Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (29)
0BeğenmedimŞikayet
HaMuTA ()isayk Hocam 13 ocakta mı zirve bekliyorsunuz yani 2070 i de geçeceğini mi söylüyorsunuz o tarihte?
isayk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
TUQTI7 ()Kardeşim telefonla hallediyorum geçte olsa bana cevap veriyorlar çalılştığım firmalarla oyüzden sıkıntınyok
Ferdi_57 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
isayk ()döngüsel olarak üst karar bölgesinden dönmüş daha düzeltme bitmemiş diyor 13 ocak bakalım neler olacak burası dip ise zirve bekliyorum ytd
Konyalimm için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
isayk ()evet gan teorisi
Vedolizim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ferdi_57 ()Bereketli olsun. Fiziki alımını nasıl gerçekleştiriyorsun?
TUQTI7 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
TUQTI7 ()Kardeşim 1840 tan bağladım benim fiziki
0BeğenmedimŞikayet
Ferdi_57 ()Bereketli olsun. Kaçtan aldın?
0BeğenmedimŞikayet
Felakettellalı ()Hocam çok zarardayız ama tahminimce önümüzdeki hafta 420 yi görecek
0BeğenmedimŞikayet
Aziz7117 ()kımse bulamamış siteden mi söyleyen olacak.. ancak mılyon bır tutar.. oda kucuk ıhtımal.. .. ))
yenilmez_export için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
TUQTI7 ()Pazartesi duruma göre bakarsın inş alım yakalarsın ben aldım hayırlısı inş
0BeğenmedimŞikayet
Ferdi_57 ()Hedef koyup uygulamak lazım.
0BeğenmedimŞikayet
Ferdi_57 ()Alım yapmadım.
0BeğenmedimŞikayet
Ffatih ()Bu dediğin tarihte ne zaman olmuş
yenilmez_export için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Konyalimm ()Hayirlsi kardesim artık ne yapalım
omer_hattap_292929 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
yenilmez_export ()Selam aleyküm
Arkadaşlar ben yeniyim.
Grafik uzmanı arkadaşlar dan yardım istiyorum. (şu varsayıma göre), altın gümüş en dibe inip hızlı bir şekilde dört beş kat yukarı çıkacak bunda şüphe yok. Ancak bu en dip ve zamanı ortalama olarak bulabilir miyiz. yardimci olursanız sevinirim
0BeğenmedimŞikayet
omer_hattap_292929 ()kanatten ziyade bu namı ssız py, tam satacakken aşağı basıyorlar. çıktığı gibi düşsse al sat yaarız.10 ar dolar çıkıyor. bir günde 100 dolar düşüyor. gelde al sat yap.
0BeğenmedimŞikayet
Konyalimm ()Nasipten ötesi yok doğru kardeşim. ama kanaat etmekte lazım. ama işte kardeşim nasıp kısmet
omer_hattap_292929 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
omer_hattap_292929 ()biraz önce geçen sene ortak ar sa mız olan arkadaş aradı. geçen sene sattığımızda . biz tamamıyla 47.500 usd den altına dönmüştük. o usd de kaldı. şimdi bizle dal ga geçiyor. bak işte 540 da satmadın 600 700 bin tl kardan zararın var diye. nasipten öteye köy yok.
0BeğenmedimŞikayet
Konyalimm ()Evet kardeşim malesef beceremiyoruz. ama artık yapmalıyız. kendimize hedef koyup sattıktan sonrada sattigimizin altından almayı bilmeli sabırla beklemeliyiz. cunku görüyorsun sattıktan sonra ciksada muhakkak düşüyor fazlasiyla
0BeğenmedimŞikayet
TUQTI7 ()Selamlar kardeşim almadınmı dün
0BeğenmedimŞikayet
Ferdi_57 ()Ons burdan yukarı gider artık. 1830 almadım yine. Şu al sat işine bir çözüm bulmalı. 1960 oluyor satamıyoruz, 1830 oluyor alamıyoruz. Her korku, hep endişe var.
0BeğenmedimŞikayet
Konyalimm ()Hayirlsi bakalım kardeşim.
0BeğenmedimŞikayet
Vedolizim ()Bu grafik gann teorisine goremi
0BeğenmedimŞikayet
Vedolizim ()Analizini okudum gram TL baz alıyor günümüzde TL de faiz kararıyla dolar bir TL fazla düşerken veya çıkarken örneği bugün ons1770 düştü gram 420 lerde dolar bir sekiz yaptı 480 gram ons değeri degistimi hayır
0BeğenmedimŞikayet
Konyalimm ()A. s kardeşim. ama Aytaç ustanın birtane yanildigi grafik görmedim. zatem yaparken ons olarakta yapmış oluyor
1BeğenmedimŞikayet
Vedolizim ()Sa kardeşim Aytaç hocanın analizleri iyi fakat ben gram TL analizlerine inanmam ons dolar analizi yapması daha olumlu olurdu sonuçta bu emtia dolora ve ons hereketine duyarli
0BeğenmedimŞikayet
Direckartal ()Bu ne demek oluyor hocam
0BeğenmedimŞikayet
Konyalimm ()Ne demek yani abi
0BeğenmedimŞikayet
Konyalimm ()Aytaç kardeşim ne demek yani bu İsak abi