çirkinleşebilir Alım Yapıp Terste kalmak veya Dip bekleyip kaçırmaktansa Parça Parça düştükçe almak mantıklı olur
0BeğenmedimŞikayet
Emektar07 ()Alt yorumda inceleyebilirsiniz. @Çamlıcalı
0BeğenmedimŞikayet
A_atila ()Emeğine sağlık usta