Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (61)
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Alt yorum dün yazılmıştı
USTAMM için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Belli olur alırken
Yakub için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yakub ()Shitcoin olup olmadiğı nasıl anlaşılır ? mesEla ben aldim sonralardan shitcoin kategorisine girme olasılıği varmı ? çok tesekkur ederim
0BeğenmedimŞikayet
ersenucar ()O zaman avax al yat en kaliteli coin araştır Google da
0BeğenmedimŞikayet
Ardaesat ()En yavaş ve az yükselen eos, en çok düşenlerden biri de eos, inş yüzğmüz güler
1BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Shitcoinlerden almamak kaydiyla olur
Ytd
0BeğenmedimŞikayet
Yakub ()Hocam size bir sorum olacal belirli al_tcoin'lerden 1000tl kadar alsam 10 yıl dokunmasam bu tür yatırım yapsam yok sayacagim o parayi olurmu?
tesekkurler simdiden
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()TL de misiniz ben yanlış anladim
Hasan_3444 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Dün yazdım düşüşü. Ben dun herseyi sattığımi yazdım. Artik olan oldu.
Ytd
Hasan_3444 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Jetonlarin toplam finans piyasasi icinde payi öyle yüksek değil
Kürşat58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Tepeden düşüş oranlari
Btc % 26
Eth % 30
Iost % 41
Xlm % 46
Xrp % 33
Eos % 38
Ytd
0BeğenmedimŞikayet
Kürşat58 ()Hocam jetoncular gümüş alsa süper olur
0BeğenmedimŞikayet
LambadasaR ()usta özletiyorsun kendini :) umudum da yok zaten
0BeğenmedimŞikayet
Karakartal26 ()Onslarda durum ne abi varmi inceleme felan ordan kacanlar 9nslara gelmezmmi
-1BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Jetonlar % 30 civarında düştü. Dün düşüş geliyor demiştim. Daha ne yapalım zamanında yazdık.
Ytd
0BeğenmedimŞikayet
Borabaybora34 ()Ins ergin abi
RiCHiE__RiCH__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
TOLGACAN96 ()Hocam 7.58 atağını hemen yapmasın. Ons'lar zirveye yaklaştığında yapsın. Zira
1-2 saatten fazla müsaade etmiyorlar o seviyelerde kalmasına YTD.
0BeğenmedimŞikayet
Borabaybora34 ()Onslara yararmi ergin hocam
0BeğenmedimŞikayet
Kds ()Onların düşmesi onslara yararmı hocam
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Oo hocam o halde bu haber önemli. Kaç gündür asılan adamı söyledik Btc için bakalım ne kadar geri çekilme ya da düzeltme olacak. Ben de döndüm. O halde gümüş de altında daha olumlu bakabiliriz inşallah tabi ytd olmadan :) tuzak olmaz ise... ytd
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Jetonlara düzeltme geliyor olduğunu yazmıştık. YTD
1BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Sn ustam benim stratejim altın gümüşün saglam düzeltmesini görüp alıp beklemek saygılar bol kazançlarınız olsun ytd
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()fiat paraya döndüm ben.
YTD
Bünyaminy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Eylül ayından bu yana şişirilen bir uçuçuluk var benim görüşüm kimileriki birbirinin güvenirligini bitirmeye çalışıyor bunlardan aciz olanı xrp di dava süreci ne kadar sürer bilemiyorum ama bildigim şey genel bir düzeltmenin hepsinde yakın oldugu ardından bakmak istemediginiz yatırımın içinde olmak mantıgı veya ilgilenmemek hangisi dogru derseniz ben şu konjektürde güvenilir bulmuyorum şahsi görüşümdür ytd bol kazançlarınız olsun sn sinister03 ytd
Sinister03 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sinister03 ()Bu XRP nin hali nicedir? dava sonuçlanması beklenmelimi ardından baktırırmı ytd?
Bünyaminy için cevaplandı (yorumu göster)