Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0435 16:47:06
EUR 36.0821 16:47:06
USD 34.5526 16:47:06
ALTIN ONS $2689.6800 16:47:06

Konu: 09,01,2020 gümüş durum

⭐⭐Layaline ()
Gümüş

Yorumlar (55)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

Layaline ()

Allah cc kolaylık versin dostum @Periyot dostumuda takip et onun son yazdıkalrına da bi bak

walla inş isabetli olur kararımız yoksa çok üzülürüm senin adına :((

celo_57 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Layaline ()

aynen kardeşim 6,20 aşmazsa olacağı bu sanki

birde bilemiyoruz tabi bu teşvik teşvik dedikleri için ons mu bozmaya başladılar biz onsu coşturur diye beklerken belkı de sıkıntısını bekledik ( ben 1 kere teşvik yükseltir diye temenni etmedim site hep diyordu )

ytd

Buciğer için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

celo_57 ()

saol kardeşim. senden haber bekliyorum. pazar gecesi uyumacagım zaten. gece nöbetteyim

Layaline için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Buciğer ()

Kardeşim dün kapanıştan sonra benimde hep aklımda geldi
Şimdi benim ortalama 6.10 pazartesi günü asya avrupa ile
Tepki yükselişi 6.15 6.20 yaparsa satıp bekliycem
Abd yaptı satışı
Yine yapabilir
Asya avrupa alırsa
Abd satar ona gore pozisyon alacağım
Ayın 20 sine kadar toparlar acaba
Ytd

1BeğenmedimŞikayet

Layaline ()

inş kar ile çıkarız abla

Emelll için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Emelll ()

İnşallah olur 6 dan ben de biraz aldım 5,80 den korktum Almadım bu da ilginç oldu gerçi :( bir arkadaş da bugün aynı şeyi söylüyordu o da sağolsun yardımcı oldu teşekkür ederim Çok sağolun.

1BeğenmedimŞikayet

Layaline ()

est abla

inş isabetli olur düşüncelerimiz

Emelll için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Emelll ()

Aradığım yorum teşekkür ederim ben de kendi adıma araya girmiş gibi oldum ama sağolun

0BeğenmedimŞikayet

Layaline ()

eyw dostum

dün kanalı aşağı kırdı ben pc başında değildim olsam gardımı ona göre alırdım neyse iş işten geçmedi sıkıntı yok

bakalım 6,18 üzerine inş atar yoksa salrsa almakta ayrı dert

pazar gecesi yazarım ve inş yanılmam :(

0BeğenmedimŞikayet

celo_57 ()

valla sen gir dersen girerim girme dersen girmem. Sana serre zarar da olsa kızmam hakkım da helaldir. Nasip derim. Ama düşecekse tabi ki senin düşündüğün gibi alt dan almak isterim. Ortalama düşürmek için.

3BeğenmedimŞikayet

Layaline ()

dostum orda kişilerin kendilerinin sağlam karar vermesi lazım walla beni endişelndiriyor şöyle ki son 2 ayda şu rakam gidip bunu yapacak dediğim ( kendi kendime bazan siteye yazıyordum ) yüzde 80-90 ı dopru çıktı ama nasibsizlikten hiç işlem yapmadım dün 5,80 e indiğinde 6 civarı kapatacak dedim kendi kendime maalesef gene oldu neden maalesef diyorum bunlar tutuyor ama işlem yapmıyorum o üzüyor demek nasib değilmiş

şimdide gördüğüm (inş yanılırım) pazar gecesi 6,18 e gidecek gibi eğer aşar ve üzerinde saatlik kapanışlar yaparsa oh be deriz yoksa satıp 5,40 - 5,1x beklenebilir

ama ne olur sende düşün bu riske girilir mi hafta sonunu zehir etme kendine üzme kendini dostum

ytd

0BeğenmedimŞikayet

celo_57 ()

layaline 6.18 6.20 gecmezse satıp alt dan almak mantıklı gibi ne diyorsun sen. bu zıkkım inecek gibi mart ayındaki gibi ne diyorsun?

0BeğenmedimŞikayet

Layaline ()

mesaj kontrol

3BeğenmedimŞikayet

Layaline ()

Dostum ons olarak 26,30 üzeri atması lazım ve orda 4saatlik kapanışlar yapması lazım kefeni yırtması için yoksa maalesef 21,80 ziyareti gerçekleşebilir ben 6,10 civarı gümüşle beklıyorum ve uzun zamandır sat al yapmadım gümüş tl 6,18-6,20 yi pazartesi aşmasını temenni ediyorum

ama gram altın desteğin altında kapattı bu beni endişelendiriyor açıkçası @Periyot dostumun kişiselinde verdiği örnek aslında tekniğe göre hareket edenler için açıklayıcı olmuş sağolsun

gram altın 442 tl üzerine atması lazım eğer atamazsa gram tl olarak 400 e kdr bile gidebilir

walla bunları üzülerek yazıyorum ama teknikte daha evvelki işlemlere göre çıkan rakamlar bizde gaybı bilmediğimizden destek dirence göre rakam hesaplamak durumunda kalıyoruz

toparlarsak
gümüş ons : 26,30 üzeri atmalı yoksa 21,80 e gidebilir
gümüş tl : 6,18 üzeri atmalı yoksa 5,40 / 5,20 ye gidebilir

gram altın : 442 üzeri atmalı yoksa 400 e kadat gidebilir

yazdıklarımı sadece benden okumayın başka hocaları okuyun aciziz maalesef :(

Saygılar

Hyusuf için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

RXZ5K2 ()

EyvALLAH Hocam dediğiniz gibi olur İnşaALLAH

0BeğenmedimŞikayet

Hyusuf ()

Bu yorumunuza ons değerlerini ekleyebilirsiniz yani bahsettiğiniz pazar gecesi aşılması gereken ons direnç değeri ve aşılamazsa alttaki destek değeri nedir

0BeğenmedimŞikayet

Layaline ()

amın ıns dostum

entropi2172 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

entropi2172 ()

Eyvallah hocam hakkımızda hayırlısı inşaallah

0BeğenmedimŞikayet

Layaline ()

normalde süresi var elbette en azı 1 saat 4 saat veya 1 günlük en ideali ama walla adamların canı nasıl isterse onu uyguluyor

inş 6,18 kırar ve üzerinde durur bakalım ne olacak

entropi2172 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

entropi2172 ()

Layaline hocam pek anlamadığım için soruyorum örneğin p. tesi gecesi açıldı 6,30 lari gördü tehlike geçti demek mi yoksa belle bir süre öyle mi kalmalı

0BeğenmedimŞikayet

Layaline ()

hayırlısı olsun kardeşim inş güzel karlı günlerde gelecektir elbet

Periyot için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

Bende öyle:(

0BeğenmedimŞikayet

Layaline ()

walla üzgünüm kendi adıma değil dostlarım adına wallahi :((

Periyot için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

Eyvallah dostum eline emeğine sağlık hayırlı geceler

0BeğenmedimŞikayet

Layaline ()

mesaj kontrol

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum